neděle 12. května 2024

Spotřebováno za duben 2024

Krásný den, moji milí!

Duben jsme nechali za sebou, takže je čas na shrnutí a já tu pro vás mám Spotřebováno. Březnové bylo dost slabé, takže dnes si trochu spravíme chuť, i když si myslím, že ani tentokrát to není žádná hrůza, co říkáte? :)


Celkem tu tentokrát máme 21 ks, z toho dost masek a solí do koupele, takže taková klasika.




Soli do koupele Isana - klasika, která nikdy nezklame. Soli ode mne dobře znáte a víte, že je miluji. Hezky voní, nadělají pěnu i zbarví vodu a zjemňují pokožku a to vše za pár korun. Fialová s Locikou voní po levanduli a též voda je po ní fialová, vánoční Magic of Christmas voní po vanilce a troše jehličí a určitě doporučuji očíhnout novou limitku s pejsky, která voní dokonale ovocno-květinově. Já cítím hlavně broskev, ale je to vážně nádhera. Silná a intenzivní vůně, oranžová voda a dost pěny. Hodnocení: 5/5.

Pěna do koupele Living the Sweet Life - Dresdner Essenz - pokud ji ještě seženete, tak také určitě doporučuji, protože krásně voní po karamelu a kakau, nadělá opravdu bohatou pěnovou peřinu a trochu i zjemňuje pokožku. Je parádní! Hodnocení: 5/5.

Tělový peeling Ginger & Orange - Organic Shop - miluju peelingy této značky a jejich zásoba v mojí skříňce je toho důkazem (asi 5 ks) :D Jsou voňavé, krásně pokožku vydrbou a po kontaktu s vodou se v okamžiku rozpouští. Pokožka je pak hezky čistá, jemná a svěží. Baví mě! Hodnocení: 5/5.

Intimní gel Soothing - Chilly - tato růžová verze gelu Soothing má poskytovat pocit úlevy od pálení, svědění a podráždění, což si myslím, že vcelku úspěšně zvládá. Má jemnou parfemaci, pokožku nedráždí. Oceňuji i praktickou pumpičku. Gely Chilly jsou za mě moc fajn. Hodnocení: 5/5.




Tělové mléko Vanilla Cashmere - Isana - bylo velmi průměrné. Z počátku vás mile překvapí vcelku hezká vůně vanilky, ale postupně se rozleží v dřevitější tóny, což by nebylo špatné, kdyby to nepůsobilo strašně uměle. Mléko se snadno roztírá, v okamžiku vstřebává, pokožka nezůstává umaštěná ani ulepená, potud ok. Hydratace je však velmi průměrná. Stálo mě asi patnáct korun, takže nemůžu moc remcat, ale není to nic, co bych potřebovala znovu. Hodnocení: 2,5/5.

Krém na ruce Trnka - Manufaktura - je úžasná záležitost a mě strašně mrzí, že se už nedá tato limitka zakoupit. Šlo o jednu z nejlepších kolekcí a ta vůně byla neodolatelná. Krém samotný také skvělý. Sice není tak vysoce výživný, jak bych dle názvu a popisku čekala, velmi suchým a popraskaným rukám to stačit nebude, ale pro moje ruce to bylo dostatečné a to i v průběhu zimy. Ta vůně se line dlouhou dobu a ruce nejsou ulepené ani umaštěné, takže za mě paráda. Koupila bych si ho znovu a ještě i do zásoby, kdyby se dal sehnat :( Hodnocení: 5/5.

Deodorant Pure - Borotalco - miluju! Mám již poněkolikáté. Borotalco se stalo mojí stálicí a v poslední době jsem jejich deodoranty nahradila i tolik milovanou Rexonu :D Tato verze Pure má úplně dokonalou, jemnou vůni, která zabrání zápachu potu a v kombinaci s tuhým deodorantem Borotalco je to skvělé kombo i proti pocení. Nedráždí podpaží, nedělá fleky na oblečení. Je to prostě pecka! Hodnocení: 5/5.

Posilující sérum proti lámavosti vlasů - Yves Rocher - bylo skvělé a už po pár týdnech začínají moje vlasy pociťovat, že jim sérum chybí. Konečky jsou vysušenější, i když jim dodávám jiné péče, takže to znamená jediné: k tomuto séru se budu muset vrátit! Je naprosto komfortní, krém se do délek krásně vstřebá, neumastí je ani neulepí, takže vlasy nemají tendence být zplihlé a těžké. Aplikace pomocí pumpičky je snadná a rychlá. Je to praktický a funkční kousek, co mě moc bavil! Hodnocení: 5/5.

Exfoliační maska na nohy - Action - kupuji opakovaně a jelikož se blíží sezóna otevřených botiček, byl nejvyšší čas masku nahodit. Ale musím říct, že jsem nyní z této masky docela rozčarovaná, protože cca rok zpět to byla úplně jiná paráda! Teď dělají ponožky nízké, ohromné a šíleně mokré! Dříve se do nich i moje malá noha dala hezky uvěznit, ale teď nikoliv, takže jsem to přelepovala nejen přiloženou páskou, ale i izolepou a ještě přidusila ponožkama! :D A stejně mi sérum proteklo.. Je to absolutně nekomfortní! Ale na druhou stranu je máte na noze cca dvě hodiny, pak jdou dolů, takže se to dá přežít a výsledek za to stojí. Nohy jsou do týdne oloupané a krásně jemné. A maska stojí 50 Kč, takže tak :D Hodnocení: 4/5.




