čtvrtek 1. prosince 2011

Cherry.

Jsem tu s dalším lakem na nehty. Tentokrát sem zabrousila do jiných vod a místo Essence sem sáhla po laku od Oriflame. Musím se přiznat, že sem mu moc nedůvěřovala, ale barva se mi zalíbila a tak sem se rozhodla ho zkusit. Jde o lak na nehty ze série Very Me, odstín Cherry. Barva je taková tmavě růžová. A teď něco k laku. Lak je řidší konzistence, ale má dobrý štěteček, se kterým se dobře pracuje. Lak schne velmi rychle, za deset minut sem měla dvě vrstvy úplně suché. Co se počtu vrstev týče, to už je o maličko horší. Já si vystačila se dvěma, ale nehty trochu prosvítaly, takže tři vrstvy by nebyly k zahození. Co se mi ale na druhou stranu líbí, je lesk laku. Celý týden, co sem lak na nehtech měla, se lak krásně leskl. Pořád přitahoval moji pozornost. A co se výdrže týče, tak bych řekla takový průměr. Bez nějakých vážných odřenin mi na nehtech vydržel asi 4 dny.. Stál v akci 29 Kč, momentálně ho Oriflame nabízí za 99 Kč. Pokud by někoho zaujal, najdete ho tady (mají ještě další 2 odstíny).





Dnes přináším více fotek, všechny jsou příšerně nekvalitní, ale vůbec mi nešlo ten lak zachytit v jeho barvě a tak, aby bylo něco vidět. Snad vám toto postačí.. :-)

Otázky: Formspring.

9 komentářů:

  1. ten vypadá skvěle ! :) (probíhá u mě giveaway)

    OdpovědětVymazat
  2. zachytit barvu laku je podle mě absolutně nemožné...právě proto se mi ta barva ani moc nelíbí, ale věřím, že v reálu vypadá dobře! :)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. krásný obal laku!a taky pěkná barva:)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná barvička. :) A ty jsi nějak radikálně zkrátila nehty. Každopádně červená vypadá podle mě lépe na kraších nehtech. Sluší ti!

    OdpovědětVymazat
  5. už za tu krásnou láhvičku bych ho milovala:D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak za plnou cenu bych si ho asi nekoupila, kvůli tomu krytí :( Ale jinak krásná barvička :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za názory :) barva na fotkách opravdu nevypadá, tak jako v reálu a to mě mrzí.. :(
    Veronique: Ano nehty sem zkrátila, ale strašně rychle rostou a už je mám zase dlouhé :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)