neděle 16. října 2022

Lovely: Bronzer a tvářenka

Ahooooj!

Už je to nějaký ten pátek, co tu mám dvojku polské značky Lovely, kterou jsem používala skoro celé léto a stále jsem vám ji nestihla představit. To je tedy ostuda! Tak je čas to napravit, protože se jedná o velmi cenově dostupnou kosmetiku a za ty peníze to není vůbec špatné. Mám tu Chocolate bronzer a k tomu tvářenku Natural Beauty, které fungují a vypadají dobře jak samostatně, tak dohromady, jak jsem je často i nosila..




Roztomilý bronzer Milky Chocolate se mi líbil od první minutky. Má krásný obal a i ten jednoduchý embos alá čokoláda tomu dodává šmrnc. Přivřeme očko od toho křivého nalepení, protože když po otevření zjistíte, že po čokoládě i maličko voní, zase si ho zamilujete! Odstínově je pak trochu teplejší, takže pro mne ideál spíše na léto k opálení a vyšisovaným vlasům, ale používat ho můžu i teď a ještě chvíli snad budu moci i nadále. Má matný finiš a je středně pigmentovaný, takže to s ním nepřeženete na první dobrou. Je jemně namletý, poměrně pevně slisovaný, přesto nijak drasticky nepráší. Na pleť dobře sedne a výdrž je téměř celodenní. Pokud si často nesaháte na obličej jako já, tak dozajista celodenní. Za mě velmi fajn kousek, který mi ještě slušně poslouží a seženete ho například tady za 119 Kč.








O moc horší pak není tvářenka Natural Beauty. Pokud hledáte levnou tvářenku v přirozeném odstínu, se kterou to jen tak nepřeženete, tak toto je ona. Tvářenka má sice aušus obal, ze kterého po pár cestách v kabelce či tašce nejspíš moc nezbyde, ale odstín 03 je velmi přirozený, taková jemná růžová a navíc téměř matná! Žádný výrazný shimmer a shine, jen velmi jemný sheen.. Odstín pro mne bude rozhodně použitelný i v chladnějším období, kdy mi opálení vybledne, protože k bledulím takový odstín skvěle sedí. Ale i s bronzerem si dobře sedla.. Díky nižší pigmentaci se jí nemusíte bát. Je jemně namletá a akorát slisovaná, že se úplně vyhnete prášení. Výdrž je pak sice slabší než u bronzeru, po celém dni po ní není skoro památky, nenápadně se vytratí, ale víc než půlku dne sedí. Navíc jak už jsem psala u bronzeru, dost si sahám na obličej, takže si částečně za tu slabší výdrž můžu sama :D Každopádně je to tvářenka, co celkem slušně poslouží, pokud dáváte přednost spíše matu a jemnému líčení před výrazným leskem. Sice je to pořád spíše kategorie neurazí - nenadchne, ale používat se rozhodně dá. Odstín 03 už jsem sice nenašla, ale další v nabídce jsou tady.








Sečteno podtrženo: Za mě fajn dvojka (i když na zmenšené fotce to na obličeji vypadá nějak flekatě, nezdá se vám? :D). Pokud sháníte matný bronzer či tvářenku a nebazírujete na top balení, tak tyto dva kousky poslouží. Stojí pár kaček, nepráší, dá se s nimi pracovat a výdrž je obstojná.. Určitě si najdete i své odstíny.. Tohle by šlo!

A co vy a značka Lovely? Zaujala vás? Máte s ní zkušenosti? 

2 komentáře:

  1. Značku neznám, nic jsem od ní ještě nezkoušela. Tvářenka vypadá fajn, ani bronzer nevypadá zle, i když jak by pasoval mé hodně světlé pleti by ukázala až realita, kolikrát se mi při nákupu bronzer jeví použitelně a při zkoušení měním názor:-D Nicméně díky drogerkovým značkám jako je Essence, Catrice apod. jsem zatím bronzery i tvářenkami zásobená až dost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já toho mám taky doma dost a právě taky i těchto značek :D a nebudu lhát, kupu dalších bronzerů a hlavně tvářenek mám ještě v merku :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)