čtvrtek 15. listopadu 2012

Natural kajal - Benecos.

Pěkný čtvrteční den!

Než zamířím na další jízdy, napíšu vám pár slov k tužce na oči od Benecos, kterou jste mohly objevit v posledním Senzaboxu. Já jsem z tužky měla ohromnou radost, protože v poslední době na tužkách ulítávám a tak jsem mohla zase vyzkoušet další. Tužka mi přišla v šedivém odstínu (číslo odstínu jsem nikde napsané nenašla), který se mi líbí. Je to tmavší šedá, zdá se mi matná a na očích ve větší vrstvě působí jako černá, ale ani mi to nevadí. Ba naopak, momentálně nemám žádné linky ve fixe, ani gelové (ano jsem ostuda, doteď jsem si je nekoupila!) a tak vykresluju horní linky jedině tužkou.. Ale pojďme si něco říct o vlastnostech téhle tužky.





Po prvním kreslení s tužkou jsem byla velmi mile překvapena, jak lehce se s ní kreslí. Vůbec nemusíte na tužku tlačit, maluje úplně sama! To se mi strašně líbí a jsem z toho nadšená. Ona je celkově ta tužka strašně lehká, člověk ani neví, že v ruce něco drží. Kreslení s ní je opravdu zábava. Pak ale přijde rozčarování. Tužka totiž moc nevydrží. Stačilo abych po nakreslené lince jednou přejela prstem a tužka nikde, zůstala jen slabá šmouha :-/ Na očích mi sice jako chvíli i drží, ale po nějaké době se zase rozmaže, ani báze to nezachrání. Výdrž je tedy opravdu mizerná, co si budeme povídat. Oceňuji ale, že je tužka bio a snad by měla být vhodná i pro citlivé oči.


No, takže závěrem. Tužka je zajímavá, používám ji v poslední době celkem často, ale přesto jsem z ní trošku dost na rozpacích. Každopádně jsem ráda, že se ke mě dostala a já tak můžu zařadit do svého seznamu další vyzkoušenou značku. Její běžná cena je 99 Kč a je dostupná snad v 8 barvách. Upřímně říkám, že bych si ji za takovou cenu sama nikdy nekoupila.

Co vy a tato tužka? Jakou barvu jste ve svém SB našly? 

5 komentářů:

  1. Tohohle jsem se přesně bála. Přírodní dekorativní kosmetika je na tom většinou s výdrží dost uboze, takže ji v podstatě nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  2. a jéje. přijde mi, že ta přírodní kosmetika nic nevydrží :-/ já tu mojí černou radši ještě ani nezkoušela..

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem ji na očích jen jednou (horní i spodní víčko) a i když nejsem nějak extra náročná, něco tak děsnýho jsem fakt nezažila. Po čtyřech hodinách z toho byly rozmazané kousíčky a žmolky, letěla do koše. Bohužel nejhorší, jakou jsem kdy měla.

    OdpovědětVymazat
  4. Já ji mám na očích od rána od 7 hodin a pořád drí. To je opravdu dúkaz, že každému sedí něco jiného ;o)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem SB neměla, takže ani tuto tužku. Baarva je to hezká, jen škoda té výdrže. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)