pátek 16. listopadu 2012

5 produktů, které si už nikdy nekoupím.

Pěkný páteční den!

Takhle při pátku se podíváme na další článek z kategorie 5 produktů, které se tu před pár měsíci objevily. Jestli si pamatujete, byl tu kdysi výběr 5 produktů, které mi pomáhají přežít léto a poté i 5 produktů, které si koupím zas a znovu. Dneska se pro změnu podíváme na 5 produktů, které si už s jistotou nikdy nekoupím a které už tak nějak netoužím potkat.. Na rovinu říkám, že nejsem nijak náročný spotřebitel, většinou jsem schopná spotřebovat i to, co mi moc "nevoní" a až na výjimky se mi příčí něco z kosmetiky vyhazovat. Ale občas to prostě jinak nejde :) Takže co patří mezi 5 vyvrhelů?

  1. Lak na nehty Yves Rocher - Sice hezká barva a dobré krytí, ale bez nadlaku se mi začal po hodině loupat.. Děkuji, nechci! Nedám 70 Kč za 5ml laku, který mi na nehtech nevydrží ani hodinu.
  2.  Báze od Essence - jak mám Essence ráda tak nějak nechápu smysl těchto produktů. Ale opravdu nepoužiji pod make-up bázi po které se budu třpytit jako vánoční koule nebo naopak budu oranžová až za ušima. Za mě jsou tyhle báze naprosto nepoužitelné. Ovšem jako by Essence mysleli i na nejhorší - projasňující báze je použitelná alespoň jako rozjasňovač. Co s oranžovou sjednocující bází nevím, vůbec ji nepoužívám a jenom mi tu leží ladem. Jako "bázi" bych si tyto dva produkty už nikdy nekoupila.
  3.  Stíny v tužce Chit Chat - nevím už ani kde jsem k této tužce přišla, ale docela se mi líbila barva. Sice jsem věděla že je to nějaká obyč tužka a nečekala od toho zázraky, ale po hodině jsem měla stíny na víčku slité a ani aplikace nebyla nejjednodušší, muselo se pořádně přitlačit. No prostě letěla do koše, co tu s ní. Nepoužitelný produkt a snad ho už v životě nepotkám.
  4.  ELF rtěnka z Essentials řady - tady je to hodně složitá otázka. Ono se to totiž liší kus od kusu. Jednu mám a nemůžu si ji vynachválit a pak mi pro změnu dorazí takový šmejd, který se opravdu nedá použít - jako v tomto případě. Už jsem vám o ní kdysi psala, byl to odstín Nostalgic, moc pěkná barva, ovšem to by musela být použitelná. Smrděla, nešla roztírat, hrudkovatěla.. všechny hrůzy na které si u rtěnky vzpomenete. Celkem mi to vzalo chuť objednávat nějakou další..
  5.  Synergen mycí gel se kterým byly snad jenom potíže. Sice jsem jeho používání nakonec přežila ve zdraví, ale rozhodně mě už nikdy nenapadne po něm v obchodě sáhnout. Trochu mi to vzalo odvahu nakupovat produkty od značky Rossmann, ale uvidíme, třeba se někdy překonám.

Přemýšlím, že bych dala dokupy těch produktů určitě víc, ale tak třeba zase někdy jindy.. :) A teď se ptám vás: Po čem už nikdy v obchodech nesáhnete vy? Čemu je lepší se podle vás vyhnout? Doufám, že se se mnou podělíte o své názory, tohle téma je podle mě obzvlášť zajímavé.

24 komentářů:

  1. Užitečný článek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. škoda toho laku, ten je fakt krásny :/ ja si už asi nikdy nekúpim kokosový olej, vonia mi ako prepálený kokos...

    OdpovědětVymazat
  3. Výdrž toho laku, o kterém píšeš, se jeví fakt dost slabá, na druhou stranu pokud nepoužije člověk nadlak, tak se není čemu divit. A pokud jde o mě, nikdy si nekoupím tužku, o které jsi psala myslím včera. Tu jsem teda dostala v Senzaboxu, ale nedala bych za ni ani 5 Kč, kdybych si ji měla kupovat sama.

    OdpovědětVymazat
  4. Okamžitě mě napadá make-up Elf, balzám na rty s ureou Balea (http://svetpodles.blogspot.cz/2012/10/hruza-hruzouci-balzamy-na-rty-balea.html), laky na nehty NYC (http://svetpodles.blogspot.cz/2012/08/1000-zobrazeni-laky-na-nehty-nyc.html), deodorant Cien (http://svetpodles.blogspot.cz/2012/08/co-si-nikdy-nekupujte-cien.html) a jako poslední bych volila šampony Schauma, které upřímně nesnáším :D

    Ten lak od Yves Rocher mě překvapuje, čekala bych od něj víc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně třeba tento lak (samý odstín) vydržel víc než 2 sny v pohodě bez nadlaku či podlaku. A to se mi China Glaze a některé Nubary loupou třeba po 3 dnech. Jen dost barví nehty. Od synergenu mám krém na suchou pleť a spíš bych ho doporučila na normální. Pak ještě antibakteriální makeup a ten je super za tu cenu. Už bych si nikdy nekoupila mono stíny essence (nebarví), cokoliv od elfu ( i když matné rtěnky ze studio řady nejsou špatné), krémy od alverde, cokoliv od astridu a labello. A růžovou řesenku Great lash lots of lashes od Maybelline, akorát to řasy slepí a nic víc.

