čtvrtek 22. října 2020

Rexona: Sprejová verze Maximum Protection?

Krásný den vám přeji!

Přemýšlela jsem, zda o novince od Rexony sepisovat plnohodnotnou recenzi a nebo vám ji představit jenom v minirecenzi na sítích, ale říkala jsem si, že tenhle kousek si svojí chvilku slávy zaslouží, takže si novou Maximum Protection aerosol rozebereme trochu blíž. Já už jsem vám o ni říkala v zářijových (Ne)Oblíbencích, takže ji možná mnozí z vás poznávají, ale opakování je matka moudrosti a u povedených kousků tím spíš!


Krémové antiperspiranty Maximum Protection určitě všichni dobře znáte. Jedná se o nejúčinnější antiperspiranty, co jsem kdy vyzkoušela a dělají mi společnost už mnoho let, vlastně už od uvedení na trh. I přesto, že jsou krémové, jsou příjemné a hlavně skvěle fungují. Ale krémy nejsou pro všechny, tak se rozhodla Rexona potěšit i fanoušky sprejů a kvalitu MP přenést do nich. A víte co? Povedlo se!



Rexona má velmi dobré a funkční i klasické spreje, o tom žádná, ale tyhle MP jsou ještě lepší. Aby se trochu odlišily, tak jsou k zakoupení v krabičce. Obsahově jsou pak i o něco menší, mají 100 ml. Jsou to však tzv. kompresované spreje, kde v menším balení je stlačeno stejně produktu jako v klasické velikosti, takže můžete být bez obav, o obsah nepřijdete. Navíc ho stačí použít fakt málo, už v minimálním množství skvěle funguje a díky akorát velkému rozptylu jej stříknete přímo do podpaží a neplácáte ho nikde kolem. Po aplikaci máte v podpaží ihned sucho a ten pocit zůstává po celý den, protože sprej naprosto perfektně funguje. Za celou dobu, co ho mám, jsem se ani jednou v podpaží nezpotila natolik, abych měla na oblečení propocené fleky nebo nedejbože smrděla. Tenhle kousek to zařídí. Na druhou stranu, fanoušci přírodních přípravků bez hliníku na tohle můžou zapomenout, tady obávané hliníky najdete na jedné z předních příček..

Dostupný je sprej ve dvou variantách Clean Scent a Confidence a jedné pánské verzi. Já měla Clean Scent, což by měla být vůně jasmínu s ovocnými tóny a pižmem, ale je to ve výsledku hodně jemná a čistá vůně. Po nastříkání je cítit celkem dost, ale postupně se rozline a zůstane tam, kde má - v podpaží, takže se nepřebíjí s parfémem. Na druhou stranu rozhodně přebije jakýkoliv případný zápach potu.



Sečteno podtrženo: Ódy na nový sprej by stačily. Jednoduše je to velmi účinný a praktický kousek, který funguje stejně dobře jako krémová verze. Jenom s tím rozdílem, že sprej je přeci jenom trochu rychlejší a praktičtější na aplikaci. Nemusíte čekat až zaschne a nestane se vám, že si jej otřete do oblečení jako u krému. Asi jsem se nanovo zamilovala. A nerada to říkám, ale nejspíš jím nahradím ty krémové. Seženete v drogériích, cena je 129 Kč / 100 ml. 

A co vy a Rexona Maximum Protection? Používáte? Už jste sprej zaznamenali nebo zkoušeli?

6 komentářů:

  1. Když je horko nebo vím, že dostanu zabrat, tak jedině Rexona MP, se všemi jinými bych byla splavená jako kobyla:D Tuhle sprejovou verzi jsem ještě nezkoušela, mám nakoupené do zásoby ty klasické, ale určitě bucu chtít vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já to mám stejně. Když hrozí námaha, tak jedině Rexona to zachrání :D :)

      Vymazat
  2. No tak to se po tomto spreji musím podívat. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Sprej jsem ještě neměla, ale mám doma ten krémový antiperspirant a je fakt super. Poslední dobou mám tuhé deodoranty raději.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím proč, ale poslední dobou to mám opačně, dřív jsem bez tuhého nedala ani ránu a dneska sahám raději po sprejích.. Proto jsem ráda, že má Rexona fakt účinné spreje :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)