pondělí 20. prosince 2021

Mono oční stíny Catrice

Krásný den vám přeji!

Všimli jste si, že jsme tu hodně dlouho neměli žádné paletky a oční stíny? Já se sama divím, protože samozřejmě tu pořád mám několik zajímavých kousků, které je třeba vám ukázat! :) Například mono stíny značky Catrice, které byste rozhodně neměli v drogérii minout, pokud máte rádi lesklé a třpytivé odstíny!


Že jsem závislák a fanoušek očních stínů není žádná novinka, ale překvapivě mono stíny mají v mém kosmetickém stolku poměrně malé zastoupení. Dávám přednost paletkám a když už mám pořizovat stíny jednotlivě, musí mne fakt hodně zaujmout. A to se stalo právě se stíny od Catrice.




Ve stojanech Catrice najdete mono očních stínů spousty, mají řadu Highlighting, Matt a jako nejnovější se objevili tito tři "kropenatí" krasavci. Všechny tři odstíny vypadají úžasně a nejvíce jim to sluší spolu, takže jsem je musela koupit všechny :D 




A co od nich můžete čekat? Opravdu vysokou pigmentaci, celodenní výdrž a spoustu parády. Zároveň je ale třeba upozornit na trochu náročnější práci s nimi. Respektive musíte vědět, jak na ně. Jsou sice vysoce pigmentované, ale díky hrubšímu namletí umí slušně prášit a opadávat, a tak potrápit při aplikaci. Ovšem stačí použít správné štětce a pomůcky a můžete se tomu vyhnout. Proto doporučuji buď rovně střižené, pevné a ploché štětce a nebo rovnou aplikovat prsty. Stíny se tak nanáší mnohem jednodušeji, v potřebné intenzitě a bez zbytečných karambolů. Výdrž stínů je pak bez chybičky celodenní, tam nemusíte váhat :) Balení mají jednoduché, ale bytelné a určitě něco vydrží. Jen občas mívám problémy s otevíráním, když mám delší nehty. Je to zacvaknuté pořádně a už jsem si na tom párkrát nehet nalomila. Ovšem zas aspoň nehrozí, že by se stín otevřel někde v taštičce.






Sečteno podtrženo: Jednoduše tohle jsou vážně povedené stíny, které seženete v každé drogérce a nezruinují vaši peněženku. Pokud máte rádi lesk jako blesk, tak tyhle byste neměli minout :) Je to trochu i tip na dárek na poslední chvíli, třeba pro kamarádku :) Jeden stíny vyjde na 84,90 Kč, seženete je v drogériích DM, Rossmann či na e-shopu Kupkosmetiku.cz.

Už jste si jich všimli? Zaujali vás? Kupujete si mono oční stíny nebo vám jsou sympatičtější paletky?

10 komentářů:

  1. Na mono oční stíny nejsem a kupuji jen sporadicky, mám raději paletky, ale těmto jsem neodolala, jsou nádherné. Jak se něco leskne a/nebo třpytí, musím to mít:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, u mne stejný :D A používám je teď fakt pravidelně, v tom krémovém už se dělá důlek! :-O

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jsou fakt nádherné, určitě doporučuji omrknout :)

      Vymazat
  3. Och tak tie sú krásne! Najmä ten zeleno zlatý. Páči sa mi, že ja na každej fotke trošku iný. Moc ďakujem za tip, tieto si určite pôjdem pozrieť ♥
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, jsou fakt skvělé! Používám je teď hodně ráda :)

      Vymazat
  4. Mám monostíny, ale jak píšeš, jen ty, které mě opravdu zaujmou. + jeden tělový, po kterèm sahám, když se líčím paletkou, ve které tělový odstín není. Tyto Catrice ale neznám. Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Tak koukám, že nás to tak má víc :) Paletky jsou prostě mnohdy/většinou jednodušší :D

      Vymazat
  5. Wow, ty odstíny jsou nádherné a ta pigmentace. :) No musím si aspoň jeden odstín pořídit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě omrkni, jsou fakt boží! Když se najde správný způsob aplikace, tak jsou bezkonkurenční! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)