pondělí 12. září 2011

Dřina a štěstí dnešního dne.

Juch, juch! Musím se s Vámi podělit o tu radost, kterou teď pociťuji! :-) Před chvílí sem zjistila, že sem vyhrála úžasnou giveaway u mé nejoblíbenější blogerky Iny.T.. Ina je velice štědrá a podělila se s šesti blogerkami o krásné ceny značek Victorias Secret a Hollister! Mám ohromnou radost z toho, že můžu být jedna z výherkyň, ani sem nedoufala... :-) Hnedka mi to zlepšilo moji hodně špatnou náladu, která v poslední době převládá.. A co že sem vyhrála? Lesk na rty Hollister, Lesk na rty Victorias Secret a balzám na rty Hollister, no není Ina úžasná...? :-)

Fotka je z blogu Iny.T., doufám, že ji nevadí, že sem si ji zapůjčila, ale já se prostě musím pochlubit! :-)

Tento dárek přišel asi jako odměna za dnešní dřinu - dneska sem prosím skládala 15 metráků uhlí... :D špinavá sem byla až za ušima a hlavně necítím ruce! Ještě, že je tahle práce jenom jednou za rok.. :-) Jo dnešní den byl hodně zajímavý...

Jo a konečně mi dorazil balíček s krásnýma botičkama! :-) U jedné slečny sem si koupila heels značky F&F za pouhých 160 Kč včetně poštovného! A padnou jako ulité, mám z nich obrovskou radost.. Určitě vám brzy ukážu... :-) Ale teďka už sem ráda, že udržím oči  otevřený, takže to tu dnes zabalím a zítra se na vás opět vrhnu! ;-)

A abych nezapomněla: chci vám moc poděkovat za spoustu vašich komentářů! :) Myslím, že padl rekord - počet komentářů k jednomu článku ;) A dokonce dneska přibyl čtenář, za kterého moc děkuju.. ovšem někdo jiný zase odešel, takže mě to trochu zmrazilo... :( ale nic to nemění na tom, že pokud se vás najde ještě 5, bude první giveaway.. ;-) ale to už předbíhám, o tom až jindy...

Užijte si dnešní večer a přežijte zítřejší školní (pracovní) den...! Mějte se krásně!

8 komentářů:

  1. Gratulace!

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, tak to gratuluju :) Vidíš, že nebude tak zle, všechno se v obrátí v lepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsem strašně ráda že sem ti udělala takovou radost!!

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji a mám radost, že máš radost! A moc se těším až uvidím ty botky. :) Jinak děkuji za milé komentáře, děláš mi radost a samozřejmě i další čtenářky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! Stav se někdy na http://fashionaspassionbytom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju vám a ještě jednou poděkování pro Inu.T... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. moc gratuluju a musím se pochlubit,já taky vyhrála :)!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)