neděle 11. března 2012

Lip Gloss.

Pěkné nedělní odpoledne,

jsem tu s další recenzí (ano, těch tu bude v následujících několika dnech - týdnech hodně). Tentokrát jsem se rozhodla vám ukázat dva lesky na rty. Shodou okolností jsem oba vyhrála v giveaway, takže jsem měla možnost vyzkoušet lesky na rty, které bych jinak asi jen těžko vyzkoušela.. 

Jedná se o lesky: Beauty Rush od Victoria´s Secret a Lip Gloss by H&M. Musím říci, že jeden je lepší, než druhý! :-)


Beauty Rush je světlá růžová barva, na rtech velmi nenápadná. Příjemně zvýrazní rty. Krásně voní po citrusech, je sladký a výborně chutná! :D Na rtech vydrží strašně dlouho. Používám ho hrozně ráda. Trochu lepí, ale dá se to přežít. Balení klasická tubička, množství 13 g. Líbí se mi jednoduchý obal se stříbrnými detaily. Victoria´s Secret se u nás neprodává, pokud vím. K dostání je v USA, takže lze jedině objednat. Cena lesku je 7 dolarů.


Lip Gloss z H&M jste již mohli vidět v posledním videu. Miluju jeho hezký obal s koníky. Barva je také světle růžová, obsahuje třpytky. V balení vypadá tmavší, ale na rtech je téměř neviditelný. Tento lesk je oproti předešlému více lepivý. Krásně voní po žvýkačkách, ale je bez příchuti. Nanášení klasickým houbovým aplikátorem. Výdrží je to takový ten průměr. Množství 7 ml. Cenu vám nepovím, nikde na něm napsaná není a u nás v obchodě jsem ho nikdy neviděla. Ale bude to určitě do 100 Kč. Ani nevím, zda je ještě k dostání.


Tady můžete vidět oba odstíny. Vlevo Beauty Rush, vpravo H&M.


Upřímně jsem dříve lesky na rty moc nepoužívala. Vadí mi přilepené vlasy na rtech a samé otisky, když se jen něčeho rty dotknu.. :D Ale v současné době je velmi často střídám se rtěnkou. Lesky lépe hydratují a jsou více nenápadné. Zvykla jsem si na ně a teď bych je nakupovala nejraději po stovkách :D :-)

Jak jste na tom vy? Používáte lesky na rty? Nebo dáváte přednost raději rtěnkám?


Na svém FACEBOOKU dnes budu zahajovat giveaway, pokud  máte zájem můžete se zapojit.
V nejbližší době zahájím jednu i tady, ale ještě rozmýšlím kdy. Chci vás odměnit za vaši přízeň. Včera padl rekord a blog měl přes 600 shlédnutí! Páni! Děkuji vám! :-)

19 komentářů:

  1. oba vyzerajú krásne,ale ten od VS sa mi páči viac,práve preto že nemá trblietky :) inak som ti písala na formspring

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají skvěle :) já lesky používám jen v létě,mám radši rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten od victoria secret má krásnu farbu:) takú cukríkovu....

    www.lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mám jich tolik, že mi vystačí zřejmě doživotně :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já teď používám víc spíš rtěnky, lesky tak nějak opomíjím, ale v létě to bude beztak zase naopak :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nemám zkušenosti ani s jedním z nich, ale ten od Victoria secret vypadá fakt parádně :) já osobně nejradši používám jen balzám na rty, ale když už chci nějakou barvičku, tak asi dávám přednost lesku, než rtěnce. Já mam svůj oblíbený od Mary Kay, který sice stojí asi 400 Kč, ale je bezkonkurenční! Vydrží na rtech neuvěřitelně dlouho a úžasně hydratuje.
    Jinak chci připomenout, že jsem si zrušila adresu blogu yusuwi.blogspot.com, takže pokud mě chceš dál sledovat, tak si na hlavním panelu vymaž sledování této adresy (yusuwi) a jdi na mou novou adresu www.wingedsquirrel.blogspot.com a tam se staň znovu čtěnářem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Oba jsou moc pěkný ale ten od VS se mi líbí víc, ta barvička :))

    OdpovědětVymazat
  8. Oba jsou pěkné, lesky od VS mám obecně moc ráda! :) Já to mám půl napůl, záleží, jestli mám náladu na výrazné rty nebo ne a také jak se mi to samozřejmě hodí k oblečení.

    OdpovědětVymazat
  9. Ten od Victoria Secret vypadá krásně :) Sama vlastním ten druhý, z HM. A stál 25,- :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já ti tak závidím, že můžeš lesky... Já se matlám jen hypoalergenním balzámem z lékárny. Nic jiného nesnesu :/

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadají pěkně.Já používám raději nenápadné lesky...rtěnku jen výjimečně:)

    OdpovědětVymazat
  12. já jsem k leskům taková skeptická :D když už si nějaký vezmu, tak to opravdu musí být.... nejradši používám všelijaký balzámy:)

    OdpovědětVymazat
  13. Nepoužívam lesky na pery vždy sa mi na to nalepia vlasy ..mám radšej obyčajný balzam ...popravde mala som pár leskov kedysi teraz už nejak neriešim skorej nejaký jemný rúž aj to len zriedkakedy

    OdpovědětVymazat
  14. Škoda, že se u nás ten Beauty Rush neprodává, vypadá dobře.;)
    Já většinou používám balzámy, lesky jen občas, nesnáším když se mi na pusu lepí vlasy.:D Ale chci si koupit nějakou rtěnku, takže pak budu používat tu.;)

    OdpovědětVymazat
  15. No já jedu jedině ve Viktorce..proto jsem ji taky do Giveaway dávala..a ještě mi vyhovují lesky Lancome:)

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadají pěkně.

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som lesky pouzivala pocas zakladky. Potom som plynulo presla cisto len na balzamy, ktore trosku farbia a napokon k ruzom. No a teraz, v poslednych tyzdnoch som znova presedlala na lesky v kombinacii s ruzom. Prve ma zlakali lesky od essence stay with me (mam ich vsetky :D ) a uz sa to so mnou vezie. Takze tak :)

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuji za vaše názory a komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  19. zbožňuju všechny tyhle růžový odstíny
    tvůj blog moc ráda sleduju, jen tak dál kočko

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)