úterý 27. července 2021

Makeup Revolution: Forever Flawless Birds of Paradise a We Are Love

Krásný den vám přeji, moji milí!

Pomalu ale jistě se blížíme do cílové rovinky s našimi plechovkami! Dnes vám představím rovnou dvě a to ty nejbarevnější Forever Flawless paletky, které v nabídce Makeup Revolution má! A to jsou We Are Love a papoušková Birds of Paradise. Nebudu lhát, do těchto dvou se mi dlouho nechtělo, pořád jsem na ně sbírala odvahu a sahala do nich v průběhu roku velmi sporadicky.. Ale nakonec jsem i tuto divočinu musela pokořit a pořádně prozkoušet!




Jak můžete vidět, tyhle dvě paletky jsou vážně barevné. Hodně barevné. Samé zářivé a neobvyklé odstíny. Samy o sobě téměř nevyužitelné, nejste-li vyloženě papoušci jako já :D A věřte, že i pro mě bylo toto testování dost náročný! Ač se barev nebojím, tak kombinovat nějak nositelně několik týdnů tyhle paletky, mi dalo sakra zabrat.. Tohle rozhodně není pro každého.




Paletka Birds of Paradise je pestrá jako ten nejbarevnější papouch. Samé zářivé odstíny, že to i foťák odmítal pobrat. Najdete tu všechny barvy duhy, ale také všechny možné textury. Převážná většina stínů je sice matná, ale jsou tu také krémové stíny nebo čisté třpytky. Pokud máte rádi opravdu velkou divočinu, tak tady si ji můžete užít skutečně dosytosti.

Ono zase pokud si ve stínech libujete, tak není od věci nějakou takhle barevnou paletu mít, protože když vás popadne nějaký šílený nápad, máte kam sáhnout. Je to paletka, kterou asi člověk nevyužije denně a asi nikdo si nebude libovat  ve všech jejích barvách, ale jsou to unikátní odstíny na hraní, co si budem.

Kromě barev vyniká paletka opět i kvalitou. Všechny ty zářivé matné barvy jsou krásně pigmentované včetně žluté či světle zelené, se kterými občas bývají potíže.. Na oku jsou dokonale syté v pár tazích. Ty krémové si také nemohou na pigmentaci stěžovat, na oko krásně přilnou a drží. A třpytky jsou prostě třpytky. Něco sem tam při aplikaci opadne, ale když už přilnou na oko, tak tam sedí. Práce s nimi je nenáročná a výdrž na jedničku.














Paletka We Are Love je limitovaná edice, která vyšla předloni ku příležitosti průvodu Pride Parade. Momentálně jsem ji už nějakou chvíli nikde neviděla, ale třeba se ještě naskladní. Nebylo by to poprvé, co zmizela z nabídky a zase se objevila. I když já osobně zrovna tuto paletku ve stálé nabídce asi ani nepostrádám a nebýt to součást celé sbírky, klidně ji oželím. Ono ne že by se mi nelíbila, ty barvičky.. to je na pohled krása, ale v praktickém využití to opět není úplně moje parketa a navíc je půlka stínů hodně podobná (či přímo totožná) s předchozí paletkou. Textury tu najdete jen dvě - matné a lesklé stíny, na počty přibližně půl na půl. Některé jsou jen s jemným sheenem, jiné výrazně lesklejší. To by mi asi i vyhovovalo, pro celistvý look je to akorát. A kvalita samotných stínů? Kvalitka, jen co je pravda. Barvy krásně intenzivní a pigmentované. Však se podívejte, jak krásně syté ty matné jsou. Na oku snad ještě víc. Opět jim nemám vůbec co vytknout, snad jen některé mi přijdou lehce prášivější než je zvykem (například stříbrný Ghaoil), ale nic, s čím by se nedalo pracovat.











Sečteno podtrženo: Je tohle barevně vaše gusto? Tak pak neváhejte. Barevných a zároveň kvalitních paletek není na trhu zase tolik, takže pokud by vám některá z těchto barevně vyhovovala a našli jste pro ni využití, jděte do ní. Na pohled to jsou fakt krásné paletky, na použití už je to trochu horší, ale nelituji, že je mám. Mít nějakou takovou doma není od věci a určitě po nich sem tam ráda sáhnu. Birds of Paradise najdete například tadytady nebo tady. Běžná cena je 349 Kč, ale vyplatí se počkat na nějakou akci. We Are Love jsem už nikde skladem nenašla, ale třeba se ještě objeví.

Tak co vy na tuhle divočinu říkáte? Líbí se vám? Poradili byste si s nimi?

10 komentářů:

  1. Na pohled se mi líbí, obě mají i pár pro mě využitelných odstínů, ale jako celek, to asi pro mě ne, to by byl hodně velký výstup z mojí komfortní zóny:D Ale Ty sis s nimi vyhrála hezky, krásné líčení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, ještě některé ukážu podrobněji :D Ale musím uznat, že pro mě je to taky už trochu vystoupení a to si myslím, že snesu hodně :D Ještě že tu teď čekají i méně nápadné paletky (Timeless, Friends,..) :D

      Vymazat
  2. Pro mě tyhle paletky sice nejsou, ale mají nádherné odstíny. Krásně sis s nimi pohrála. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Je to fakt šílená divočina, už i na mě je jí trochu moc :D

      Vymazat
  3. Mam barevne paletky a o dovolene je vyuzivam naplno (do prace ne, to treba jen nejaky drobny akcent do vnitrniho koutku nebo na spodni linku 😃). Kterou bych si vybrala z techto dvou? Asi tu "papouskovou" 😜

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkně, chválím! :) Já jsem si nedávno uvědomila, že právě do práce nosím to nejšílenější, zákazníci si asi občas musí ťukat na čelo :D

      Vymazat
  4. Wau krásne farby teraz na leto ideálne...

    OdpovědětVymazat
  5. Jako to je teda pořádná divočina, barvičky jsou to moc pěkné, ale pro mě rozhodně ne. Vyhrála sis s nimi a taky ti to sluší.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)