neděle 7. srpna 2022

Makeup Revolution: Novinky v DM drogérii

Ahoooj!

Vítám vás u nového videa, tentokrát se zaměříme na novinky značky Makeup Revolution, které se v průběhu července objevily v drogériích DM. Kromě částečné obnovy stojanů s dekorativní kosmetikou na nás v drogériích vykoukly také nové toaletní vody Revolution ve čtyřech zajímavých vůních! A o tom všem si dnes popovídáme..


Dekorativní stojan Revolution prošel celkem výraznou proměnou, kde nově přibyla kolekce ReLove. Novinky této cenově přístupné kosmetiky v minimalistických obalech nestojí víc než stovku a jsou funkční. Seženete tu například mýdlo na obočí s vůní broskve či mýdlo v cestovní verzi, oboustrannou řasenku na obočí i řasy, hydratační primer, HD transparentní matující pudr, tekuté linky i linky ve fixe či produkty na rty - malé roztomilé rtěnky či roll-on lesky. Vybere si každý a za pár korun. Nechybí ani nový přírůstek v kolekci paletek Reloaded a to letní, barevná Spirited Love. 




Velkou novinkou jsou toaletní vody, které můžete zakoupit exkluzivně v DM ve velkém 100 ml balení za 399 Kč a malém cestovním (10 ml) za 139 Kč, takže vám oblíbená vůně nebude nikdy chybět ani v kabelce. Parfémy vám brzy představím podrobněji v samostatném článku, ale jejich krátké uvedení najdete ve videu. Každá vůně je inspirována slavným parfémem, takže pokud se vám nechce věčně utrácet, můžete omrknout tuto levnější alternativu. Najdete tu jak ovocnější vůně (Revolutionary či Timeless), tak smyslnou (Noir) nebo velmi silně kořeněnou vůni (Passion). 



Lehké představení máme za sebou a do budoucna se můžete těšit na podrobnější článek o vůních a určitě ještě narazíme i na pár kousků z dekorativky, ať už zde nebo na Instagramu.

Co říkáte na novinky? Které vás zaujaly? Už jste stihli očichat nebo přímo zakoupit nové Revolution toaletky?

*PR produkty zaslané k vyzkoušení zastoupením značky Revolution

7 komentářů:

  1. K vůním jsem ještě nečichala, ale z novinek z dekorativky jsem si už stihla koupit bázi pod make-up, pudr a paletku Reoladed - neodolala jsem, protože je třpytivá a ty odstíny jsou tak veselé a hravé:-) A těším se, na co mě ještě nalákáš Ty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, ty jsi do toho šlápla! :D Souhlasím, paletka je hravá a na léto ideál :) A za sebe můžu ještě doporučit ty voňavé roll-ony na rty, to je lahůdka! :D

      Vymazat
  2. Ahoj, voňavku si budu výhledově nějakou pořizovat a za 400 Kč to vypadá jako dobrý kup. Musím se podívat jestli mě v drogerii nějaká zaujme i naživo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem zvědavá, dej pak vědět :) Já jsem si oblíbila hlavně Revolutionary a teď čím dál tím víc sahám po Timeless :)

      Vymazat
  3. Ahoj Klárko, náhodička,konečně jsem se dostala k Tvému videu : ))
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle parfém. vody jsem zrovna včera zkoušela v dm, to je náhodička!
    Ta v mramorovém obalu je podle mě nej.

    Ela
    Me In Many Ways

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)