středa 29. března 2023

Vlasové sérum Navlasil pro bujnou hřívu bez šedin.

Ahoj drahoušové!

Trápí vás vypadávání vlasů, málo vlasů či šediny? Pak mám pro vás dneska tip na Vlasové sérum Navlasil.cz, které už po třech měsících slibuje větší objem, žádné vypadávání a šediny, ale také zklidnění vlasové pokožky bez lupů či svědění. Je to tři měsíce, co jej testuji, takže se dnes podíváme na to, jak to tedy se sérem vypadá.. Jste zvědaví?



Oficiální popis: Sérum obsahuje klinicky ověřené látky. Navrací vlasům přirozenou barvu, zvyšuje objem a kvalitu vlasů, zrychlí růst vlasů až o 214% již po 10 dnech používání. Zlepšuje zdraví a pevnost vlasového folikulu. Chrání pokožku, snižuje lupy a svědění. 97,8% látek přírodního původu, bez parabenů a sulfátů. 

Účinné látky: Redensyl - Přírodní patentovaná aktivní látka pro obnovu hustoty a podporu růstu nových vlasů, která se získává ze dřeva Modřínu opadavého a Čajovníku čínského. Omezuje vypadávání vlasů a zrychluje jejich růst. Až 28 000 nových vlasů během 3 měsíců užívání.

Capixyl - Biomimetický peptid a přírodní extrakt z Červeného jetele. Stimuluje regeneraci vlasů a zvyšuje počet aktivních folikul. Snižuje mikrozáněty v koříncích.

Defenscalp - Přírodní rostlinný extrakt z Vrbovky úzkolisté, který reguluje kožní maz na pokožce hlavy až o 58% po 15 dnech. Snižuje viditelnost lupů o polovinu a zklidňuje podrážděnou pokožku.

Greyverse - Patentovaný biomimetický peptid Palmitoyl Tetrapeptide-20 Amide. Zvyšuje melanogenezi a snižuje počet šedin až o 47%. Má vliv na zdraví a kvalitu vlasů.

Darkenyl - Stabilizovaný antioxidant získaný ze dřeva Modřínu opadavého a Čajovníku čínského v kombinaci s Acetyl tyrosinem. Bojuje proti šedivým vlasům tím, že chrání vlasové folikuly před oxidací. Snižuje počet bílých vlasů až o 56%.





Sérum vás zaujme hned na první pohled svým elegantním vzhledem. V jednoduché krabičce naleznete krásnou, bílo-zlatou lahvičku s elegantním víčkem a kapátkem pro snadnou a rychlou aplikaci. Díky tomu každý večer nanesete sérum až ke kořínkům během krátké chvilky. Samotné sérum je průhledná, lehce zakalená tekutina, která se snadno dostane až k pokožce hlavy a ihned se do pokožky vstřebává. Nezanechává vlasy ulepené ani umaštěné. A navíc velmi příjemně voní.





Podzim a zima jsou strašáky pro moje vlasy. Mnohem více vlasů vypadává než roste, díky čepicím jsou často zelektrizované, sušší a celkově zničenější a do toho ze starostí s přibývajícím věkem přibývá i šedin, takže letos v zimě jsem dělala maximum pro to, aby byly vlasy v co nejlepší kondici. Začalo to doplňky stravy, kolagen pomohl začátkem zimy a od nového roku přišlo na řadu toto sérum, které parádně podtrhlo výsledky a já nemůžu jinak než jásat. Letošní (dlouhá) zima mým vlasům nijak nedokázala uškodit a vlasy jsou v nejlepší kondici za posledních několik let. Kromě toho, že jich padá naprosté minimum a já bych dokázala ráno v kartáči vlasy spočítat na prstech, mám nyní také kolem hlavy úplnou svatozář nově rostoucích vlásků. Baby hair jsou všude, za což jsem moc ráda, ale určitě si dovedete představit, jak jsem na nervy každé ráno při upravování vlasů :D Už ani silně tužící lak nepomáhá a vlasy poletují všude! Každopádně, tak krásně zdravé, pevné a v takovém objemu jsem vlasy dlouho neměla a já jen doufám, že mi to dlouho vydrží a s jarem zase nezačnou vypadávat. Sérum nanáším každý večer před spaním, rychle mi jeho aplikace zapadla do rutiny a jelikož nijak neobtěžuje, není nejmenší problém ho vždy kápnout. Jedno balení má 50 ml a je určené na měsíc, já ho mám tedy už tři, dávám ho asi o dost méně :D Ale výsledky se postupně dostavují, takže bych řekla, že to vůbec ničemu nevadí..





Schválně jsem na fotku vlasy nijak neupravovala a nelakovala, abyste viděli, jak moc rostou a jak šíleně rozlítané kolem hlavy jsou :D



Sečteno podtrženo: Já jsem nadmíru spokojená a za sebe nemohu jinak než doporučit. Vlasy rostou jako zběsilé a já se fakt jen modlím, aby mi to vydrželo a zůstaly takhle krásné a husté. Sérum moc pěkně voní a dobře se aplikuje, takže jeho používání je spíše požitek než-li nutnost a povinnost a bez potíží si na to každý večer vzpomenu :) Zakoupit můžete buď na oficiálních stránkách tady nebo i ve vybraných lékárnách, například tady na Maxovi nebo na Pilulce tady.

Znáte Navlasil sérum? Zaujalo vás? Jak bojujete s vypadáváním vlasů vy?

*Produkt mi byl poskytnut v rámci barterové spolupráce 

4 komentáře:

  1. Vůbec neznám, každopádně vypadávání vlasů řeším už dlouho, jsou období, kdy je to trochu lepší, no a pak kdy pelichám jako pes..zkoušela jsem toho už dost, víceméně bez efektu, tak snad po tomhle ty bejby hér vyraší i mě:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako za mě super, já myslím, že na té fotce je to dost vidět :D Musím teď pořád nosit sponky a pinetky a spoustu těch baby vlásků přichycovat, protože jinak jsem fakt jak hastroš :D

      Vymazat
  2. Ahoj, sérum vidím prvně. S padáním vlasů bojuju docela dost, ale určitě bych i v rámci péče o ně mohla dělat víc věcí počínaje fénováním po každém mytí, jenže to občas v rámci úspory času přeskakuju a takhle to mám vlastně se vším. Snažím se mýt v koupelně vždy načatou alespoň jednu lepší vlasovou řadu a to je asi moje maximum...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, to naprosto chápu :D Já bych taky mohla dělat víc, co si budem :D Ale zas na druhou stranu si občas říkám: méně je více.. :D Ale to padání je u mne taková pravidelnost hlavně na podzim a taky z jara, prostě ty změny teplot a počasí dávají tělu i vlasům zabrat :-/ :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)