úterý 3. listopadu 2020

Lactovit: Zpevňující tělové mléko

Krásný den vám přeji!

Docela dlouho jsem vám tu nedala žádný tip na péči o pokožku, tak bych to dnes ráda napravila. Objevila jsem totiž jeden naprosto úžasný kousek, o který vás nesmím ochudit. Značka Lactovit není v našich drogériích žádnou novinkou, sama jsem už pár kousků měla, ale přiznávám, že ve spoustě těch značek, novinek a produktů, občas nějaké značky zapadnou. A tohle je jedna z nich. Sleduji je však na fb stránce a tam jsem měla štěstí, zadařilo se mi vyhrát balíček, který obsahoval právě i toto Zpevňující tělové mléko


Oficiální popis
: Tělová mléka Lactovit jsou obohacena o mléčnou složku Protein Calcium, která díky obsahu aktivních látek zajišťuje hloubkové působení základních složek mléka (vitamíny, proteiny, minerály a lipidy) v pokožce. Díky své velikosti a struktuře pronikne i do nejhlubších vrstev pokožky a vyživuje ji zevnitř. Tato inovativní technologie účinkuje ve všech fázích životního cyklu pokožky. Výsledkem je viditelně jasnější a svěží pokožka. 



Tyto neobvykle hranaté lahvičky jsou v drogériích dostupné rovnou ve čtyřech variantách, přičemž mají pořádný obsah, v balení naleznete rovnou 400 ml. Pumpičku já vždy ocením, za mě je to super praktické a v tomto případě vítám i to velké balení, protože.. to mléko je prostě super. Ta textura.. krásně krémová, snadno a rychle se roztírá, ihned se vstřebává a od prvního okamžiku se cítíte prostě skvěle. Pokožka je fakt skvěle vyživená a to aniž by to doprovázelo nepříjemné lepení či mastnota. Jen prostě cítíte, že tam JE, o pokožku se hloubkově stará a ta vám za to poděkuje. Je krásně pružná, jemná a vyživená na dlouhou dobu. Za mě je to tak příjemný pocit. K tomu krásně "krémově" voní a to i z pokožky po několika hodinkách. 



Sečteno podtrženo: Tohle mléko je pro mne opravdu příjemným překvapením. Má všechno, co od mléka požaduji - krásnou a intenzivní vůni, příjemnou texturu, praktické balení a dokonalé vyživení pokožky. Jak málokdy zvažuji opakované zakoupení a u tělové péče to platí dvojnásob, tam se málokdy k něčemu vracím, tak tady to fakt asi dopadne, zamilovala jsem si ho. Navíc ta cena? 129 Kč za 400 ml je podle mě parádní. Tohle joooo!

A co vy a Lactovit? Znáte značku? Zkoušeli jste něco?

12 komentářů:

  1. Od značky jsem ještě nic neměla, ale mléko vypadá moc dobře :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt super, dlouho jsem takhle příjemný kousek neměla :)

      Vymazat
  2. Mám ráda tyhle větší balení. Značku poznám, ale ještě jsem nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám taky ráda, pokud jsou ty produkty příjemný, když je to zas něco, co mi vadí a chci to rychle sdělat, tak jsem zoufalá :D ale tady je i tahle velikost málo, je fakt super :)

      Vymazat
  3. Značku znám, ale zatím jsem ještě nic neměla. :) Vypadá lákavě.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt skvělé, z drogerie jedno z nejlepších, co jsem zkoušela :)

      Vymazat
  4. Od tejto značky zvykneme kupovať sprchové gély a sú skvelé. Veľmi príjemné a pokožku mám po nich veľmi jemnú.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče jsou taky super! Přesně jak píšeš.. a tohle je to samé a možná ještě lepší :)

      Vymazat
  5. Značku znám, ale ještě jsem nic neměla. Nenapadlo by mě, že tělové mléko bude tak dobré, budu muset vyzkoušet. Pumpičky u produktů já můžu, ty mě baví:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maji ted i nejaka vyzivnejsi masla v kelimcich, tak ocihnu asi i ty, vypadaji taky povedene, tak dam pak vedet :)

      Vymazat
  6. Ahoj Klárko, značku znám z drogérie či z IG, ale nezkoušela jsem ji. Cena je přijatelná, velikost balení mě oslovuje a Tvá recenze zní dobře. Díky za ni. ☺ Krásný den přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, určitě stojí za zkoušku, poměr cena/výkon je pecka! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)