středa 10. srpna 2022

Květinové vody Renovality

Krásný den přeji!

Konec léta nám sice klepe na dveře, ale nikdy není moc pozdě pořídit si něco osvěžujícího! Například květinové vody, které vaši pleť nejen osvěží, ale také ji dodají hydrataci a péči, jakou si zaslouží.. A to dokáží například ty od Renovality, které jsem si před nějakým časem pořídila. V nabídce seženete hned tři druhy a já musela mít všechny, takže mi dělá společnost voda levandulová, růžová i heřmánková.


Levandule je moje láska a je to pro mě symbol odpočinku a relaxace, takže mi dělá společnost každý večer, kdy jsem ji s velkou chutí zařadila do svého večerního rituálu. Je ideální na zklidnění pleti, těla i mysli.  

Oficiální popis: Levandulová voda je výborná pro všechny typy pleti, hlavně pro citlivou a dětskou. Má čisté složení bez alkoholu či přidané parfemace. Podporuje celkovou regeneraci pleti a má zklidňující účinky. Levandulová voda je čistící a můžete ji použít i jako tonikum. Je vhodná pro citlivou pleť a k ošetření odlíčené pleti. Zbaví pleť nečistot a také ji můžete použít během dne pro osvěžení pleti. Levandulová voda pomáhá udržet pleť hydratovanou. Příjemná vůně plní i relaxační efekt. Je výborná také k provonění prádla a v péči o vlasy a vlasovou pokožku.



Dalším favoritem je také Růžová voda, která je zklidňující a díky jemnější parfemaci si ji ráda užívám často i přes den, jen tak na osvěžení v těch vedrech.

Oficiální popis: Růžová voda podporuje celkovou regeneraci pleti a má zklidňující účinky. Má čisté složení bez alkoholu či přidané parfemace. Růžová voda je čistící a můžete ji použít i jako tonikum. Je vhodná pro citlivou pleť a k ošetření odlíčené pleti. Zbaví pleť nečistot a také ji můžete použít během dne pro osvěžení pleti. Růžová voda pomáhá udržet pleť hydratovanou. Příjemná vůně plní i relaxační efekt.



Ale nesmí chybět ani Heřmánková, která je vhodná i pro tu nejcitlivější pleť, takže je ideální i pro podrážděnou, spálenou či dětskou pleť.

Oficiální popis: Heřmánkovou vodu si zamilujete na první přičichnutí. Dodává pokožce svěžest a podporuje její hydrataci. Zklidní podrážděnou pokožku a případné zarudnutí, současně mírně stahuje póry. Je vhodná jako tonikum i pro citlivou pleť a aknózní pleť. Heřmánková voda je vhodná pro každodenní použití při odličování a čištění pleti. Poskytne příjemné  osvěžení i během dne. Je vhodná i na dětskou pokožku.




Všechny tři vody mají modré, ztmavené lahvičky s příjemnou střičkou, která není moc silná ani slabá. Mají jemné a nevtíravé parfemace (nejsou ničím posilněny, jsou to čisté bylinné výtažky). Nezanechávají ulepenou pleť, takže já je ráda používám pod make-up i na něho. Vlastně můžu říct, že jsem schopná se jimi osvěžovat od rána do večera. Hydratace navíc nikdy neuškodí. V podstatě mám použití rozdělené, levandulová je pro mě skvělá na večer, protože mne vůně nejvíc uklidňuje, růžovou ráda používám ráno a v průběhu dne a heřmánková má svoje pro také, je vhodná na unavenou či podrážděnou pleť/pokožku. U nás doma se osvědčila například na pokožku spálenou od sluníčka či dokonce jsem ji aplikovala na fleky a štípance od kousnutí hmyzem. Není léčivá, ale je zklidňující, takže ji můžete využít v případech náročnějších pro pokožku. Snese ji v klidu i dětská, takže ji nechávám volně přístupnou i mláděti, když má chuť na sebe cákat nějakou mojí vychytávkou.. Doma se rozhodně neztratí! 




Sečteno podtrženo: Květinové vody jsou strašně fajn záležitost a tyto Renovality si vážně užívám. Mají lehké plastové lahvičky, takže se mnou často cestují a tahám je i po kabelkách. Mají jemné vůně, nelepí, ale zároveň pěkně osvěží a hydratují, takže pleť si rozhodně lebedí. Seženete je na Renovality.cz, běžná cena je 170 Kč za 100 ml, ale určitě doporučuji počkat si na nějakou zajímavou akci, které se na Renovality objevují velmi často.

Co vy a Renovality? Máte s touto českou značkou zkušenosti? Jaké květinové vody jsou vaše oblíbené? 

4 komentáře:

  1. Květinové vody mám ráda ty od Saloos, ale tyhle mám už nějakou dobu v hledáčku a celkově mě značka Renovality dost zajímá, třeba Hyaluronové sérum, kolegyně jsou z produktů této značky vesměs unesené, tak musím taky prozkoumat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, Hyaluronové sérum mám také na seznamu, to je jejich ikonický produkt :D Ale čekám, až trochu zamávám se zásobama :)

      Vymazat
  2. Květinové vody mám moc ráda, od Renovality jsem měla heřmánek a byla skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, už si bez nich nedovedu představit den :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)