pondělí 12. září 2011

Hnědo-oranžové.

 Dnes sem tu s další lakovou recenzí. Tentokrát mě napadlo vyzkoušet dva nové laky zároveň.. a protože sem měla pocit, že oranžová by mohla vedle tmavě hnědé vypadat dobře, neváhala sem a zkusila tuhle kombinaci:



 Začneme s hnědým lakem, opět je od Essence (jako skoro všechny mé laky) a kupovala sem ho v Rossmannovi ve výprodeji některých Essence výrobků. Tato edice Multi Dimension byla ve výprodejích celá, takže sem neváhala. Stál mě pouhých 29,90 Kč. Odstín je č. 39 Spicy a musím říct, že na nehtech se mi líbí snad ještě víc než v lahvičce. A teďka trochu k samotnému laku: lakuje se s ním jedna báseň, četla sem pár recenzí, kde si slečny stěžovaly na velké víčko a štěteček - mě právě tato kombinace vyhovuje. Konzistence je perfektní, kryje i v pouhé 1 vrstvě (na nehtech mám opravdu jenom jednu) a krásně se leskne i bez top coatu. Ovšem co se výdrže týče: vím, že laky od Essence nejsou žádná kapacita a nemůže se dlouhá výdrž čekat, ale u této tmavé barvy sem už druhý den viděla oprýskaný lak (můžete si všimnout u ukazováčku), u té tmavé barvy je to holt více vidět.. Ale jinak sem spokojená... :-)



 A druhým lakem je jak jinak než lak Essence, edice Multi Dimension.. :D :) Jsou prostě moje nejoblíbenější! Je to oranžová barva, odstín 67 Just Shout! A musím říct, že se stala mým jasným favoritem číslo 1. Je krásná, na obrázku nevypadá tak dobře (věřte mi! :D). A myslím že nemusím znovu psát, jak si stojí.. však už sem o této edici laků básnila tolikrát, že je zbytečné to opakovat... :-)



A oba dohromady. Musím říct, že tuhle kombinaci sem si nedávala naposledy, vypadá prostě úžasně a vážně mě tyto nehty baví! :-) Jo a nevšímejte si prosím blbě nalakovaných nehtů, všímejte si prosím pouze těch barev! :D :-)

Máš otázku? Formspring. Nově mě můžete sledovat i na Twitteru!

10 komentářů:

  1. ja mám radšej len jednu farbu na nechtoch. ale oba laky sú veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je fakt hezká kombinace! Mám ráda oranžovou/meruňkovou a hnědou! Já teď objevila u Essence novýho favorita numero uno! Zítra o něm napíšu ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Hnedá vyzerá super, ale na mňa je moc hnedá ale tebe pristane..a oranžová..tú zbožňujem v lete na nechtoch... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle oranžovou vlastním taky a je vážně moc pěkná! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Love the color combo of the nail polish!!
    http://fashionablyspeakn.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Jak si nehty nelakuju tak tahle kombinace se mi moc líbí :) Fakt krásný ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji :) já sem si tuhle kombinaci fakt zamilovala, takže ji plánuju lakovat častěji.. :D
    K.: Už se těším na článeček ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Rozhodně to vypadá zajímavě ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak tahle kombinace je na me dooost divoka:DD fakt dost dobrej ulet:-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)