sobota 10. března 2012

New In.

Pěkný sobotní večer,

jak jsem slíbila, tak jsem tu dnes již s druhým článkem. Nějak se mi to tu hromadí. Rozhodla jsem se pro takové odlehčení ve formě nových věcí, které mi přibyly do šatníku či kosmetického koutku, popř. v tomto postu se najdou věci i do domácnosti.. Sama mám tyto články u ostatních blogerek hrozně ráda. Je toho požehnaně, takže se pohodlně usaďte a můžete se podívat.

Před nějakým časem jsem si v DM pořídila svoji první pleťovou masku od Balei. Žlutá maska vpravo je na vlasy od Oriflamu.


 Ségra mi na zkoušku zapůjčila další lak na nehty od Catrice. Tentokrát již zmiňovaný Berlin. Jak dopadl se dozvíte brzy.


 Zlatíčko Gábinka mi zase pro změnu na zkoušku zapůjčila pár přípravků na vlasy. Brzy se dozvíte o suchém šamponu na vlasy od Syoss, séru na vlasy od Balei a pudru do vlasů od got2b.


 Na facebooku jste mohli hádat, co bylo v obálce, která dorazila tento týden.. Tady je odpověď. Laky na nehty China Glaze.


 Minulý týden jsem podlehla nákupní horečce a pořídila si dvě nezbytnosti do svého jarního šatníku. Basic tričko v lososové barvě (ve skutečnosti je více oranžovo-růžové) a černou jednoduchou sukni. Za 129 Kč/kus, neberte to!


 Na tyto úlovky jsem narazila ve zbytcích slev v Terranově. Svetřík za 99 Kč a tričko s dlouhým rukávem za 79 Kč jsem tam prostě nemohla nechat.


 Asi si klepete na čelo, který magor si koupí na jaře kruhovou šálu. Ano já :D v C&A byla poslední a za pouhých 50 Kč! No co, na příští rok bude dobrá! Dokonce jsem ji stihla použít ještě teď. Matující lak na nehty jsem sháněla už dlouho, konečně jsem ho našla. V Rossmannovi ho teď mají za cca 30 Kč. Barva na vlasy, která už si hoví na mé hlavě. 40 Kč, Rossmann.


 Nadkolenky v nude odstínu jsou nejčerstvějším úlovkem. V Reserved mají výprodeje punčoch, ponožek, podkolenek, nadkolenek... za 59 Kč jsou dokonalé! A Tezenis klasické černé silnější punčochy jsou jediným úlovkem z Prahy. Po takových punčochách jsem toužila už dlouho, 79 Kč.


Suvenýr z pražského McDonaldu. Dárek k McMenu.


 A teď ne tak docela mé úlovky z nákupů, ale dárečky, které jsem dostala s předstihem.

Od rodičů:

Sada dvou hrníčků, dvou misek a nádobky na máslo v červené barvě s puntíky. Prostě nádhera. Už se těším, až budu mít svůj byt a budem z nich s Ondínkem pravidelně snídat! :-)


 Světě div se, největší radost jsem měla z povlečení! :D Konečně máme s Ondínkem kompletně barevně sjednocenou postel. Možná je trochu problém to, že jsme ráno modří jako šmoulové, jak povlečení barví.. :D Ale nějak jsem se ještě nedostala ke svlečení a přeprání.. :D


 Sklenička z Rossmanna. Nádherná!


 Maminka ví, že mám slabost pro kosmetiku.. :-) Zleva: parfém Chiffon, Floral sada - sprchový gel + krém na ruce, tělový krém, korálkový náhrdelník a konečně pořádný kartáč na vlasy.


 Tohle je šálka, kterou vyráběla moje teta. Baví ji různé DIY a tohle je jeden z nich. Je taková zvláštní, ale je to originál.


 A tohle jsem včera dostala od mé milované Ivetky. Ivetka také ví o mé vášni ke kosmetice a tak mi koupila sadu na líčení očí, balzám na rty od Astrid, voňavý sprchový gel od Palmolive a kabelku ve vínové barvě.


No, takhle obsáhlý New in tady asi ještě nebyl. A počítám s tím, že brzy bude asi další.. :-) 

A teď mi vy prozraďte, čím jste si naposledy udělali radost?

Jinak včera jsem mluvila o tom, že jdeme na večeři s Ivetkou. Tak to bylo strašně fajn, užili jsme si to, pokecali jsme, nadlábli jsme se výbornou pizzou. Sakra, jak je možný, že odmalička nesnáším špenát, ale na špenátové pizze mi vůbec nevadí...? Nechápu to! :D Prostě to bylo fajn.

 Chci ještě poděkovat za Vaši přízeň! Jsem ráda, že vás tu stále přibývá. Mám opravdu radost z každého čtenáře! Čím více se blížíme číslu 250, tím více jsem natěšená, protože mám pro vás odměnu! Stejně tak plánuji, že pokud se vás nashromáždí více jak 50 na facebooku, bude vyhlášena soutěž i tam!

A teď už mi nezbývá než se s vámi pro dnešní den rozloučit, popřát vám krásný zbytek soboty a zase zítra!

12 komentářů:

  1. Pěkný new in. :) Ty nadkolenky z Reservedu mám také a i v černé, jsou super! A skleničku z Rossmanna mám s kočkou a chci ještě pro přítele se psem.
    Teď to neber špatně, ale přijde mi divný neseprat povlečení, já než ho poprvé použiju, tak ho nejdřív seperu, jednak kvůli čistotě a také kvůli zmíněnému barvení. Každopádně je hezké!

    OdpovědětVymazat
  2. Ono už prané jednou je :D ale prd platné.. teď už vím jak na to, takže to musím celý stáhnout a vyprat znovu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je pěkná nadílka, jako od Ježíška:)
    Moc pěkné věcičky:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, super úlovky, vezmi mě někdy nakupovat :D

    OdpovědětVymazat
  5. To sú Vianočné nákupy ? Toho je nejak hodne ...:) ty jo ale tie laky sa mi páčia

    OdpovědětVymazat
  6. páni. takovejch věcí! :D
    já si denska udělala radost Satin base a matující bází od Dermacolu :) (maj je v Rossmannu v akci)

    OdpovědětVymazat
  7. můj new in bude v pondělí :) ty China Glaze vypadají dobře, ale jediné, co bych hned vyhodila je trio přípravků na vlasy, protože jsem všechny měla a všechny u mě dopadly tragicky :) Pozor na unikající suchý šampon, hrozný pudr co cuchá vlasy a sérum na vlasy bez účinků :) Ale třeba budeš spokojená a jen já jsem náročná :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wow ty toho máš nocýho :) Moc se mi líbí všechno co tu máš nafocené :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty si sa teda rozšupla v tých nákupoch :) všetko veľmi fajn vecičky :) ja tiež veľmi rada čítam takéto inšpiratívne new in príspevky od šikovných blogeriek :)

    OdpovědětVymazat
  10. jé tu šálu co máš od tety mám taky a náhodou taky od tety, která ji taky vyrobila :D mám černo-bílou

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)