neděle 16. dubna 2023

Představení pleťové řady Anti-Age Global Yves Rocher

Ahojky!

Vítám vás u nového článku, který dnes bude vypadat zase maličko jinak. Pojmeme to formou reportáže, ráda bych vás s sebou vzala na setkání s francouzskou značkou Yves Rocher, která nám v minulém týdnu blíže představila kompletní pleťovou řadu Anti-Age Global



Jelikož se mi nepodařilo udělat si výlet do Prahy už několik let, strašně jsem si to tentokrát užívala a využila toho naplno. Po setkání s mojí insta-friend Martinou jsem vyrazila do krásné kavárny Healthy Longevity Café, kde se akce konala. Prostory jsou pár kroků od Hlavního nádraží, ale přesto máte pocit, že jste se ocitli uprostřed zelené oázy. Je to tam nádherné, dýchne tam na vás klid a pohoda. Prostory byly krásně nachystané a nazdobené pro akci. No prostě paráda! Jenom škoda, že počasí úplně nevyšlo a nebylo nám přáno i trochu sluníčka, které by to tam jistě díky střešním oknům dokonale rozsvítilo.. 




Každopádně i tak to byla krása. Nechyběl výborný catering plný dobrot včetně ovocných smoothie či naopak čokoládových brownies :) Ten se postupně doplňoval a objevovaly se další a další dobroty. Však mrkněte sami.






Co se týče programu, tak ten byl také bohatý. Kromě samotnému představení péče a správného použití produktů z ikonické řady Anti-Age Global, jsme si mohli také nechat udělat diagnostiku pleti, kde nám školená kosmetička poradila, jak se správně o pleť starat a byla nám vybrána péče přímo na míru. 





Neochudím vás o pár informací a bližší představení řady Anti-Age Global, o které to celé bylo. Jedná se o jednu z nejprodávanějších a u zákazníků nejoblíbenější pleťovou péči, která jak název napovídá, bojuje se stárnoucí a mdlou pletí. V řadě najdete kompletní péči o pleť na den i noc, tzn. sérum na den/noc, pleťový krém na den/noc a řada nezapomíná ani na oční okolí či doplňující péči, např. Sérum proti pigmentovým skvrnám, které se dá používat pouze lokálně na problémové partie či Rozjasňující emulzi se SPF. Řada využívá aktivní rostlinnou látku z nektaru rostlinných pupenů šeříku, která napomáhá v boji proti stárnutí zejména podporou a obnovou přirozené buněčné aktivity. Působí hloubkově i na povrchu, na fotce můžete mrknout, jak přesně.



No a po představení a bližším prozkoumání pleťové péče následoval volný program a my si mohli vybrat, čemu se budeme dále věnovat. Jestli si dáme kávu a popovídáme si nebo si vyrobíme vlastní aerárium se sukulenty, což je neskutečná nádhera a světe div se, dokonce se mi podařilo jej domů dovést v pořádku. 



A zajímavá byla i přednáška s koučkou Kamilou Ulčovou o antistresových metodách a jarním "úklidu" myšlenek. Strašně mne mrzí, že jsem ji neslyšela celou a musela odejít uprostřed, abych se stihla dostat včas na vlak domů. 




Každopádně se jednalo o krásně strávený čas ve společnosti skvělých lidí, ať už z týmu YR, hostů či personálu kavárny. A samozřejmě kolegyň - blogerek a influencerek, které jsem opět moc ráda viděla! ♥

A já doufám, že se vám tato forma článku líbila a bavila vás. Snad trochu příjemná změna a doufám, že se mi podařilo vzít vás tam alespoň v této podobě sebou a něco vám ze setkání předat :) Dejte mi určitě vědět!

Znáte řadu Anti-Age Global? Zkoušeli jste ji?

8 komentářů:

  1. Vyzerá zaujímavo konferencia yves rocher a pekne vyzdobená, produkty od tejto značky mám rada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to moc fajn, výzdoba byla povedená a zapadala jak do konceptu kavárny, tak samotné značky :) To se jim moc povedlo!

      Vymazat
  2. To aerárium je krásné, budeš mít díky němu hezkou památku, dobroty vypadají luxusně a produkty taky, ještě jsem nic z této řady nezkoušela, ale rozhodně mě zajímá:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už jsem na anti-age řadu zralá, takže se těším, až ji vyzkouším :) :D Aerárium už zdobí poličku a každý den je mi na očích mezi prvními věcmi v obýváku :D

      Vymazat
  3. Ahoj, to vypadá senzačně, jak ta kavárna tak celá akce. Tuhle řadu jsem nezkoušela, ještě na to jaksi nemám věk, ale znám od Yves Rocher spoustu jiných produktů. Vůbec nejradši mám jejich masky na vlasy v tubě a sprchové gely.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče jsou klasika a taky je miluji, ale pleťovku taky můžu čím dál tím více.. Super je čistící hydratační řada a teď mám i pleťovku (Elixir Botanique) a taky super, takže na toto jsem zvědavá.. a o chrpovém odličovači ani nemluvím, to je láska! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)