neděle 1. května 2022

Spotřebováno za duben 2022

Krásný den vám přeji!

Vítám vás u nového Spotřebována, tentokrát za duben 2022 a zároveň trochu "speciálního" než jste byli poslední rok zvyklí. Mám pro vás překvapení ;) Po více než roce vás mohu pozvat nejen na psanou formu spotřebovanců, ale také na video. Jupí! Už mi to bylo dlouhé, tak jsem včera jen tak sedla před kameru a tady je výsledek. Snad se budeme moci potkávat takto častěji!


Doufám, že některé jsem aspoň trochu potěšila. Ale zpět k samotné spotřebě. Tentokrát taková klasika, něco z péče, něco z dekošky. Velká balení i jednorázovky. Dohromady devatenáct kousků.



Sprchový gel Red Currant - Ziaja - opět další sprcháč Ziaja, tentokrát ve variaci s červeným rybízem. Ovocná a přesto příjemně natrpklá vůně, která není zbytečně přeslazená. Sprcháči samotnému pak nemám co vytknout. Vůně je intenzivní a je cítit i po umytí z pokožky. Bohatě napění, takže můžete využít i místo pěny do koupele. Rodinné balení dlouho vydrží. Za mě prostě paráda a budu určitě kupovat znovu. Hodnocení: 5/5.

Intimní gel Mandle - Ziaja - intimní gely od Ziaji kupuji pravidelně, točím jen různé varianty a parfemace. Mají velká balení, která dlouho vydrží. Jemné a nevtíravé parfemace. Citlivou pokožku nedráždí a umyjí. Jednoduše dělají vše, co od intimního gelu požaduji. Hodnocení: 5/5.

Kávový tělový peeling - Eco Laboratorie - mám také poněkolikáté. Kávový peeling za přijatelné peníze, který vždy beru při objednávce na Makeup.cz. Kombinace kávy a čokolády je lahodná, peeling skvěle vydrbe, ale zároveň zanechá pokožku neuvěřitelně hebkou. Sáček o 40 g vydrží na cca tři použití. Nevýhodou může být snad jen nepořádek, který kávový peeling dělá, ale dá se to snadno osprchnout, takže není o čem. Hodnocení: 5/5.

Zahřívací tělový peeling Hot Chocolate - Organic Shop - toto byla jiná! Vlastně nevím, jestli jsem ho milovala nebo spíš nenáviděla. Zapomeňte na peelingy jaké znáte! Tento je neskutečný. V butele najdete voňavé bahýnko, zrnka, ale také "větvičky", které vás odrbou až do alelůja. Ale tím to nekončí. Po opláchnutí jste neskutečně vydrhnutí a hlavně díky chilli papričkám také zahřátí. Já vždy byla rudá jak rak a co víc, tento efekt vydržel nejméně hodinu :D Takže nedoporučuji používat, když se někam chystáte, jako rajčátka byste mohli spoustu lidí rozesmát. Ten pocit prohřívání.. Vlastně nevím, zda byl spíše příjemný či nepříjemný.. Chvílemi mě to bavilo, jindy mi to zas vadilo.. A pozor na odpad, při oplachování používejte sítko nebo si ho ucpete. Hodnocení: 3/5.

Krystaly do koupele Gold Traum - Isana - jsou nejlepší, nejlepší, nejlepší! Miluju tu jejich jemnou olejovou vůni, která se rozléhá po celé koupelně. Ve vaně zanechá i trochu pěny, vodu obarví na žluto a hlavně výsledkem je jemná až lehce vyživená pokožka. Dokud budou k sehnání, vždycky je budu mít doma v zásobě. Hodnocení: 5/5.

Perly do koupele Berry Love - Isana - perly mi nepřijdou tak dobré jako sůl či krystaly, ale ani tak to nebylo vyloženě zklamání. Sladce voní po lesním ovoci v kombinaci s růží, intenzita zaručena. Vodu obarví na růžovo. Koupel je příjemná. Jen péče o pokožku je menší než u solí. Hodnocení: 4/5.

