úterý 15. března 2022

Zahřívací tělový peeling Organic Shop: Nejdivnější produkt roku!

Krásný den vám přeji!

Ráda bych vám dnes představila jeden z nejdivnějších produktů, jaký jsem dosud vyzkoušela. Myslela jsem, že už mě nedokáže v kosmetickém světě nic moc překvapit, ale to bylo tak naivní! Stále je a nejspíš stále bude něco, co mě zaskočí, překvapí a úplně vyhodí ze sedla! To se v poslední době povedlo hlavně tomuto Zahřívacímu tělovému peelingu Hot Chocolate od značky Organic Shop. Tato značka pro mě není úplnou novinkou, už jsem od ní jeden nebo možná dva produkty měla, ale tento typ produktu pro mne tedy novinkou doopravdy byl. Podobný peeling jsem ještě nikdy nikde neviděla..




Oficiální popis: Prohřívající tělový peeling Hot Chocolate jemně probudí spící energii kůže, okouzluje a svádí jemnou a smyslnou vůní. Bio kakaové máslo pokožku vyživuje a hydratuje. Organický vanilkový extrakt zlepšuje její tonus a olej z vlašských ořechů čistí póry a zlepšuje dýchání pokožky (pleti). Extrakt pálivé papriky prohřívá, podporuje prokrvení, vyrovnává texturu pokožky a činí ji hladší a pružnější. 





Peelingů mám vyzkoušenou neskutečnou spoustu, však mne znáte a víte, že je miluju.. Cukrové, solné, kávové, s jadérky, s oleji.. Všechno možné, ale všechny ve výsledku fungovaly stejně - vydrbou a vyčistí pokožku, zjemní a maximálně vyživí, pokud obsahují oleje. Takové peelingy všichni známe, že? Ale tento? To je vám úplně jiná.. Takže pěkně od začátku..

Obrovská butela, která má 450 ml obsahu je sice trochu neskladnější, ale obsah vám hodně dlouho vydrží. Jen si říkám, jestli je to v tomto případě dobře..? No, to posuďte dál sami. Po otevření na vás dýchne krásná čokoládová vůně, že se vám začnou sbíhat sliny. Ale když vidíte obsah, tak vás to zase možná trochu přejde. Peeling vypadá hodně zvláštně, trochu to vypadá jako bobek nebo takové to jílové bahno. Kromě cukru/zrníček obsahuje také kousky větviček nebo rašeliny či co to je. Takové pidi třísky, které chvílemi i nepříjemně píchají. Je také extrémně tuhý. Opravdu tak, že je problém ho nabrat a ještě větší potíž je ho rozetřít, musíte přidávat hodně vody. Vlastně si myslím, že ten peeling sám o sobě není tak hrubý, ale díky tomu, že nejde rozetřít a musíte ho na pokožce roztírat div ne násilím, se peelingujete fakt dobře :D Po náročném rozetření i opláchnutí (doporučuji sítko do výpusti, jinak si ucpete odpad) máte pak hodně důkladně vydrhnutou pokožku. A tím to nekončí. Protože teprve poté se dostává na to nejpodivnější.. Pár minut po použití a smytí totiž přichází na řadu pálivé papričky.. A co papričky dělají? Neskutečně vám prohřejí tělo! Doporučuji neustálým zmrzlíkům, protože tohle vás tak zahřeje, až vám to bude vážně nepříjemné. Já vám nevím, jestli se mi to líbí nebo ne. Půl hodiny jsem rudá jako rak, ale fakt od hlavy až k patě (to jsem se vám snažila vyfotit o pár fotek níž) a pokožku mám tak zahřátou, že mi to vydrží zpravidla celý večer a občas i noc. V žádném případě nesmí jít peeling do obličeje, to by mi asi upadl, nedej bože, kdyby se dostal k očím. A průser je to také na čerstvě oholenou pokožku, jinak podrážděnou či citlivou, protože to nejen pálí, ale bolí. No určitě si dovedete představit, jak jsem byla v šoku celá červená po prvním použití. Tohle je fakt pekelný peeling!






Sečteno podtrženo: Tohle je nejdivnější a nejšílenější peeling, co jsem kdy měla! Nevím, jestli ho víc miluju nebo nenávidím. Jako po jeho použití jsem fakt vydrhnutá, to jo. Chvílemi si to užívám a chvílemi je to pálení tak nepříjemný efekt, že bych ho nejraději vyhodila z okna. Nemůžu ho úplně hanit, ale nemůžu ho ani chválit. Člověk fakt musí zvážit sám, jestli by se mu tohle líbilo.. Já ho dostala od kamarádky, ale našla jsem ho například tady, cena za 450 ml je kolem 250 Kč.

Znáte značku Organic Shop? Co na takový peeling říkáte?

6 komentářů:

  1. Značku znám, měla jsem peeling s mangem a kávový, hodně mě láká i její další péče, jako tělové pěny nebo masky na vlasy. Tenhle peeling neznám, s hřejivým efektem jsem měla nějaké produkty proti celulitidě a na formování postavy a nevyhovovalo mi to, ona ta hranice mezi příjemným zahřátím a až nepříjemným pálením a zarudnutím je hrozně tenká a u mě to vždy byly nepříjemné pocity, takže už se těmto produktům raději vyhýbám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, u těch krémů na celulitidu jsem to ještě přežila, to většinou bylo jen lokálně, ale prostě tohle.. to vždy hořím celá a to je tak nepříjemný :D Jako je to neobvyklý, to jo, ale asi se zase vrátím ke klasickým peelingům :D

      Vymazat
  2. Značku poznám mala som už telový peeling ale iný druh a som veľmi spokojná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já určitě do nějakého dalšího půjdu, jen doufám, že už mě to nebude hřát a pálit :D

      Vymazat
  3. Ty jo, myslím, že to by mne bavilo, ovšem nemohu posoudit, jak moc "pálí", ale hodně mne produkt oslovil. Klárko díky za super recenzi. ☺♥ Prima večer přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud se odhodláš, budu čekat vlastní postřehy! :) :D Krásný večer!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)