Maska Korean Heritage Artemisia - Korika - skvělá pleťová maska! Plátýnko silnější, ale na pleti hezky drželo. Séra bylo akorát, aby se plátýnko udrželo na pleti, ale nikde nestékalo a většina se ho dokázala po čas působení plně vstřebat, což je pecka! Pleť nezůstala ulepená ani umaštěná, ale fakt krásně hydratovaná, jemná a osvěžená.. Jedině parfemace by mohla někomu vadit, je taková hodně zemitá, ale jinak fakt super.. Hodnocení: 5/5.

Hydratační noční maska - mám tu ještě několik balení, takže se s nimi uvidíte i příště. Jedná se o noční masku, která je gelová a já ji dávám místo krému. Přes noc se plně vstřebá, pleť je pak celkem pěkná, ale nekoná se žádný extra zázračný účinek, nijak se to neliší od účinků nočního krému.. Nedává pleti nic navíc. Hodnocení: 2,5/5.

Meduňková voda - Saloos - miluji květinové vody a ani tato není výjimkou. Má jemnou zemitou vůni, pleť krásně zklidní a hydratuje. Pro mne jsou květinové vody takové okamžité SOS pro pleť a používám je s chutí každé ráno i večer. Patří do mé rutiny. A musím říct, že toto obří balení (100 ml) mi dělalo společnost opravdu hodně dlouho a já si to moc užívala. Rozhodně doporučuji, pořídím znovu. Hodnocení: 5/5.




Hydratační denní krém - Feel Free - bohužel moje selhání, protože tento krém musím vyhodit nespotřebovaný. Snažím se kosmetikou neplýtvat a rozhodně vždy vše, co doma mám, buď spotřebuji nebo pošlu dál, ale tady mi to ujelo.. :( Než se mi podařilo ke krému dostat, stačil se zkazit. Mrzí mě to, protože byl nadupaný samými fajn ingrediencemi (aloe vera, arganový olej, avokádový olej,..) a nevypadal špatně, ale stalo se. Budiž mi to ponaučením!

Sérum Vitamin C.B3 Niacinamide - Ziaja - jsem si ale užila do poslední kapky. Bylo velmi lehoučké, do pleti se v okamžiku plně vstřebalo, nezanechávalo pleť ulepenou ani umaštěnou, ale hydrataci a hlavně rozjasnění znatelně dodalo. V kombinaci s denním krémem pak úplně super dvojka. Ideální na jaro/léto díky lehké textuře. Jen by to chtělo větší balení. Hodnocení: 5/5.

Denní krém Vitamin C.B3 Niacinamide - Ziaja - V kombinaci se sérem bomba, pleť dokonalá. Hezky hydratovaná, při delší době používání taková výrazněji svěží a rozjasněná. Krém je vhodný i pod make-up, pleť nemastí ani nezatěžuje a make-up na něho dobře sedá. Moc mě bavil a zvažuji, že pořídím na léto znovu. Hodnocení: 5/5.



Automatická voděodolná tužka na oči  - Yves Rocher - nejlepší z nejlepších! Lepší černou tužku jen tak neseženete. Tužka je vysunovací, je měkká, dobře maluje, ale zároveň skvěle drží. Nerozmazává se a fakt je to jediná tužka, která zvládá bez problémů držet i na waterline. Miluju a nedám na ni dopustit. Hodnocení: 5*/5.

Řasenka Sky High - Maybelline - moc jsem se na ni těšila, měla jsem velmi vysoká očekávání a ta nakonec tak nějak zůstala nenaplněná. Z počátku jsem byla i dost zklamaná, protože řasenka dělala jen velmi přirozené řasy bez výrazného objemu a délky, spíše jen zvládla poslepovat.. Ale čím déle doma byla, tím lepší byla. Přesto žádný zázrak, kvůli kterému bych ji potřebovala znovu.. Hodnocení: 3,5/5.

Marshmallow HD Compact Powder - Rival♥Me - tento pudr mě moc bavil! Má roztomilé balení, i když je velmi nepraktické na cesty. Hezky voní jako maršmeláci a dokonce má i sladkou chuť! Jasně, jsou to absolutně nepodstatné detaily, ale díky němu mne mnohem víc bavilo jeho používání a když k tomu bez problémů make-up zafixoval a zmatnil, tak je to vůbec fajn. Jen mi tu trochu chyběl takový ten heboučký pocit na dotek.. Ale co se dá dělat, nemůžu mít všechno :D Klidně pořídím znovu, i když osobně dávám přednost sypkým pudrům. Hodnocení: 4,5/5.

Tak a to je pro dnešek všechno.. Je to hodně? Nebo málo? Já bych řekla, že tak akorát, tak uvidíme, co se tu objeví příště.. :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco? 

6 komentářů:

  1. Budu muset do Rossmannu doplnit produkty do vany 😁

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Klárko,
    tu perníčkovou běnu do vany mám stále v zásobách. Organic shop peelingy mi přijdou spíše jako průměr a Chilly mi vyloženě nesedí, za to nedám dopustit na Lactacyd a jejich mycí olej na intimní hygienu. Jinak s ničím z dále zmíněného zkušenost nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to chápu, ten olejový Lactacyd jsem taky měla a je super! :)

      Vymazat
  3. Soli do koupele Isana? Osvědčená klasika, žádný nákup v Rossmannu se bez nich neobejde:-) Celkem mě baví i pudr Rival♥Me, asi jako znám i lepší, ale je použitelný a krásně voňavý, takže aspoň tenhle benefit:-) Květinové vody Saloos jsou taky neskutečně příjemná záležitost a jako velmi povedenou bych hodnotila i řadu Ziaja Vitamin C.B3 - budu časem potřebovat znovu:-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)