úterý 10. srpna 2021

Úpravy a zútulňování bytu 2 + slevový kód

Krásný den vám přeji!

Mám tu pro vás pokračování seriálu o bydlení. Pamatujete si na minulý článek, kde jsem vám doporučovala Posterstore.cz a psala, jak jsem se díky tomuto e-shopu rozhoupala k úpravám a zútulňování bytu? Tak tahle story má pokračování a celé to zabydlování našeho domova nabralo nečekaný směr!


Opravdu to zní možná až divně, ale právě díky článku a inspiraci z e-shopu, jsem dostala chuť něco tu změnit a udělat si to tu hezčí. A fakt neskutečně mě to nakoplo. A na to, že šlo původně "jen" o plakáty a trochu decoru, tak to zútulňování má nyní úplně jiný rozměr. Začala jsem totiž dumat, co je ještě potřeba kde opravit a předělat.. A mimo jiné z toho vznikla úplně rozebraná chodba, která se mění od základů :D Tu vám ale ukážu, až bude vše hotovo, protože ještě zbývají dodělávky a mám objednané i řemeslníky. V plánu je také kompletní předělání ložnice, takže stále bude co dělat..

Dnes se ale vracíme do obýváku a já vám poodhalím další jeho kousek. Sice ani ten pořád není podle představ, protože plně hotový bude moci být až mrňous povyroste a odstěhuje se do svého pokojíčku, ale už nabývá podoby, jak jsem si to vysnila. Opět došlo na přestěhování nábytku, něco jsme dokoupili, udělali jsme lišty a došlo i na věšení dalších obrázků (jo, manžel mě za to vrtání fakt miluje :D). A hned je to zase veselejší!



Zatímco minule jsem vám ukazovala plakáty nad gaučem a vedle ještě stál regál s knížkama, dnes jsou knížky jinde, Kallax nahradila velká komoda a nad ní nový obrázek, který jsem vybírala tak, aby korespondoval s těmi u gauče. Ve výsledku se mi to moc líbí, jedno sedí s druhým. K tomu jsme dokoupili i konferenční stolek a víceméně všechen nábytek v obýváku teď k sobě pasuje. Jupí. Už jen zbývá zbavit se všech těch dětských pojistek, které kazí ten estetický dojem, ale bohužel musím nějak svoje poklady (kosmetiku) chránit :D



U čeho mi však srdce úplně plesá a musím se tím pochlubit, je můj nově doladěný kosmetický koutek! Kromě nové židle ho totiž zdobí opravdu dokonalé plakáty, které tomu dodávají šmrnc a celé tohle moje malé království je díky nim ucelené. Pořád se na to nemohu vynadívat ♥ Člověk by fakt neřekl, co dokáže pár plakátů a rámečků, že? 



Vybírala jsem plakáty z kategorie Fashion, kde najdete taková ty typicky ženská témata - móda, beauty, citáty, romantická místa,.. A jelikož to jsou plakáty ke kosmetickému stolku, bylo jasné, co to bude! Musím říct, že snad nic by mne, i tohle místečko, nevystihlo lépe. Je to prostě moje malé království, které miluji! :)




No a aby mohl mít i někdo z vás svoje hezké místečko ozvláštněné obrázky, tak opět přináším slevový kód, stačí zadat KSKOD50 a máte 50% slevu na všechny plakáty! Neplatí pouze na kolekci umělců a rámečky a je časově omezen do 16. 8. 2021. A nebo sledujte můj Instagram, kde si brzy zasoutěžíme o dva z těchto krásných kosmetických plakátů! :)

Co vám budu povídat, jsem nadšená! Mám radost, že se s prací na bytě hnulo a posunulo se to k vysněnému cíli a už se těším, až vám za pár měsíců ukážu další pokroky. A ty plakáty? Ty to dokážou tak skvěle doladit, až to je neskutečný! Určitě půjdou nějaké do ložnice i chodby, až přijde čas..

Jak se vám koutek líbí? Čím si zdobíte stěny vy?

*Částečná barterová spolupráce s Posterstore.cz

6 komentářů:

  1. Líbí se mi moc, ty plakáty to nádherně doplnily, vypadá to mnohem víc zabydleně a útulně:-) Máš moc krásný koutek a ty plakáty tam úžasně zapadají:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju :) Teď je to takový úplný. Určitě ještě bude kam pověsit další, až se tu s ním pořádně hne :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)