Sůl do koupele Wintermänchen - Tetesept - příjemná záležitost, velice intenzivní vůně granátového jablka a hřebíčku, která dá odpočinout tělu i mysli. Vodu obarví na červeno a k tomu obsahuje i glittery, takže je to o to větší zážitek. Těch se ale nemusíte bát, na pokožce neulpívají. Koupel příjemná, jen opět nemám pocit, že by se o pokožku starala tak poctivě jako soli Isana. Hodnocení: 4/5.




Lak na vlasy Hello Winter - Taft - moje stálice. Laky na vlasy Taft používám stále dokola, po jiných už téměř nesahám. Toto byla loňská zimní limitka s antistatickým účinkem, což se mi hodí a nejen v zimě. Moje jemné vlasy vstávají na hlavě celoročně. Za mě jednička, ať už sáhnu po jakékoliv verzi (obvykle používám zelený s fixací 4 nebo 5), tak vždy dobře zafixuje, zároveň ale neslepuje. Nemám co vytknout. Hodnocení: 5/5.

Dvoufázový kondicionér ve spreji Jeju - Ziaja - byl fajn kondicionér, který doplňuje šampon ze stejné řady. Hezky ovocně voní a po něm i vlasy, které nezatěžuje, takže po něm neplihnou ani se nemastí, ale dobře se po něm rozčesávají! Od té doby, co jsem ho spotřebovala, už zase s česáním bojuji a to i přes práci s Tanglem Teezerem. Hodnocení: 5/5.

Krém na ruce Cozy by the Fireplace - Oriflame - jedná se o zimní limitku s vůní vanilky a skořice. Příjemná parfemace i textura, která se dobře roztírá a ihned vstřebává. Ruce zanechává provoněné na pořádnou dobu. Jen hydratace je spíše průměrná až slabší. Ruce mám teď v kondici, takže jim hydratace krému stačila, ale u sušších rukou by mohl být problém. Hodnocení: 3/5.

Tělový jogurt Mléčná čokoláda - Fluff - velmi příjemná záležitost! Dokonale čokoládově vonící krém, který se rychle vstřebává a pokožku zanechává jemnou, hydratovanou a taky krásně sladce vonící! Já i mrňous jsme si tu čokošku na těle užívali! Balení je také vymazlené.. určitě se nevidím s produkty této značky naposledy. Hodnocení: 5/5.




Pleťová maska Magic Wonderland - Balea - ani tato pleťová maska mne nepřesvědčila o tom, že bych měla masky Balea nakupovat ve velkém. Byla sušší a pleť po použití úplně stejná jak předtím. Hydratace nula nula nic, jen pleť umatlaná. Do pár dní jsem měla potřebu zase po sáhnout po další masce. Hodnocení: 2,5/5.

Denní hydratační krém Optimals Hydra Radicance - Oriflame - hydratační gel-krém, který se rychle vstřebal, nelepil, nemastil. V kombinaci s make-upem nedělal neplechu a hydrataci taky celkem v pohodě zvládl. Jen měl intenzivnější vůni než je mi u krémů milé a hlavně v začátcích používání se mi objevila vyrážka a krupička a já mám trochu podezření, že za to mohl právě tento kousek.. Vše se do pár dní zklidnilo a nadále už potíže nebyly, ale... znovu už ho pořizovat asi nebudu. Hodnocení: 3/5.

Hydrating Mist - Catrice - osvěžující mlhu jsem používala večer pro osvěžení pleti a posloužila slušně. Obsahovala levandulový olej a výtažky ze santalového dřeva. Po levanduli mlha i krásně voněla, takže jsem si ji užila. Jen po použití byla chvilku pleť lehce ulepkaná, takže jsem ji nedávala moc. Pleť ale osvěžila a hydratovala, takže se v pohodě dala spotřebovat, i když znovu už bych ji nevyhledávala. Ani to nejde, šlo o limitku. Hodnocení: 4/5.

Pleťový peeling s vitaminem C - Beauty Visage - další můj oblíbenec z Makeup.cz. Skvělý a příjemný peeling, který vyčistí na jedničku, pleť nedráždí a nevysušuje. Pleť je po něm krásně čistá, jemná a lehce rozzářená. Krásně voní po kiwi, dokonce má i zelenou barvu! Moc jsem si ho oblíbila. Hodnocení: 5/5.

