neděle 27. června 2021

UKONČENO! Narozeninová soutěž!

Krásný den!

Jak jsem slíbila, blogové narozeniny se ponesou v duchu odměn pro vás, mé věrné čtenáře a sledující ♥  V průběhu posledních týdnů jsem při všech těch kosmetických nákupech myslela také na vás, takže jsem pro vás připravila rovnou tři soutěže o kosmetické balíčky. Jeden balíček můžete vyhrát zde, druhý na Instagramu a třetí na Facebooku.




Rozhodla jsem se, že vám veškerý obsah boxu neukážu a nechám cenu napůl jako překvapení :) Takže to, co vidíte na obrázku, je pouze část toho, co na výherce bude čekat. Ale těšit se můžete na nějakou dekorativní kosmetiku, pleťovou péči či tělovku. Sečteno podtrženo: všechno to, o čem tu spolu tak často mluvíme a co nás spojuje.

Co pro výhru musíte udělat?

1. Napište mi, jaké články vás baví a zajímají nejvíce. Jaká témata byste tu rádi viděli. Co vám tu chybí, čeho je naopak moc. Napište mi cokoliv vás k tomuto blogu napadne, klidně i kritické postřehy, určitě se za ně nebudu zlobit, nebojte! :)

2. Připište e-mail, na kterém vás budu moci kontaktovat v případě výhry.

3. A držte si palce, aby se štěstí usmálo právě na vás!


Soutěž poběží do půlnoci 11. 7. 2021, výherce vyberu v následujících dnech. Zapojit se mohou všichni fanoušci s doručovací adresou v ČR nebo SR. Každého prosím o jeden komentář. Výherce bude vybrán náhodně pomocí Random.org.

Ještě jednou Vám všem mockrát děkuji za vaši přízeň i postřehy! Hrozně mě to díky tomu baví a posouvá dál a vím, že to má smysl. DĚKUJU!

Výherce: Komentář č. 8 - Šárka 



11 komentářů:

  1. Ahoj,
    já čtu tvůj už asi deset let, objevila jsem ho velmi brzy po založení. Nejraději mám nákupy a spotřebováno, klidně si procházím i všechny staré články z těchto rubrik zpětně znovu. Taky mě hodně baví články o paletkách, s líčením a s jídlem. A taky s knihami. A vlastně mě baví úplně všechno, nemohu říct o nějaké rubrice, že by byla špatná. Klidně bych mohla mít více článků s jídlem a celkově ze života, ale celkově jsem prostě ráda, že máš pořád takový klasický blog. Těším se na každý článek i video. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. prajem všeeetko najlepšie k blogovým narodkám... :)
    ja mám najradšej články o spotrebovaným produktoch, o novinkách... veľmi ma bavili aj tehotenské články, že si ich písala otvorene, bez srdiečok a obláčikov naokolo... :D

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc mě zajímají a baví kosmetické články, je jedno, jestli recenze, spotřebováno nebo nákupy. Ale nejen kosmetikou živ je člověk, že jo, takže prostě svíčky- Vypáleno, knížky- Přečteno, ale co mi tu možná chybí, víc článků za života, nebo takové ty postřehy třeba na témata jako sebevědomí/sebedůvěra, self love, nebo třeba téma stěhování a těch témat ze života je rozhodně víc, protože za ty roky, co tě sleduji, tak vím, že nejsi Klárka, co má ráda kosmetiku, ale i Klárka, co má mě blízké názory, je rozumná, vyzrálá..
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda netématické články....prostě mišmaš :-)
    Moc mě nebaví kosmetika, asi jako jednu z mála. A hlavně když je v článku 20 recenzí na cokoliv, to mě nebaví číst. Mám raději méně produktů a stručně názory :-)
    Siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. I když moc nekomentuju, sleduju tě často a ráda jak na youtube, instagramu tak i na blogu. Byla jsi jedna z prvních, koho jsem začala sledovat. Jsi přirozená normální holka a to mě moc baví. Na blogu bych uvítala klidně nějaké články s tipy na nějaké dobroty nebo čas od času nějaký recept :) Mám ráda ale i nákupní články a nebo jen články ze života, co je nového a tak :) Jsem v podstatě nenáročný čtenář a mám ráda "obyčejné" blogy s nevyumělkovanými články. Moniicka.s(zavinač)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Milujem rubriku "vypáleno", nakoľko som sviečkový maniak :) Rovnako milujem líčiace články, veľmi sa mi páči ako si vieš nalíčiť oči. Neviem sa dočkať ďalšej recenzie na paletku Revolution. Uvítala by som osobnejší článok s fotkami a popisom, čo si posledné dni robila, kde si bola, čo ťa potešilo...

    lucia.cunderlikova@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Klárko, ještě jednou gratuluji k tak krásnému výročí.
    Asi nejvíce mám ráda recenze pečující kosmetiky a potom nákupy a novinky. Ovšem recenze např. na řasenku Better than sex mě velmi, ale velmi zaujala. ☺♥
    eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Klárko, nejdřív velká gratula!
    Tvůj blog mám ráda, protože je takový "normální" není nijak přeplácaný, načančaný, je prostě svůj a vtom spočívá jeho kouzlo. Ráda čtu všechno, je jedno zda je to z oblasti komestiky - recenze, spotřebováno, novinky ... Podlední dobou mě vždy zaujalo vypáleno, jelikož jsou to dva roky, co jsem propadla kouzlu pálení svíček a vosků. Miluji taky rubriku knihy - přečteno, musím, říct, že máme docela stejná vkus ohledně knížek, jelikož některé mám taky ve své knihovničce. Jediné co mi chybí jsou tvoje videa na youtube. Jinak blog ať zůstane takový jaký je - čtivý a svůj :-) Sarahgoisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ctu vlastne vsechno. A libi se mi i ten novy prispevek s kosmetikou pro muze. Letos jsem si konecne poradila s prihlasenim, a tak obcas i komentar pripojim 😊 Miluji kosmetiku, svicky i knizky 💗 kukushkaCZ@email.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, tvůj blog jsem objevila před několika lety úplnou náhodou a je jediný u kterého jsem zůstala.
    Nejvíc mě baví recenze laků na nehty a dalších pomocníků při lakování. Na jejich základě jsem si pořídila několik nových odstínů a v poslední době sprej na rychlejší schnutí laku. A moc ráda mám i články o nákupech a novinkách.

    Ivanka.Andryskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, zacala jsem te sledovat diky kosmetice a tehdy i otevirani ruznych beauty boxu. Dnes uz me kosmetika tolik nebere, ale i tak si o ni rada u tebe presctu a hlavne diky tomu, ze uprimne a otevrene reknes jestli za to stoji nebo ne. Ted ujizdim na rubrice vypaleno tu bych mohla cist jazdy tyden ;) a diky tobe jsem objevila plno pro me neznamych znacek. Rada bych uvitala i vic clanku jen tak ze zivota nebo o zivote. I kdyz nejsem naminka moc me bavila serie tehotenstvi - porod - vyvoj prcka. Pises nam tu jak kdyby se te kamaradka zeptala jake to je a ty ji rekla svuj pribeh, je to fajn. A kdyz to vemu kolem akolem, je jedno na jake tema clanek je hlavne ze je tajimavy a ja si u nej odpocnu. Tak jeste jednou vse nej k vyroci blogu a aspon jeste jednou tolik.
    alena242@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)