pátek 7. května 2021

NUXE: Multifunkční suchý olej Florale

Krásný den vám přeji!

Když ji/ho miluješ, není co řešit. To neplatí jen pro Kofolu. Já například miluju i tenhle dokonalý, univerzální kousek od Nuxe, který si škudlím jako smyslů zbavená, protože je to vážně poklad :) Ano, ano, mám na mysli nejprofláknutější kousek této lékárenské značky - Multifunkční zkrášlující suchý olej. V klasické parfemaci jsem jej měla už kdysi dávno, takže teď jsem se rozhodla vyzkoušet parfémovanou variantu Florale, jejíž ideální čas přichází právě teď.




Oficiální popis: Multifunkční suchý olej Huile Prodigieuse Florale obsahuje sedm vzácných olejů, které jsou připravené hýčkat vaši pleť, vlasy i celé tělo nejen tím, že je perfektně vyživí a zhydratují, ale navíc jim dodají smyslnou květinovou vůni. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Antioxidační složky působí jako ochranný štít proti volným radikálům. Zvláčňuje pokožku. Snižuje viditelnost strií. Dodává pokožce a vlasům omamnou vůni magnólie, pomerančových květů, pižma a citrusů. 96,9% složek je přírodního původu. 





Multifunkční výrobky nejsou moje silná stránka, moc jim nevěřím a příliš často je nevyužívám. Ale tyhle oleje jsou výjimkou. To je láska. Jsou totiž úplně boží a to ať už je použijete na vlasy, tělo, pleť nebo tuto variantu klidně i jako vůni.. 

Verze Florale, jak název napovídá, obsahuje parfémové složky květinových tónů. Pokud čekáte lehkou, květinovou vůni, tak vás však musím vyvést z omylu, protože toto je silná, parfémová vůně. Je poměrně těžká, trochu až taková staromódní. Mně osobně evokuje parfémy našich babiček. Takové ty fakt těžké, květinové tóny, co vydrží vonět hodiny a lehce až lezou na nervy. Asi si troufnu tvrdit, že to není úplně pro každého. Já si představovala pod pojmem Florale také trochu něco jiného, i když ve výsledku mi vůně nevadí a dokážu si ji užít. Přesto je to rozhodně velký rozdíl oproti klasické "olejové" variantě tohoto produktu. Takže pozor na to.




Co se týče balení, je potřeba ho nějak hodnotit? Za mě je tohle dokonalost a luxus na první dobrou. Miluju to balení. Skleněná lahvička asi nepatří mezi ty nejpraktičtější, ale za to je rozhodně elegantní. A taky fotogenická. Varianta s rozprašovačem je i praktická. Rozptyl rozprašovače není tak velký, aby se zbytečně při aplikaci rozstříkával olej všude okolo, takže za mě super.





No ale určitě nejvíc vás zajímá, jak tenhle mnou vychválený kousek funguje.. A funguje prostě na jedničku. Je suchý, takže se nemusíte bát žádné nepříjemné mastnoty a ulepenosti. Jako tělový olej zajistí perfektní výživu. Vlasy nejen dokonale provoní, ale také ochrání konečky vlasů před vysoušením a třepením a to aniž by je zatěžoval. Na pleť je pro mne sice dosud jeho fungování detailně neprobádané, protože pleťovou péči používám raději cílenou, ale když jsem ho s sebou brala na cesty, tak mi na pár dní pěkně posloužil i jako pleťový olej, aniž by pleti nějak ublížil. Jen mi přijde na obličej až moc voňavý. Ovšem díky tomu si zase tento kousek dokážu užít i jako vůni! Sice si musím dávat pozor na to, abych si neumastila oblečení, ale ráno jej nastříkám trochu na krk, vlasy a do výstřihu a vůně se postupně uvolňuje dlouhou dobu. Je jemnější než parfém, ale na olej má silu obdivuhodnou. Takže tohle se doma rozhodně neztratí! Navíc vůbec neubývá, což je v tomhle případě více než žádané.

Sečteno podtrženo: Nuxe olej do každé rodiny! Neříkám, že to musí být přímo tato Florale varianta, ale klidně aspoň tu klasickou verzi si prostě pořiďte. Vaše tělo, vlasy či pleť to určitě ocení! Za mě je tohle jednoduše dokonalost v péči. Najdete jej tady, 100 ml seženete za 543 Kč. Pokud byste raději klasiku, tak přidávám odkaz i na ni.

Znáte olejíčky Nuxe? Zkoušeli jste je? Jaký je váš oblíbený produkt od této značky? Co dalšího mi můžete doporučit k vyzkoušení?

*PR produkt zaslaný zastoupením e-shopu Elnino.cz

8 komentářů:

  1. Tuhle Florale verzi jsem ještě neměla, ale klasiký Nuxe musím mít doma snad pořád a hlavně na léto jsem si oblíbila i tu variantu se třpytkami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě o té třpytkové verzi přemýšlím :) Ale je fakt, že tu teď mám ještě Monoi de Tahiti se třpytkama, tak to možná bude letos stačit :D :)

      Vymazat
  2. Oleje poznám, ale ještě jsem je nezkoušela. No, chtěla bych. Hodně mě lákají, ale vždy sáhnu po něčem jiném.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu a moc dobře znám, já mám kosmetické seznamy a wishlisty téměř nekonečné.. :D

      Vymazat
  3. Olej znám, ale zatím jsem ho ještě nezkoušela. Ale tolik lidí si ho chválí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože jsou fakt skvělé! Ta klasická verze je úplně k pomilování a tohle je taky poklad :D

      Vymazat
  4. Hezký článek, o Nuxe už jsem něco slyšela od lidí, kteří ho jen chválili a vzhledem k tomu, že ho prodávají i u nás v lékárně věřím všem těm pochvalám :) Já jsem před několika dny viděla super akci tady, kde k nákupu produktů Nuxe nabízeli dárek, bohužel jsem ji teda nevyužila.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)