Micelární voda Urban Skin Detox - Astrid - jsem tu měla dlouho, takže ani nevím, zda se dá vůbec ještě sehnat. Pleť úspěšně vyčistila, make-up také stáhla. S očním make-upem si sice neporadila, spíše ho matlala, ale já jej na oči stejně nepoužívala, takže mi to nijak nevadilo. Pleť nedráždila, parfemaci měla jemnou, nasládlou. Po použití byla pleť maličko ulepená, ale nic drastického (a navíc ji pak stejně ještě oplachuji ve sprše). Znovu by mi nevadila, ale kupovat ji cíleně asi nebudu. Hodnocení: 3,5/5.



Top coat Insta-Dri - Sally Hansen - stálice, která mi doma nesmí chybět! Skvěle vytvrdí vrstvy pod ním, ihned zasychá, dělá gelový efekt. Lak déle drží. Velké balení navíc dlouho vydrží (tohle mám cca 7 měsíců a používám ho 2x týdně). Miluju ho a budu kupovat stále dokola. Hodnocení: 5/5. 

Minerální pudr - Becca - dlouho jsem po něm pokukovala, proto jsem ráda, že jsem ho měla v mini balení. Pleť je po nanesení vyhlazená, rozjasněná, zjemněná i zmatněná, ale to základní - fixace - vázne. Ani ne po půl dni už jsem šíleně lesklá a make-up ke konci dne má i tendence trochu slejzat (ale s jinými pudry ne). Navíc mi přijde, že je ho potřeba hrozně moc.. Takže jsem ho dopoužívala, ale ráda jsem se vrátila k osvědčeným kouskům. Hodnocení: 3/5.

Řasenka na obočí - Alcina - a nakonec řasenka na obočí. Těm já moc nedám, protože nemám ráda ten "mokrý" pocit při aplikaci, tady mi kromě toho vadí i ten kartáček - bambulka na konci. Na mé tenké obočí to prostě není ono. Odstín Light byl světlejší, než obvykle používám, takže mi obočí moc zvýraznit nedokázal. Ale celkově řasenka spíš jen vyčesala a zafixovala, než-li vyplnila a definovala, takže záleží, co od řasenky potřebujete. Pro mě nic nepostradatelného. Hodnocení: 3/5.

Tak a to je pro tentokrát vše! Doufám, že jste si Spotřebováno užili, ať už psané nebo mluvené a uvidíme se zase příště.

Máte s něčím z toho zkušenosti? Co vás zaujalo?

4 komentáře:

  1. Znám jen intimní gely Ziaja, tento konkrétně ne, spíš kupuji ty s pumpičkou, ale poměr cena a kvalita je výborný a já je kupuji už opakovaně. A krémy na ruce Oriflame jsem už měla z více limitek a co do výživy se žádný z nich zrovna nepředvedl, spíš mají hezká balení, vůně, ale ty hydratační účinky nebývají žádná sláva.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Klárko, u Ziajy zase plánuji udělat nějakou tu objednávku až se mi toho sejde víc, co bych tam potřebovala nebo bude nějaká zajímavá sleva. Každopádně ten rybíz zní dobře mám ráda takové svěží kyselkavé vůně. Od Organic shopu doporučuji tělový krém s vůní banánů pokud tu parfemaci máš ráda tak je naprosto skvostný a v rámci jejich peelingových produktů spíše ty menší scruby - já mám zrovna ten malinovo smetanový a super za 75 Kč. Tělový jogurt mám zrovna v koupelně, já jsem možná čekala trochu hustší konzistenci a chce to trochu snahy ho zapracovat do pokožky, jinak souhlasím značka mě zaujala. Děkuji jinak za tipy na další super produkty a přeji pohodové úterý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabčo, teď zrovna měla Ziaja moc pěknou akci, ale přijdou doufejme brzy s nějakou další, taky zas bud potřebovat doplnit zásoby :) Od Organic Shop budu určitě zkoušet něco dalšího, děkuji za tipy :) Pěkný den i Tobě!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)