středa 21. září 2022

Lancome: Trésor Midnigt Rose

Krásný den vám přeji!

Nejvyšší čas představit si další vůni, kterou jsem používala už před několika měsíci a teď s ochlazením se k ní opět vracím. Parfém Trésor Midnight Rose od Lancome byl mým vysněným kouskem dobrých deset let.. Strašně, strašně moc jsem po něm toužila, když mi bylo cca dvacet a já byla na vysoké.. Kdysi jsem si k němu někde přičichla a ihned se zamilovala.. A i když to sice chvíli trvalo, nakonec mi Trésor doma přistál. Jupí!?




Oficiální popis: Proměnit se jako lusknutím prstů v dokonale okouzlující a sexy bytost bude pro vás hračka. O vše se postará podmanivá parfémovaná voda pro ženy Lancome Tresor Midnight Rose, která na vás snese závoj z květinových a ovocných tónů. Znovu a znovu vás bude vyzývat k dalšímu kolu hry lásky. Ideální na večerní příležitosti nebo do chladných měsíců. 

Hlava: růže, malina
Srdce: černý rybíz, pivoňka, pepř, jasmín
Základ: cedr, pižmo, vanilka






Jedno musím hned na úvod říci, vůně je úplně jiná než jakou si ji pamatuji. Pamatuji si květinovou, svěží a mladistvou vůni a v tomto flakónku jsem našla úplně něco jiného. Není to rozhodně špatně! Přeci jenom už mi není dvacet a nejsem žádná mladá květinka, ale je silnější, smyslnější a těžší než jsem čekala. Přesto je to stále vůně, která má své kouzlo.

Co se parfému nedá upřít je roztomilý flakónek. Je jednoduchý a přesto ženský. Má znázorňovat drahokam jako ženský cenný šperk a zdobí ho rozkvetlá půlnoční růže se saténovými okvětními lístky.

Obsah je pak neskutečný. Je to silná, intenzivní a ženská vůně, která (stejně jako další parfémy Lancome) probouzí pevnost, odolnost a ženskou sílu, zároveň však odhaluje i křehkost něžného pohlaví. V prvních momentech vás uhodí do nosu tvrdost, já tam zaznamenávám hlavně pepř. Po chvilce se rozline v trochu něžnější a jemnější až lehce pudrové tóny - zejména jasmín a pivoňka. A v pevném základu pak ucítíte hlavně pudrové a dřevité tóny. Je to vůně mnoha tváří, kde se skloubí jak síla a luxus, tak jemnost a něžnost. Vůně je velmi intenzivní a vydrží vonět dlouhé hodiny. Tvůrci ji doporučují pro chladné zimní měsíce, já si ji nechala na jaro, kdy květinové vůně, i když v tomto případě v těžší podobě, vyhledávám raději. Na léto jsem ji uklidila a teď v chladnějších dnech přišel zase její čas. Takže podzim - jaro jsou za mě ideál.




Sečteno podtrženo: Za mě velmi silná a zajímavá vůně, kterou si užijí silné ženské osobnosti, které mají rády nejen květinové, ale také lehce dřevité a kořeněné tóny, protože tady se skloubí vše dohromady. Zajistí vám intenzivní vůni na celý den a určitě nejednoho člověka ve vaší blízkosti uhodí do nosu :) Seženete ji například na NotinuSephořeVivantisu či Douglasu. Cena je od 1200 do 2500 Kč, záleží na obsahu, prodává se ve velikostech 30, 50 a 75 ml. 

Co vy a parfémy Lancome? Kdo zná tuto ikonickou vůni Trésor Midnight Rose?

8 komentářů:

  1. Tuhle vůni miluji a to jinak na tyhle silné nejsem. Ale Lancome mi asi sedí, Tresor In Love je úplná láska:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Lancome vůně moc ráda, snad jsem ještě nenarazila na žádnou, se kterou bych nemohla fungovat.. :)

      Vymazat
  2. Mám ji na wishlistu, dostala jsem k nákupu vzoreček, silné a intenzivní vůně nejsou zrovna moje parketa, ale tahle v sobě má i takovou tu něžnější tvář, zkrátka ji budu potřebovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně přesně :) Je silná a intenzivní a přesto v ní člověk tu "květinku" odhalí :D

      Vymazat
  3. Flakón je krásny, vôňu nepoznám, ale najbližšie v obchode k nej pričuchnem :) Mám rada silné a intenzívne vône, tak by to mohlo byť niečo pre mňa :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má v sobě od každého něco - od síly a intenzity po jemnost a křehkost a navíc je to mega držák :)

      Vymazat
  4. Od Lancome milujem vôňu Hypnose. Mala som len vzorku, ale úplne som sa zamilovala. Ale je dosť drahá a nie som si istá, či chcem dať za voňavku toľko peňazí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hypnose voní taky skvěle! Lancome umí! Jako souhlas, je to dražší záležitost.. Ale zase podle mě u parfémů to za to stojí...

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)