středa 1. listopadu 2023

Yves Rocher: Hydratační řada Hydra Végétal

Krásný den vám přeji!

Máte mastnější či dehydratovanou pleť, která potřebuje dostatek vláhy, ale nechcete ji mít ulepenou a udušenou pod nánosy výživných olejů? Tak dnes zbystřete, představím vám hydratační řadu Hydra Végétal od Yves Rocher, která je přesně pro vás! 



Jak už jsem říkala mnohokrát, mám smíšenou pleť, přičemž se v průběhu roku trochu mění podle ročního období a teplot venku. To znamená, že zatímco s příchozím podzimem a chladnějšími dny musím sáhnout po něčem výživnějším, v teplých letních dnech naopak vyhledávám lehčí péči, která nebude tolik zatěžovat rychleji se mastící pleť (zejména t-zónu).. No a pro toto léto byla volba jasná - Hydra Végétal je pro toto období to pravé ořechové.

Řada Hydra Végétal je vhodná pro normální a smíšenou pleť. Je ideální jako první pleťová péče pro mladší ročníky nebo pleť, která potřebuje hydratovat, rozzářit a osvěžit. Plusem může být i univerzálnost produktů, kde není třeba rozlišovat mezi denní a noční péčí. V řadě najdete Hydratační krém na den a noc, který je dostupný v kelímku i tubě; Intenzivní hydratační péči na den a noc, Hydratační sérum a Hydratační gel na oční okolí. Celá řada má svěží vůni, která je intenzivnější, ale nikterak vtíravá.







Hydratační sérum na den a noc slibuje hydrataci až na 100 hodin. Účinně a trvale hydratuje a povzbuzuje přirozený jas pokožky. Okamžitě zavodní a připraví základ pro nanesení další péče. Zanechává pleť nasycenou, jemnou a hydratovanou.

Hned na úvod musím říci, že vesměs s oficiálním popisem musím souhlasit. Tohle je hydratační bomba! Ale hezky popořadě.. Ve skleněné lahvičce s praktickou pumpičkou se ukrývá velmi řídké, gelové sérum. Musím se s ním zlehka, protože je vážně tekuté a snadno steče, takže dávám tři pumpičky do dlaně a následně roztírám na obličej + krk. Sérum se v mžiku vstřebává, ale doopravdy plně. Nečeká vás žádná ulepená, natož umaštěná pleť. Je jen krásně jemná, uhlazená a připravená na aplikaci dalších přípravků. Já ho často dávám pod make-up a fakt je to otázka minuty, než můžu po nanesení séra pokračovat. Po pár použitích už vidíte i první výsledky jeho účinků, protože je pleť taková přirozeně hezčí, jasnější.. a dostatek hydratace je tam prostě patrný :) A co teprve když to doplníte krémem.






Hydratační gel na den a noc pro změnu slibuje hydrataci na 48 hodin. Dopřeje pleti vyživení, navrací jas a udržuje pleť mladou a zářivou. Gelová textura je obzvlášť vhodná pro letní měsíce, nezatěžuje pleť, je lehká a rychle se vstřebává.

Tento krém není žádnou novinkou, ale od letošního léta jej prvně můžete zakoupit nejen ve skleněném kelímku, ale také v tubě, což je rozhodně praktičtější na cesty. Navíc je univerzální na den i noc, takže místo dvou krémů vám stačí zabalit pouze jeden.. Ideální pomocník na cesty. A celkově na léto, protože jeho textura je lehoučká, gelová. Okamžitě se do pleti vstřebává, nezatěžuje ji a nezanechává ulepenou ani umaštěnou. Naopak je krásně hebká a jemná, ale zároveň dostatečně hydratovaná. Po nějaké době používání byla i lehce rozjasněnější a celkově taková fresh. Je super i pod make-up, okamžik od namazání můžete make-upem v klidu pokračovat. V pohodě zastoupí i noční krém. Opravdu ideální volba pro mastnou či mladistvou pleť, která nepotřebuje přehnanou výživu a péči. 






Do třetice tu pak mám Hydratační gel na oční okolí, který se opět může pochlubit svojí lehoučkou, gelovou texturou, která se v okamžiku vstřebává. V tomto případě je to však poprvé, kdy mi právě ta lehoučká textura není úplnou záchranou. Asi je to možná i věkem, kdyby to byl můj první oční krém a bylo mi dvacet a neměla jsem žádné vrásky okolo očí, asi by mi jako prevence o oční okolí tento gel stačil. Ovšem já už jsem samozřejmě jiná věková, takže gel už mi prostě nestačí. Sice oční okolí nijak zásadně nestrádá, ale ani nemám pocit, že by oční okolí dostávalo dostatečnou péči. Už by to chtělo v mém případě víc. Rozhodně ale na něm není nic špatně, oční okolí nedráždí, nezanechává ulepené ani umaštěné. Já ho v horkých dnech ráda používala i vychlazený na den, aby jej trochu osvěžil.. Jak říkám, není to vůbec zlý, jen prostě já už potřebuji něco víc. 


Zleva: Hydratační sérum, Oční gel, Hydratační gel-krém.

Sečteno podtrženo: Sháníte-li odlehčenou péči, která vaši pleť nijak nezatíží, ale zároveň se postará o hydrataci pleti, tak tohle by vás mohlo zajímat. Sérum i krém jsou super, dohromady se skvěle doplňují a fungují. Pleť je hydratovaná, rozjasněná, svěží. Hydratační gel na oční okolí je také určitě použitelný, ale tam mi něco chybí. Respektive spíš moje pleť už potřebuje víc. Celou řadu najdete tady

Kdo ji znáte a máte vyzkoušenou? Jaká je vaše oblíbená hydratační péče? 

*PR produkty zaslané zastoupením Yves Rocher

6 komentářů:

  1. V létě mi tahle řada také sedla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, to sérum vypadá lákavě, alespoň dle tvého popisu. Klárko, krásný víkend přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, je to vážně povedená hydratační bomba! :)

      Vymazat
  3. Vyzkoušeno nemám, ale prahnu po tom vyzkoušet minimálně to sérum, s tím si myslím, že bych byla spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně super lehoučké a přitom nadupané, hydrataci zajistí parádní :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)