úterý 3. ledna 2012

Help.

Dnes v trochu jiném duchu. Plánovala sem přispět outfit postem, ale tohle je podle mě přednější. Můj dnešní den se nese v duchu pomoci druhým. Nejdříve přišli tři malí králové, kterým sem věnovala pár korun na charitativní účely. Potom sem nezapomněla kliknout tady, kde bezplatně pomůžete pejskovi získat krmivo a v poslední fázi sem zaslala pár korun do útulku pro pejsky.

Že musíme pomáhat druhým nám připomněla o Vánocích INA.T, která mě inspirovala a připomněla, že je důležité nemyslet jenom na sebe. A tak sem se rozhodla poslat pár korun, které nikoho nezruinujou, ale zato udělají obrovskou radost pejskům, kteří se pořádně nabaští a můžou se v útulku cítit aspoň trochu jako doma.

Penízky sem poslala na číslo účtu psího útulku, který provozují postarší manželé u jejich rodinného domku. Takových lidí, kteří pomáhají a dělají to s láskou si neskutečně vážím. Útulek najdete tady:

Útulek Skřivany

Tak nebuďte lhostejní a pomožte (ať už jakýmkoliv způsobem) těm, kteří to potřebují. Nikdo to neocení lépe než Ti, kterým vaše podpora pomůže. Myslím, že není nic lepšího než pocit, že jste udělali dobrou věc. Tak směle do toho!


Ještě pár informací. Včera za celý den přibylo rovnou 5! nových pravidelných čtenářů a návštěvnost dosáhla více jak 210 shlédnutí, což mě velice těší! Ráda bych vás v brzké době odměnila za vaši přízeň a tak se rozhlížím po vhodném dárečku a napadlo mě zeptat se vás, co byste ocenili..? Dali byste přednost kosmetice, bižuterii (náušnice, náramek, řetízek) či jinému doplňky..? Budu ráda za vaše názory! :-)
A teď mi nezbývá než vám popřát hezký večer a zítra se můžete těšit už na trochu tradičnější článek.. :-)

FACEBOOK x FORMSPRING

11 komentářů:

  1. moc pěkný článek :) když to tak vidím taky bych asi měla přispět :) jinak na giveaway by mě potěšila jak kosmetika tak něco z bižuterie :)) !!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký článek. :) Já většinou přispívám přes smsky a na stránkách Nakrm psa jsem "krmila" i loni. :) Mně je vcelku jedno, co bude za výhru, určitě něco pěkného vymyslíš. ;) A gratuluji ke čtenářům, mně jeden ubyl a od března se má rušit Google friends. :(

    OdpovědětVymazat
  3. tak by som si vzala havkača z útulku keby som na to mala čas

    OdpovědětVymazat
  4. Je od tebe hezký, že jsi sem dala takový článek. Souhlasím s tebou, že ti pejsci to ocení. Je mi jich líto :(

    OdpovědětVymazat
  5. Tak nějaká třpytivá věcička by byla určitě fajn :) Taky jsem viděla na blogu mé oblíbené australské blogerky něco podobného a je to fakt... Děkuju moc za podporu a taky přeju pevné nervy a hodně štěstí u zkoušek :)

    OdpovědětVymazat
  6. My posielame s priatelom kazdy rok aspon malu sumu slobode zvierat..ako si napisala, nas to nezrujnuje a nim to pomoze :-) dufam ze nas(nemysliacich len na seba) bude stale viac a viac..pretoze ocividne tie korunky mame a niekedy ich miname z nudy na totalne nepotrebne hluposti...

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  7. Já klikám každý rok a kupuji často věci přes portály, které posílají třeba jednu až pět korun za každý prodej a neposíláme peníze do útulku, ale krmivo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký a motivující článek :)

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Skodulko..jsem nadšená, že tě můj článek takhle inspiroval..Přesně kvůli tomuhle jsem ho psala..a jsem ráda že to mělo smysl..Krásný článek a věřím, že dál inspiruje spoustu lidí:)

    OdpovědětVymazat
  10. jako za to, že ke mně přijdeš jednou za čas se není proč stydět, já k tobě chodím stejně zřídka jako ty ke mně :D

    a ano, 15. se nakonec ruší...

    jak se mám? to se strašně těžko zkracuje a vytahuje to důležité, mám se chaoticky... taky i hodně sklíčeně

    OdpovědětVymazat
  11. Moc mě těší vaše reakce na tento článek, trochu sem se jich bála :)
    INA T: Myslím, že ty jsi inspirovala spoustu lidí, nejen mě a tak to má být. Ještě jednou díky, že jsi mi otevřela oči! :-)
    Lubka Letko: Já bych si taky ráda pejska vzala, kdybych mohla.. je mi jich hrozně líto.. :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)