úterý 24. dubna 2012

Nail Wear Pro

Pěkné úterý!

Zase píši hned po ránu, protože hned jak dopíšu tento článek, jdu se učit.. Dnes mě čeká zápočet z předmětu Řízení lidských zdrojů a já začínám být mírně (čti hodně) nervózní, protože vůbec nic neumím! Ale to mi samozřejmě nezabrání podělit se s vámi o další moji zkušenost. Opět s lakem na nehty. Teď to vypadá, že nedělám nic jiného, než že se lakuju, že jo.. a to mám v záloze dalších asi 6 článků o lacích.. :D ale není to pravda, jenom se mi to nějak nakupilo..

Tentokrát se podíváme na lak od Avonu Nail Wear Pro. Lak není tak úplně můj, ale s radostí mi ho zapůjčila milovaná sestřička. Barva mě na první pohled zaujala - pěkná světlejší perleťová modrá - a hrozně jsem se těšila až ho vyzkouším. No, bohužel přišlo rozčarování. Lak je už na první pohled v lahvičce dost řídký. Po otevření lahvičky tomu není jinak, ba je to ještě horší. Svoji hustotou se moc neliší od vody. Ale tak nechala jsem první dojem stranou a šla směle lakovat. Štěteček je celkem dobrý, možná na mě trochu větší, ale lakovat se jim dá. K plnému krytí budete potřebovat nejméně 3, možná dokonce 4 vrstvy. Na fotkách jsou tuším vrstvy 2 a je to slabota. Na fotkách to tolik nevynikne, ale v reálu to opravdu moc nekrylo. Schnutí je takový průměr, žádná extra rychlost to tedy nebyla. Po několika minutách jsem si na jedné ruce lak zničila, zdál se jako zaschlý, ale zaschlý nebyl ani náhodou.. :D Výdrž kolem 3 dnů. Tolik moje zkušenost s Avon lakem na nehty. Běžná cena 149 Kč (ve slevě kolem 60 Kč). Síla. Nedala bych to za něj. Ale to je čistě můj názor, třeba ségra mi ho naopak chválila a má ho ráda... :) A třeba to s jinýma barvama bude lepší.. a nebo třeba taky ne..




Máte od nich některá z vás nějaký lak? Jste s ním spokojeny?


24 komentářů:

  1. A jedja, personální management... Taky mám 9.května zkoušku tady z té srandy a už teda mám nahnáno...

    OdpovědětVymazat
  2. Já od nich vlastním jediný lak a to tmavě červený, takže ten kryje perfektně :) Jinak bych si od nich asi lak nekoupila, vadí mi právě to malé krytí a nerada něco kupuju když to nevidím na vlastní oči :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za tolik peněz bych čekala více. Raději si koupím od Essence lak, které prostě miluju. Mají úžasné barvičky za pár kaček! ale je pravda, že tato barvička je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná elektrická modrá a tobě sluší. :) Jen škoda těch vlastností.

    OdpovědětVymazat
  5. Barvička je to moc pěkná. Škoda, že nekryje pořádně.
    Vidíš Skodulko, za tu cenu by byl pomalu lak O.P.I:) to je k zamyšlení ! :))

    http://michaela812.blogspot.com/2012/04/prvni-giveaway-je-tu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to určitě jo.. ale tak já ho nekupovala, takže mě to moc netrápí.. :D a byl asi ve slevě.. :)

      Vymazat
  6. Přesně tento modrý mám a mám i stejný názor. Špatně kryje, pomalu schne. Ale když má člověk na lakování čas a trpělivost, výsledek je super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám od avonu laků tak asi 8 a nikdy jsem je za plnou cenu nekupovala. Vždycky jsou ve slevě většinou za 79,-. Jinak já mám špatnou zkušenost jen s jedním. Všechny ostatní mi kryjou ve 2 vrstvách a schnou celkem rychle (tak cca po 5-10 minutách dávám top coat od essence, a pak je to za 5 minut tvrdý jak beton). Takže laky od avonu úplně nezatracuj :-)

    OdpovědětVymazat
  8. I když sama modré odstíny laků na svých rukách nesnesu, necítím se v nich dobře a zdá se mi, že se k mým bledulím nehodí, tak na tvých nehtíkách se mi tahle modrá barvička moc líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tento mám :-). Od Avonu mám tři laky. Je pravda, že to krytí je trochu horší :-D, ale jde to :-). Kupovala jsem je taky ve slevě, tolik bych za ně nedala :D, to si radši koupím od Chine Glaze :DD.

    OdpovědětVymazat
  10. Já modrou na nehtech nerada, navíc když vůbec nekryje...no, nezaujal mě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Přesně takovýhle jsem měla! a máme stejný názor:)

    OdpovědětVymazat
  12. Skodulko,
    ať už ho chválíš nebo né, já ho prostě musím mít...aspoň vyzkoušet...a pak s ním ject k moři a potápět se a vejskat štěstím...tohle je totiž barva léta, prázdnin a moře pod hladinou...ách...;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  13. Mám ho doma a mám s ním stejnou zkušenost. V lahvičce krása, hrozně jsem se těšila, a už v průběhu lakování jsem zažila podobné rozčarování... Konzistence je opravdu jako voda... Ale je dost zajímavý, já mu určitě ještě dám pár šancí ;) Jak dopadl zápočet?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výsledek ještě nevím, až zítra.. :) a jsem ráda, že máš stejnou zkušenost, že to není jenom můj pocit.. :D :) ale je fakt hezký, takže ho časem taky ještě vyzkouším.. :)

      Vymazat
  14. Je krásný, připomíná mi moře :) Škoda, že modrou na nehtech moc nemusím, takže ten jeden modrý lak, co mám, je pro mě až až :D

    OdpovědětVymazat
  15. Barva je uhrančivá. Ale od Avonu a navíc tak velké balení (já se řídím u laků na nehty, že čím menší, tím lepší,alespoň se ho moc pak nevyhodí, nikdy nestihnu vypotřebovat celé) nechci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me se jeste nestalo aby mi lak od Avonu vyschnul, maji v sobe kulicky proti vysychani

      Vymazat
    2. To je pravda, že má ty kuličky a nevysychá.. :) ale tak zase je moc řídkej (alespoň na mě)..

      Vymazat
  16. Ja treba mam laky od Avonu rada, jsou pro me jedny z nejdostupnejsich, drogerkovym moc neverim, nechce se mi pak vyhazovat vyschle poloplne laky. S temi laky od Avonu je to kryti barva od barvy jine, nektere jsou vodove ale nektere, hlavne ty "brokatove" kryji hned v prvni vrstve

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím, že barva od barvy je to jiné... tak je to u většiny značek.. určitě až to půjde, tak ještě nějaký vyzkouším.. :)

      Vymazat
  17. s laky z Avonu mám dobrou zkušenost, tenhle odstín se asi brzo objeví i u mě mezi kosmetickými blbůstkami.. .)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)