čtvrtek 17. března 2022

Nejvoňavější balzámy Crazy Rumors

Krásný den vám přeji!

Před nějakým časem jsem vám tu poprvé ukazovala balzámky na rty Crazy Rumors, které se velmi rychle staly mými oblíbenými, a tak mám velkou radost, že se jejich sbírka tak krásně rozrostla a já už tak doma nepoužívám jen dva, ale rovnou pět kousků! A jaké že to jsou?



Příchutě French Vanilla a Banana Split jsem měla jako první a už jsem vám o nich psala tady, takže jen zmíním, že jejich příchutě jsou famózní. Banana Split je dokonalý banánový puding, zatímco French Vanilla je typická sladká a "chutná" vanilka. Užívám si je od první chvíle. A tak když mi přišla nabídka, jestli bych nechtěla doplnit zásobu dalšími balzámky, neváhala jsem ani minutu. Doma mi tak přistály další tři kousky - Coffee Bean, Bubble Gum a Piňa Coladu.

Všechny balzámky Crazy Rumors pak spojují nejen zajímavé a originální vůně/příchutě, ale také dobré vyživující účinky. Na rtech jsou velmi příjemné, při tělesné teplotě lehce tají, ale obsažené oleje se tak aspoň lépe absorbují a působí tak tam, kde mají. A díky tomu je jejich péče skvělá a rty jsou snadno a rychle v dobrém stavu. Tyčinky mají i roztomilé balení a vejdou se do každé kabelky či kapsičky. Jsou také přírodní a veganské, neobsahují žádné umělé přísady a slazené jsou stévií, takže si je klidně oblizujte, jak je libo :D




Mým jasným favoritem je příchuť Coffee Bean. Jako správného kafaře miluji kávu všude, ať už teplou v hrnku nebo v kosmetice a její vůně je pro mne přímo omamná. Tady jsem si vážně přišla na své, protože tenhle balzámek voní úplně dokonale jako čerstvý hrnek kávy. Miluji ho a maximálně si ho užívám!





Velmi sympatická je však i příchuť Bubble Gum. Pokud máte rádi sladké, žvýkačkové vůně, tak tohle se vám bude zamlouvat. Je to příjemné osvěžení. Zatímco Coffee Bean je taková sofistikovaná variace, tohle je hravá a zábavná verze.





Do třetice tu mám Piňa Coladu. Tu já taky moc ráda, ať už v parfemacích nebo jako drink! Vůně je to zajímavá a i vcelku věrohodná, rozhodně tam pocítíte ananas i kokos. I tak mi ale přijde ze všech nejslabší, cítím tam takový lehce nahořklý ocas. Na chuti to ale nic nemění, je sladký stejně jako všechny ostatní, takže rozhodně si ho v létě dokážu vychutnat :)




Sečteno podtrženo: Já tyhle balzámky vážně zbožňuju! Jsou voňavé, sladké, na rtech neskutečně příjemné a výživné a to moje rty vítají všema deseti. Ať už v průběhu dne nebo na noc, kdy dají i suché a popraskané rty dokupy raz dva. A těch variací je tolik, že se vám nikdy neokoukají :) Najdete je na stránkách Veganbalzamy.cz, kde jich je vážně hromada, například i balzámy podle horoskopu nebo nově velká balení!

Co vy a balzámy Crazy Rumors? Znáte je? Máte je vyzkoušené?

*Barterová spolupráce se zastoupením Crazy Rumors

6 komentářů:

  1. Ty příchutě..to by nešlo se spokojit jen s jednou:-D Zase něco, co budu potřebovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě a že jich mají na výběr pěknou řádku! :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jsou skvělé, miluje je i potomek, který se chodí 100x denně na tajňačku "mazat" :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)