středa 9. listopadu 2022

Exfoliační ponožky FootCare

Ahoj!

V dnešním kosmetickém okénku mám pro vás skvělý tip pro krásná a hladká chodidla za pár kaček! Kdo četl nebo viděl Spotřebováno, tak ví, jak na to, ale říkala jsem si, že tento objev si zaslouží i samostatný příspěvek, ať se o tom dozvíte co nejvíce.. Mluvím o Exfoliačních ponožkách FootCare, které seženete v Actionu. Měla jsem je tu už nějaký ten pátek a pořád jsem čekala a čekala, až jsem se k nim dostala až teď. Možná by se to hodilo spíš na jaře před létem, až se budete připravovat do otevřených bot, ale tak nevadí. Já vám informace přináším teď a vy máte aspoň šanci si je do jara sehnat a na příští léto se připravit :D




Exfoliační maska na nohy není nic nového a určitě je znáte například od Lirene, ale já dostala pár měsíců zpátky tip na tyto ponožky z Actionu, které stojí cca třetinu ceny a fungují skoro stejně.




V krabičce se ukrývá jeden pár igelitových ponožek, které jsou napuštěné tekutinou/sérem. Sáčky jsou poměrně velké, takže se tam v klidu vejde i pánská noha. Následně je tedy třeba je pořádně stáhnout, k čemuž slouží přiložené pásky. Pro lepší zafixování je dobré si přes ně dát ještě klasické ponožky, abyste po dobu působení mohli lépe fungovat, i když je samozřejmě lepší hodit nohy hore. Ponožky je třeba mít na nohou 90 - 120 minut, následně nohy opláchnout. 




A pak už jen čekáte.. do sedmi dní se nohy mají začít loupat. U mne to bylo přibližně šestý den, u manžela (měla jsem dvoje, tak jsem se podělila) asi už čtvrtý den. Co si budeme povídat, loupající se kůže na nohách není nic pěkného na pohled, proto jsem počkala na uzavřené boty, ale uklidním vás.. U těchto ponožek je to otázka přibližně dvou dní. Kůže se loupe ve velkém a jde snadno odrbat, takže se jí zbavíte vážně velmi rychle. A výsledek? Krásně hladké a jemné nohy, zbavené zrohovatělé kůže! Tak teď bych zas potřebovala ty otevřené boty, abych ty chodidla mohla ukázat :D



Sečteno podtrženo: Tohle je pecka!!! Snadno a poměrně rychle se zbavíte zrohovatělé kůže a tvrdých pat. Já se obávala dlouhé doby a kůže všude a ono to bylo vážně tak rychlé, že jsem si toho pomalu ani nevšimla. Jedna tato maska stojí kolem 50 Kč, což je vážně za hubičku, takže doporučuji při příští návštěvě v Actionu okouknout a budou-li mít, tak vzít :) Jednou za čas je fajn nohy pořádně "očistit".

Používáte exfoliační masky? Jaké jsou vaše oblíbené? 

6 komentářů:

  1. Tento typ ponožiek milujem. Presne ako píšeš aj ja ich väčšinou používam keď sa už nosia zatvorené topánky, čiže po alebo pred letom. Teraz si mi ich trochu aj pripomenula, lebo mám pocit, že posledné mesiace sú tak rýchle, že mi takáto selfcare ani nenapadla. Túto konkrétnu značku nepoznám, ale určite sa na ne pozriem.
    Ďakujem ti za tip :)
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že jsem teď taky dlouho na nohy kašlala :D Přesně jak říkáš, tak strašně to letí! :) Jinak pokud u vás máte síť prodejen Action, tak určitě zajdi, tam mají poklady! :)

      Vymazat
  2. Moc velká škoda, že Action nemám nikde poblíž. Ale bráno z pohledu mojí peněženky, je to zase dobře:-D Asi bych tam nechávala pořádnou útratu:-) Jednou za čas si nějaké tyhle masky pořídím, abych dopřála nohám trochu větší péči než tu běžnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, je lepší, když je Action dál z dosahu.. moje peněženka by mi byla vděčná :D

      Vymazat
  3. Já mám zatím na celé čáře nejlepší zkušenost se značnou Purederm Exfoliating Foot Mask. Zkoušela jsem i jiné, ale nikdy ne s tak dobrým výsledkem. Ty z Actionu za tu cenu ale určitě zkusit musím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde se Purederm dají sehnat? :) Tyhle jsou fakt super, určitě mrkni! My je doma používáme oba a vždy máme v zásobě :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)