čtvrtek 29. října 2020

Ziaja: Pleťové masky

Krásný den vám přeji!

Tak zase jedno maskování, aby se vám nestýskalo :) Dneska dva kousky od značky Ziaja, které jsem tu taky nějakou tu chvíli škudlila.. Však mě a moje zásobičky znáte. Sice mám pleť smíšenou, ale občas pleti dopřeji i trochu něco výživnějšího, obzvlášť teď na podzim, kdy pleť ze sychravého počasí šílí. Jednou je víc mastná, podruhé mám suché tváře.. A tak je třeba nastolit nějaký balanc, proto jsem vytáhla krémové masky.


Vyhlazující pleťová maska s tapiokovým medem

Oficiální popis: Medová vyhlazující pleťová maska s tapiokovým medem pro suchou a citlivou pleť. Sametový med tapioka viditelně vyhlazuje epidermis, přírodní rostlinné oleje vyživují pokožku. Pleťová maska hydratuje, změkčuje a zpevňuje epidermis, zlepšuje stav pokožky. Hustá, lepkavá receptura jedinečné, mléčně žluté, medové konzistence má příjemnou, sladkou a aromatickou vůni, je snadno aplikovatelná a omývatelná.

Na tuto medovou masku jsem se moc těšila, protože jsem na ni slyšela skvělé recenze. Maska je gelová, trochu až taková ulepená, ale asi není divu, když obsahuje med. A díky němu i krásně voní a budu za prase, ale taky jsem ji olízla a ona i sladce chutná :D Je to na obličeji příjemná záležitost. Díky tomu, jak lepí, tak se drží na místě a nikde nestéká, takže těch doporučených deset minutek je v pohodě. Poté se jednoduše opláchne, při kontaktu s vodou se rozpouští, dole je v cukuletu. Aplikace je  tedy příjemná a bezproblémová, ale bohužel žádné zázračné výsledky jsem nezaznamenala. Bezprostředně po použití maska zajistí úžasně zjemněnou pleť, na dotek je úplně plyšová,, ale to je tak nějak vše. Pleť je v tu chvíli pěkná, ale druhý den jsem měla pocit, jak kdybych žádnou masku ani neměla, žádná výživa se nekonala..  No takže sice voňavá a pleť na chvíli zjemněná, ale to je vše.




Zklidňující pleťová maska

Oficiální popis: Podporuje regeneraci pokožky. Hydratuje a zklidňuje podráždění. Obsahuje termální vodu, přírodní inulin, kyselinu hyaluronovou, biofermenty z křemíku, hořčíku, železa, mědi a zinku. Pleťová maska podporuje regeneraci epidermis a její funkci bariéry. Dodává pokožka základní živiny, pracuje v harmonii - zvlhčuje a zklidňuje podráždění. Chrání pokožku před nečistotami. Má lehkou krémovou konzistenci, velmi dobře se roztírá po pokožce. Při použití v malém množství se okamžitě vstřebává do pokožky. Je parfémovaná nealergenní vonnou směsí.

A protože efektem medové jsem nebyla přesvědčená, do pár dní jsem si dala tuhle druhou. Zklidňující je už klasická krémovka, která se po aplikaci ani neoplachuje. Na obličeji má zůstat až do úplného vstřebání, takže tady je pořádná péče zaručena. Ale co si budeme, to množství masky se jen tak nevstřebá, proto jsem po nějaké době zbytek otřela a něco málo ještě vklepala. A výsledek? Jojo, tady se dostaví hezky nacucaná tvářička. Jemná, hebká, nikterak ulepená a taková hezky oživená, rozjasněná a fajn rychlá výživová injekce :) Pleť je pružná a dočasně vyživená, i když nebudu tvrdit, že neznám i výživnější bomby. Pro moji smíšenou pleť to bylo na pár dní dostačující, ale suchá pleť by asi potřebovala mnohem větší sílu výživy.




Sečteno podtrženo: Musím tedy říci, že z medové jsem vyloženě zklamaná, zklidňující nebyla špatná, ale žádná jiskra asi nepřeskočila. Od Ziaji doporučuji spíše masku s olivou nebo kozí, které mi přišly mnohem lepší. Tyhle dvě i spoustu dalších seženete tady, cena se pohybuje mezi 20 - 30 Kč (momentálně 24,90 Kč) za 7 ml (což je mimochodem akorát na jedno použití pro celý obličej).

Znáte masky Ziaja? Zaujaly vás? Jaká je vaše oblíbená od nich?

12 komentářů:

  1. Masky od Ziaji jsem ještě ani jednou nezkoušela.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A přitom některé mají moc fajn! Třeba na kozí.. :)

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, já měla masku z Kozí řady, byla fajn. Tyto taky nevypadají špatně, určitě pro mne ne, protože já nejsem fanda plátýnkových masek ☺. Ráda se po nich podívám. Díky za tipy. Krásný večer. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, tu kozí jsem měla taky a byla vážně dobrá :) Určitě na ně mrkni, jsou fajn a kolikrát v akci fakt za pár kaček :) Myslím, že zrovna tu kozí jsem tenkrát viděla snad za 12 Kč :-O

      Vymazat
  3. Tyhle jsem zrovna neměla, ale spokojená jsem byla s kozí a kakaovou, ta byla výborná.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Ziaju mám moc ráda, ale žádnou pleťovou masku jsem ještě neměla a třeba tyhle jsem ani nevěděla, že má v nabídce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mrkni, mají jich celkem dost: https://www.ziajaprotebe.cz/pletove-masky/ a každou chvíli tam objevím nějakou novou :D :)

      Vymazat
  5. Tuším, že jsem od Ziaji ještě žádnou masku nezkoušela a ani mě vlastně moc nezaujaly. Škoda. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna tyhle dvě asi nejsou ty nejlepší, ale třeba kozí nebo kakaová nejsou špatný :)

      Vymazat
  6. Úprimne som ani netušila, že Ziaja má pleťové masky. Škoda, že ťa až tak nepotešili
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A že jich mají hodně! :) V podstatě ke každé řadě pleťovky co mají (kozí, kakaová, olivová, okurková,..) a pak takhle ještě několik navíc :D Tyhle mne sice nenadchly, ale třeba ta kozí je fajn!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)