středa 25. dubna 2012

Rimmel a Kate podruhé.

Pěkný středeční večer.

Později než obvykle, ale bohužel dnes nějak nestíhám. Celý den jsem strávila ve škole.. a chozením po obchodech.. a po příjezdu domů cvičením.. a spaním.. a jídlem.. však to znáte.. :D A teď jsem tady a opět vám napíšu pár slov o další vyzkoušené rtěnce od Rimmel.

Tyhle rtěnky určitě všechny dobře znáte, obletěly blogový svět hned několikrát.. A není divu. Mají hezký design, pěkné odstíny, celkem dobré vlastnosti a přijatelnou cenu.. Po rudém odstínu č. 01, který najdete tady, jsem vyzkoušela tento nude odstín č. 03. A můžu zase jedině chválit. Především jsem konečně narazila na pěkný nude odstín, který na rtech vypadá moc hezky a rozhodně mi sluší více než ta rudá.. Myslím, že nude odstín se hodí k většině líčení, což mi vyhovuje. Velmi oceňuji její hydratační schopnost a to, že narozdíl od té rudé nevysušuje.. nevím zda je složení něčím jiné, ale po té rudé jsem měla rty suché, po této nikoliv. Dobře se nanáší, rty barví rovnoměrně a narozdíl od některých rtěnek nezalézá do vrásek. Výdrž je průměrná. Teď si nejsem jistá, zda jsou tyto rtěnky stále k dostání, v drogérii po Rimmel kosmetice moc nekoukám, takže to vám bohužel neřeknu.. ale myslím, že je mít asi budou. Cena 129 Kč.





Našly jste (asi jen dámy, co?) také tu svoji Rimmelku?


10 komentářů:

  1. nemám svoju Rimmelku ...lebo rúže nenosím ...ale tento sa mi moc nepáči je taký ...no čo ja viem tie nude ruže sa mi moc nepáčia

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě žádnou nemám, protože rtěnky moc nepoužívám. Vždycky jdu totiž do drogerie s tím, že je omrknu, protože jsem na ně slyšela samou chválu, ale pokaždé na to zapomenu a dojdu domů s něčím úplně jiným :D

    OdpovědětVymazat
  3. Neviem sa dočkať kedy si ju konečne kúpim ! :D Už tak dlho sa na ňu chystám...

    OdpovědětVymazat
  4. Já jí mám docela spokojená, odstín je pěkný... taky mě nevysušuje rty a tak mě překvapovaly negativní recenze na ostatní odstíny.

    OdpovědětVymazat
  5. to je krasna barva!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tuhle si určitě pořídim :)) Děkuji za typ!

    OdpovědětVymazat
  7. Hezká barvička. :) Já ji zkoušela od kamarádky, ale mě vysušovala. :(

    OdpovědětVymazat
  8. mám ten samý odstín a jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)