neděle 1. dubna 2012

Coolling Eye Roll-on.


Pěkné nedělní dopoledne!

Dneska jsem se rozhodla ukázat vám moji aktuálně nejoblíbenější zbraň proti kruhům pod očima. Jelikož na ně dost trpím (nejen že je mám po ránu, ale dokonce i večer!), rozhodla jsem se s nimi bojovat.. Původně jsem přemýšlela o koupi Garnier roll-on, ale nakonec jsem vyzkoušela tenhle roll-on od Essence. A jsem neskutečně ráda, že jsem měla možnost ho vyzkoušet! Opravdu můžu z vlastní zkušenosti říci, že to pomáhá! Už nemusím používat tunu korektoru, abych ty ošklivé fialové kruhy zamaskovala, ony totiž samy zmizí poté, co použiji tuto kuličku! Gel obsahuje extrakty z okurky, které mají působit proti otokům a unavě. Aplikace je pomocí kovové kuličky na konci tuby, která příjemně chladí sama o sobě.. Stačí trochu promasírovat a nechat zaschnout a kruhy (nebo alespoň jejich valná část) zmizí.. :) Aplikuji každé ráno a většinou také večer a jsem spokojená. Tohle vám můžu skutečně s čistým svědomím doporučit! :) Já si pro něj teda určitě dojdu, až mi bude docházet.. vždyť už jenom to balení je k zulíbání! :D :)




Máte s tímto zkušenosti? Jak vy bojujete s kruhy pod očima?

Ještě nějaké informace. Giveaway na facebooku již skončila a vítězem se stala Lubka Letko. Tímto ji ještě jednou moc gratuluji!

Dál jsem dnes na Votocvohoz.cz a Omlazeni.cz přidala nějaké inzeráty s kosmetikou.. Takže v případě, že by vás něco zaujalo, neváhejte se ozvat.. Můžeme o cenách klidně vyjednávat... :)

BLOGLOVIN x FORMSPRING x FACEBOOK

21 komentářů:

  1. vypadá skvěle,konečně má i essence roll-on :)

    OdpovědětVymazat
  2. To zní suprově, určitě vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá výborně, škoda jen, že jsem zatím essence tuhle pečující kosmetiku ještě v žádné drogerce neviděla... :(

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Garnier (zelený, chci zkusit i ten s korektorem, ale až mi dojde ten můj), ale tohle zní taky super!

    OdpovědětVymazat
  5. Kde sto koupila ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že by to mělo být k dostání v drogériích Rossmann s rozšířenou Essence nabídkou.. Alespoň u nás jsem to našla. Ale není to ve stojanech Essence, ale u pleťové kosmetiky..

      Vymazat
  6. Vypadá dobře, to balení je vážně pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ďakujem zlatko ...Inak chcela by som si zaobstarať nejaký tónovací krém namiesto make up-u ale viem že si robila recenziu na ne no moc ma nezaujali nemáš skúsenosti z BB cream od Garnier

    OdpovědětVymazat
  8. díky za tip. Kolegyni se už dlouho snažím pomoci s tímto problémem a zatím jsme zkoušeli spíš mnohem dražší krémíky. Takže tato investice se určitě vyplatí !

    A máš pravdu. Balení je naprosto úžasné, takže si to možná koupím taky, i když na kruhy netrpím :D

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to moc dobře, díky za tip. Na kruhy totiž taky trpím a ještě jsem neobjevila nic, co by mi pomohlo. Garnier roll on mám a na mé kruhy je bohužel krátký :(

    OdpovědětVymazat
  10. prosímtě kolik ta věcička stojí? a dá se sehnat normálně třeba v rossman drogerii? dík :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala - myslím, že by to mělo být k sehnání v Rossmann drogériích s rozšířenou Essence nabídkou.. (seznam na rossmann.cz) a není to ve stojanech Essence, ale v nabídce pleťové kosmetiky.. a cena do 100 Kč, přesně nevím.. :(

      Vymazat
  11. vyzera to dobre.. snáď to predávaju aj na Slovensku :-)

    OdpovědětVymazat
  12. díky za typ =) s kruhy pod očima mám teď trochu problém

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkná recenze. Já roll-ony používám už delší dobu, ale nejvíc mi vyhovuje ten ze Sephory - má tam 3 kuličky a je skvělý. :)

    OdpovědětVymazat
  14. používám Baleu, vypadá dost podobně...kovová kulička, tuba..místo okurky má výtažky ze sinic

    OdpovědětVymazat
  15. Skodulko,
    tak tohle je moc lákavý tip. Abych pravdu řekla, kruhy pod očima nemívám často, ale občas si probdělou noc dopřeju, a to se pak bude určitě podobná věcička hodit!
    Díky ;-).

    OdpovědětVymazat
  16. práve dnes som v DMke strávila peknú pol hodinku nad očnými rollonmi, pretože som sa na tie svoje kruhy už fakt nemohla pozerať, a keby som tak tento post čítala skôr, určite by som vsadila na essence, ale nechala som sa zlákať reklamou a kúpila ten od Garnier, tak uvidíme :) ďalšia veľmi podarená recenzia! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)