      Vymazat
  5. jsi mě inspirovala k dalšímu článku! :D něco takového určitě taky udělám! :D i když já se většinou těhle hrůz hned zbavuju :D

    OdpovědětVymazat
  6. já už asi nikdy nesáhnu po drogérkovém makeupu... jakýkoliv. Jako jo třeba Dermacol mi občas i seděl (kromě BB!! ten je nejhorší) ... ale od doby co jsem jesnou zkusila clinique makeup, nechci jiný.
    pak by tu bylo pár řasenek... něco by se určitě našlo :D
    jinak na obranu rossmena, mám od něj peeling pro citlivou pleť. A sice na citlivou pleť asi moc nebude, protože peelingová zrníčka jsou podle mě až moc hrubá, ale jednou za čas to nevadí.. a na tělo ho miluju.. nádherně voní :)

    OdpovědětVymazat
  7. A jaké potíže byly se sprchovým gelem? To mě docela zajímá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barčo to není sprchový gel, ale mycí gel na obličej ;)

      Vymazat
  8. Žádný z tebou uváděných produktů jsem naštěstí nikdy neměla a asi bych si je ani nekoupila. Essence je fajn značka, ale v podobně krémů, bází nebo make-upu na můj obličej nesmí :-D Ještě bych možná riskla transparentní pudr... Nikdy jsem s Essence špatnou zkušenost neměla, ale co se týče obličejové péče, tak té značce zkrátka nedůvěřuju.

    Co bych si já už nikdy nekoupila - asi jakýkoli peeling na nohy. Přijde mi, že jsou tak jemné, že mi chodidla ani pořádně nepromasírujou, natož aby odstranily nějaké ty neplechy (ne že bych měla chodidla v hrozném stavu - pravidelně se o ně starám :-D). Nikdy si nekoupím tělový krém od Lush. Dala jsem za něj skoro 600 Kč a je to jeden z nejhorších krémů, které jsem kdy měla. I když možná jsem jen dostala špatný kus, protože jsem na něj nikde nečetla ani jedinou špatnou recenzi. Naopak všem úžasně voní, vyživuje, aplikace je příjemná atd., ale já to mám naopak :-D Podobná věc se mi stala s čisticím gelem od Shiseido. Taky - stál mraky peněz a jediný efekt byl v tom, že mi vysušil obličej. A to jeho normální cena je 1300 Kč. Já ho koupila naštěstí za 4 stovky. Pak mi nevyhovují tužky od S-he a jelení lůj Regina (vysušuje). Docela jsem se rozepsala, koukám :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Já už bych si určitě nikdy nekoupila kajalovou tužku od oriflame myslim, na začátku ok, ale jak jde do šířky měla bych na oku tlustou čáru 1cm :D Ořezat taky nejde protože kdybych ji měla ořezat tak aby se sní dalo zase pracovat odřízla bych snad celou tužku...A ani výdrž nic moc ještě se obtiskává

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně vím kterou myslíš! Taky jsem na ni několikrát koukala a už z obrázku jsem nepochopila, jak se má používat, když se vypotřebuje ten hrot.. :D :)

      Vymazat
  10. Báze od essence mi také vůbec nevyhovovaly.

    OdpovědětVymazat
  11. S tou Rossman značkou tak nějak souhlasím, měla jsem peeling na obličej. No jestli se tomu tak dá říkat, spíš bych to viděla na ztvrdlou kůži na patách, než na obličej. Opravdu NE! A po tvé taky špatné zkušenosti si už asi ani nikdy nic od této značky nekoupím.

    OdpovědětVymazat
  12. Já tu světlejší bázi od essence používám také jako rozjasňovač:)jinak je nepoužitelná

    OdpovědětVymazat
  13. super článek myslím že by to kosmetická blogerka měla dělat tyto články a prostě když mi něco nevyhovuje říct od plic je to šmejd a nazdar:))

    OdpovědětVymazat
  14. Když ti ta rtěnka od ELFu dělala "takový věci", nepřemýšlela jsi nad reklamací?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No reklamovat rtěnku za 39 Kč se mi moc nevyplatí.. to bych i za poštovný dala víc než je její hodnota.. :)

      Vymazat
  15. Tu rtěnku od elfu mám taky a já jsem spokojená, asi si fakt narazila na špatný kus a jestli máš ještě fakturu, tak to určitě vyreklamuj ;-)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono těch vadných kusů bylo podstatně víc, alespoň co jsem tak slyšela.. :-/ možná je chyba někde ve skladování zboží nebo tak.. a reklamovat se to moc nevyplatí, vždyť i poštovný by bylo pomalu vyšší než je cena rtěnky :D

      Vymazat
  16. Mám zkušenost jen se rtěnkou od essence a ta ja vážně hrozná - a ne jedna :D

    OdpovědětVymazat
  17. Díky za prima článek :)
    http://perickovenausnice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělý článek :)) Se značkou Synergen mám jen ty nejhorší zkušenosti. Už nikdy víc!!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)