úterý 22. prosince 2020

Rival Loves Me: Propadák roku - paletky Out of Space a Candy Pastels

Krásný den vám přeji!

V záplavě paletek, které v poslední době pořizuji, mi úplně zapadla recenze na tyhle dvě. Značka Rival ♥ Me není v drogériích Rossmann tak dlouho, ale stihla celkem vzbudit pozornost. Zejména o paletkách se jeden čas na Instagramu mluvilo, respektive hlavně o jedné a to oranžovo-zelené Into The Jungle. Ale já jsem si v drogérii všimla několika dalších, celkem v nabídce mají snad šest variant, tak jsem se rozhodla, že prubnu nějakou jinou. Chyběly testery, takže jsem je brala naslepo jen podle obrázků, ale paletky stojí 129 Kč, takže to není nijak velká investice, proto jsem to riskla. Nakonec to vyhrála růžová Candy Pastels a šedo-fialová Out Of Space..


Značka láká už na krásné obaly. Však se na to podívejte, není to roztomilé? A na paletku za tak nízkou cenu i povedené. Paletky jsou v pevnějším kartonu, přes něj je ještě přehozený papírový obal. Uvnitř najdete osmnáct očních stínů. Stíny jsou i pojmenované, což je asi nedůležitý detail, ale je třeba to zmínit a chybí tedy zrcátko, takže travel friendly to není, ale zas mne to ani nijak netrápí.



Růžová paletka Candy Pastels obsahuje osmnáct stínů v hodně světlých, pastelových barvách. Podle obrázků jsem s pastelovými odstíny počítala, ale dost mne překvapilo, jak hodně světlé ba přímo vyblité jsou. Omlouvám se, že to tak říkám, ale bohužel reálně mne barvy vůbec nezaujaly a kdybych je viděla na testerech, tak si nejspíš paletku nevyberu. Kromě toho, že jsou hodně světlé a takové.. nijaké, tak jich je v paletce také spousta hodně podobných, na oku pak přímo od sebe nerozeznatelných. Z osmnácti stínů je jich rázem tak deset. V paletce jsou matné i lesklé. Těch je tedy méně a odmyslím-li si tu podobnost některých, zbyde těch barev opravdu pár. A pak přijde na řadu aplikace, čímž tragédie pokračuje. Pigmentace strašná slabota. Třpytivé jsou hrubě namleté, že opadávají a na oku se téměř nic neudrží. Matné jsou také naprosto otřesné. Ani při pěti vrstvách s nimi nevytvoříte intenzivní barvu na oku, navíc jsou hodně jemně namleté, takže i dost práší. Práce s nimi tedy není žádná sranda. Zakončuji mé stěžování výdrží, která je bohužel taky neskutečně mizerná, protože ta vypracovaná intenzita je během pár hodin pryč. Nalíčím-li se ráno, po obědě už mám na očích jen nepatrné líčení a večer téměř žádné. Tohle se tedy ani trochu nepovedlo a momentálně je to jednoznačně nejhorší paletka, co doma mám. Tahle růžovka nestojí ani za těch 129 Kč.










Reálně ji tu mám ve dvou líčeních. Věřte nebo ne, ale u obou je použito více očních stínů, ač to tak vůbec nevypadá.. 

U prvního se mi povedlo nanést asi v deseti vrstvách třpytivý růžový Foxy lady a jako základ Itsy bitsy a Doll Face. U druhého už se mi to se třpytivým nepovedlo ani trochu a to jsem tam těch vrstev dávala několik.. Vše jsem měla opadané pod očima. Můžete v akci vidět "nejtmavší" barvy paletky - Cookie, Rollercoaster či Just candy.. Ale asi by podle toho málokdo řekl, že jsou to ty nejtmavší, že jo :D



Fialovo-modrá Out Of Space je výraznější a možná na tom je nepatrně lépe, ale tedy ani tohle není žádná výhra. Na první pohled vidíte, že i v této se nachází několik zbytečně podobných barev. Tady je to snad ještě okatější.. Však celá ta horní bílá řada? :D Zbytečnost. V paletce najdete více lesklých stínů, ale ani tentokrát nečekejte vysokou pigmentaci (na swatcích je přetřeno 2 až 3x, aby byly stíny dost vidět), i když je o poznání lepší než u Candy. I tak je třeba nanést několik vrstev, což je trochu fuška, jelikož si vyšší vrstvou stáhnete ty předchozí, tmavé flekatí a celkově stínování a blendění.. no žádná sláva. Práší tedy o něco méně, zejména lesklé stíny míň opadávají, protože jsou jemněji namleté. Ale výdrž, ta je i tady prostě hrozná. Po několika hodinách je intenzita sotva poloviční. Stíny kamsi mizí. No ani tohle mne tedy nenadchlo..










A i tady dva příspěvky, které bych vám asi ani neukazovala, kdyby nebylo potřeba ukázat vám barvy reálně na oku. Co si budeme, ani jedna z dnešních ukázek na oku není dobrá. Ale jakmile se mi se stíny špatně pracuje, tak je to vždycky na výsledku vidět.. Jednou fialové barvy, jednou modré. Prosímvás, stínovala jsem, jen to není vidět :D Párkrát jsem je zkusila ještě v rychlosti na doma. Na víc už s touto paletkou náladu nemám.



Sečteno podtrženo: Tohle je tragédie. Vůbec nechápu, jak to, že oranžová Jungle je tak povedená a chválená a tyto dvě jsou taková tragédie. Ani jedna za mě osobně za koupi nestojí. To peníze raději ušetřete a investujte buď do dražší paletky a nebo omrkněte jiné značky. 

Co vy a paletky Rival ♥ Me? Zkoušeli jste? Zaujaly vás? 

7 komentářů:

  1. Ahoj,
    já jsem si pořídila tu Into the Jungle paletu, protože ji Lucka ve videu hodně vychválila. Líbila se mi skladba barev, jsou to přesně moje odstíny. Byla jsem z ní neskutečně rozčarovaná, rovnou jsem ji pak dala kolegyni pro vnučku na hraní, to fakt nešlo. Tady je odkaz na oji recenzi - http://ciculka.cz/dekorativni-kosmetika-rival-love-me/
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Into se mi právě taky líbila a pořád jsem si říkala, že teda aspoň tu ještě dokoupím.. No tak ne, do toho už nejdu :D Říkám si ale, co děláme špatně, když je ta paletka jinak tak oblíbená? :D

      Vymazat
  2. Já mám verze Candy Pastels a Oriental Flames a taky zklamání, přijde mi to spíš jako šminky na hraní pro malý slečny než že by se s tím dalo nějak nalíčit, jsem opravdu ráda, že jsem si nekoupila ještě další verze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ehmmm, souhlasím :D Taky jsem si říkala, že je to jak pro holčičky :D No hrozný, fakt.

      Vymazat
  3. Tak tohle je docela tragédie, škoda paletek, protože vzhledově vypadají fakt pěkně :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadají roztomile, co, hezky nalákají :D :) Ale obsah je fakt teda otřes.. To nechceš :D

      Vymazat
  4. Já jelikož jsem dost mladá tak jsem chtěla nějaké nevýrazné stíny a paletku Out of Space jsem si koupila. Jakože je málo pigmentovaná ale na to že nejsem tak stará tak mi to stačí
    P.S. na těch fotkách ti to moc sluší i když jsou vidět jen oči😊

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)