neděle 20. listopadu 2022

Čas na koupel se Sezmar Professional!

Ahoj všem!

Venku nám slušně přituhuje a to znamená co? Že je ideální čas naložit se do vany plné teplé vody s nějakou příjemnou solí či pěnou! A značka Sezmar Professional z Litlolo.cz má velmi zajímavou nabídku koupelových solí. Mne zaujaly na první pohled a ty jejich nevšední kombinace stojí za prozkoumání, já jsem si vybrala k vyzkoušení Perlu a pižmo. Hmmm, zní to lákavě, co říkáte? :)



Já musím říct, že jenom co jsem ji zahlédla, věděla jsem, že si ji budu muset pořídit. Zimu si nedovedu představit bez relaxu v horké vaně a tato sůl k tomu sama přímo vybízí. Navíc ta variace: perla a pižmo? To zní fakt skvěle! A víte co? Ono je fakt o co stát. Tohle totiž voní vážně božsky!!! Je to silná, květinová až parfémová vůně, která se po rozpuštění sice mění na silně zemitou, ale i to si moc užívám. Je poměrně silná, ale zase ne nepříjemně vlezlá. Každopádně v té pixle bych se jí dokázala učichat, to je fakt něco, v klidu to strčí do kapsy i bytové vůně :D





Sůl je navíc obalená v perlovém prášku, takže to i oku lahodí a to pozor, nejen takto za sucha, ale i ve vodě! Ta jemná perleť - já tomu říkám vílí prach :D - se ve vodě hezky třpytí a fakt to dělá na oko krásný perleťový efekt. Zrnka se pak rozpouští snadno a rychle a co víc, pokožka je po koupeli krásně jemná a hebká, zvláčněná a se známkou výživy díky oleji z hroznových semínek. Složení je navíc velmi krátké a bude sympatické fanouškům přírodní kosmetiky. Sůl obsahuje pouze mořskou sůl, hroznový olej, bílé pižmo a perlový prášek. Co víc si přát.




Sečteno podtrženo: Tohle je super! Potřebujete-li vypnout, tak voňavá a pečující koupel je k tomu ideální. A že toto je vážně fajn pomocník k takové koupeli! Sůl je navíc ve velkém 500 g balení, takže ji nemáte na jedno použití, ale na pěknou dobu a to za 215 Kč, což je za množství a kvalitu velmi přijatelná cena. Najdete ji zde a nebo tady i v dalších zajímavých variantách (jantar a zlato, pomeranč a skořice, sněžné květy nebo ylang ylang).

Znáte značku Sezmar či e-shop Litlolo? Láká vás sůl s vůní perel? 


*PR produkt zaslaný k vyzkoušení e-shopem Litlolo.cz

4 komentáře:

  1. Značka mi vůbec neříká, ale ten obsah vypadá úplně luxusně a třpytivá voda ve vaně by bylo zase něco, pro tu straku ve mě:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, ta lesknoucí se voda je fakt nádhera! Fakt to působí tak.. vznešeně! Prostě ne jen třpytky, ale takový perleťový prach :D

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, tak teda kombinace pomeranč a skořice zní jako něco, co by mě mohlo zajímat :-D akorát jsem bohužel spíš sprchovej typ. Nicméně díky za přiblížení pro mě zcela neznámé značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pomeranč se skořicí mne taky zaujal, teď na zimu by to bylo ideální :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)