středa 4. ledna 2012

Camel Shorts.

Absolutně nestíhám, začínám chytat nerva ze zkoušky, co mě čeká příští týden.. Strašně se té zkoušky bojím, předmět opakuji a abych byla schopná zkoušku napsat a poté ústně obhájit musím se naučit 300 stránková skripta nazpaměť. No a je jasné, že mi to zrovna moc nejde.. Nejsem ten typ, co se něco dokáže drtit nazpaměť.. :D 

Tím pádem nevím, jak budu nadále stíhat a jak budu moci přispívat, může se stát, že se tu chvíli nic neobjeví. Nějak se to všechno nakupilo a zrovna, když potřebuju co nejvíce času na učení, ten čas nějak není... Zítra musím zajet do jedné firmy, v pátek mě čeká ségřin maturiťák a před tím proměna (líčení a česání) sestřičky (což bude mimochodem zdokumentováno :)).. a tak dále.. to jsme ještě chtěli s Ondínkem jít do kina na Sherlocka Holmese 2, ale zatím to asi odložíme.. 

Jinak bych vás ráda upozornila, že koncem března se má rušit služba Google Friends Connect, což mě osobně velice mrzí, protože je to naprosto úžasná věc.. :( Takže až bude chvíli čas zapracuji na tom, abych vás mohla pozvat na Google+, kde byste mohli eventuelně blog sledovat, či na Bloglovin.. Další možností je sledovat blog přes FACEBOOK, který už je pro vás připravený. Tam se budou pravidelně objevovat poslední články a stejně tak nějaké informace navíc... :-) Takže doufám, že si bez GFC nějak poradíme.. Ale tak nějak si přeju, aby se vás tu na GFC ještě sešlo 100, protože dnes sem konečně pořídila výhru! :-)

No a teď už k dnešnímu článku. Rozhodla sem se dnes pro včerejší ohoz, protože tu dlouho žádnej nebyl. Kraťasy se ve skříni dlouho neohřály a hned druhý den sem je vyzkoušela a kabelku a svetr zrovna tak..:D takže v podstatě vše nové a navíc skoro všechno z jednoho obchodu.. Nějak sem si Gate oblíbila.. :-)

Ehm s focením sem experimentovala z velké části na naší vlakové zastávce, tak tolerujte ty divné pózy, divné ksichty (i když radši sem vybrala ty fotky, kde se do foťáku moc nekoukám :D) a tak dále... 





Tak a teď mi nezbývá než vám popřát hezký večer a ponořit se ještě na pár hodin do tajů financí... 

11 komentářů:

  1. Krásný, Klárko, nikdy jsem si nevšimla jak výstvaní nohy máš :) Dodatečně se stydím... :D Taky se trápím s ekonomií, tak ať se daří. Tfuj tfuj... ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si je ještě pořád šetřím (nevím teda na co :-D), ale tobě moc sluší, Klárinko :-) A opravdu máš krásný nožky! :-) A fotky ze zastávky jsou náhodou príma :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ty jo sluší ti to.. vůbec nevím co budu bez follovingu dělat protože google+ a bloglovin vůbec nerozumím a nemám ani čas se to učit :) ách jo ..
    Jinak držím pěsti při zkoušce, já mám zkouškové až za měsíc za to se mi nakupilo učení.. nemáme na škole žádná skripta takže všecko hezky vypracovat sami :(

    OdpovědětVymazat
  4. Páni koči Tobě ta hnědá vážně moc sekne, chtěla bych být jako Ty :) Jinak jo jo to jsme na tom stejně, už z toho všeho mám zase nějaké depky :( Takový školy, učení, práce, řešení bydlení achjo... :( Budu Ti moc držet palečky, já mám v úterý! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super outfit! Ty kraťasy jsou super a moc se mi líbí vk ombinaci s dlouhým svetrem. A pěkně jsi sladila i kabát a botky. :) Já bych si také přála 100 followers než GFC skončí. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. No ty si ale krásne oblečená....a o tom GFC som počula ...ja som si už založila Google + ale osobne si myslím že to určite nejak preformatujú alebo niečo ...vždyť iné blogy majú aj 3,4,8 tisíc sledovateľov...

    OdpovědětVymazat
  7. Presne poznám ten pocit zúfalstva pred skúškou,dnes som mala skúšku z matiky, ktorú som tiež prenášala a tiež som sa musela učiť naspamäť nezmyselné matematické poučky, ALE urobila som ju, takže mám taký pocit, že sa nám blogerkám bude dariť :) držím palce a výborný hnedý outfit :)
    www.runthisworldgirls.com

    OdpovědětVymazat
  8. Klárko moc ti to sluší! Jeden z tvých nej outfitů. :)
    A jak to bude s tím sledovaním? Ti čtenáři, už nás neuvidí nebo jak...?

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně ti to sluší!!!
    S tou zkouškou s tebou cítim...naprosto přesně si vybavuji své pocity...ufff, až se mi z toho zatáhl žaludek. Ale ty to zvládneš, vím to! Jsi šikulka...Hlavně se nenervuj, protože to se pak snadno propadá panice...budu na tebe myslet!

    OdpovědětVymazat
  10. krásný kabát a kratasy. Hnědá ti moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)