čtvrtek 2. července 2020

MOTD: 3x zcela jednoduše

Krásný den vám přeji! 

Protože jste mi u soutěže psali, že vás baví mé líčení (což tak úplně nechápu!), tak vás dnes zavalím rovnou třemi :D Nejsou to žádné úplně reprezentativní, super krásné výsledky, ale spíš takové denní rychlovky, které stíhám i s prckem.. Tak třeba pro inspiraci, že i v rychlosti se dá využít barviček a nemusí to být jak z katalogu :)


První tu mám jednoduché hnědé, které jsem ale doplnila trochu výraznější rtěnkou. Čas výrazných rtěnek je zpět, tak proč si to neužít? Vybrala jsem sytě růžovou, která mi po hodně dlouhé době ladí i s nehty. To se mi moc často nestává, takže jsem toho musela využít :D K líčení jsem zvolila paletku Petra od Revolution a na rty jsem zkoušela tekutou matnou rtěnku z lip kitu od Guess. Nehty jsou pak lakem č. 19 Rose Azalée z nové kolekce Go Green od Yves Rocher.







Druhé je pak super jednoduché, jenom jinou barvou horní a spodní víčko. Obě zelinkavé najdete v paletce XO Petra od Revolution a já jsem si je zamilovala. Na fotkách to sice nevypadá kdovíjak, ale ve skutečnosti jsou fakt krásně výrazné, ale zároveň jemné. Příjemně oči rozsvítí :) 





A do třetice paletka z limitované kolekce Wanna bee My Honey? od Essence, která je plná žlutých až zlatavých odstínů. Přiznám se, že mám občas pocit, že je tam té žluté až moc, takže ji trochu tlumím, většinou hnědou (tuším, že tady použita opět Petra paletka). Stíny jsou navíc vážně skvěle pigmentované, na drogérku podle mého velmi dobré!





No, jak jsem říkala.. žádné super dílo. V posledních dnech nějak nebyl čas ani chuť si s líčením hrát, takže vezmu za vděk pár barvami a rychlým šmrdláním.. :D 

A jak to máte vy? Vyhráváte si každý den s líčením a precizností nebo vezmete zavděk třemi stíny, štětci a prostě to šoupnete na oko? :D A která barevná kombinace se vám líbí nejvíce?

21 komentářů:

  1. To poslední líčení je úplně boží, krásně Ti ty barvy sedí :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Ježiš, děkuji! :) A já se zrovna v tom žlutém cítila nejméně :-O :D

      Vymazat
  2. Je to krásné líčení. Jen dovolte mi otazku, u prvních dvou nevidím uplne ostrý přechod, ale u posledního, zejména druhá fotka, tam je ostrý přechod mezi tou rekneme medovou a hnědou. Jak to děláte? Jinak děkuji za blog, jsem věrná čtenářka a moc se mi Váš blog i kanál na youtube líbí. Fandim Vám a jste skvělá ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Maruško, za milá slova! :) Ostré přechody tzv. cut crease teď letí, tak to občas taky zkusím :D Jinak návodů na to je spoustu, i na YT (pro výraznost a přesnost se používá pod stín korektor a pak se "ťupe" stín jen na něm), ale já to dělám jednoduše - prostě opatrně nanáším plochým štětcem stín maximálně k ohybu víčka :) Občas to vyjde, občas ne, tak to pak rozblendím :D

      Vymazat
  3. Jej, nemám účet na blogeru a myslela jsem, že to použije alespoň email. Nejsem anonymní. Děkuji Marie

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Klárko :) první kombinaci odstínů využívám poslední dobou často, cítím se v nich hezky. Nádherná letní verze mi přijde líčení č. 2 a líbí se mi i to poslední. Co se týče stínů, tak určitě je teď používám víc než kdy dřív. Někdy to mám tak, že si dám jeden stín na víčko, rozblendím a jdu. A když mám čas a náladu, tak si s tím vyhraju a to miluju :) měj se krásně kočko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verunko, ty jsi prostě rtěnková královna, tobě strašně výrazné barvy sluší :*

      Vymazat
  5. Paletky očných tieňov skoro vôbec nepoužívam ale siaham po značkách jedine makeup revulution

    OdpovědětVymazat
  6. Všetky sú krásne, ale najviac sa mi páči to prvé líčenie.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se Tvé líčení líbí moc, Klárko :-)
    Většinu dní není 2 hodiny čas a sebezkulturňování, .... takže fungujeme asi všechny na šupšup, rychlovka, ... do pěti minut razíme ven. Žádné crcámí...hihi. Proto velmi oceňuji jednodušší - časově friendly inspirace na každý den :-) A to je zde splněno na výbornou, teda podle mého názoru :-) Raké frčím v Pétiných vodách paletek... tam vždy vyberu barvičky dobře. Pracuje se mi s nimi pohodlně... neflekatí, dobře se blendí :-)
    Přeji pěkný pátek a slunečný víkendík celé rodince :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Míšo! :) Přesně tak, já taky oceňuji spíš jednodušší inspiraci než dvacet vypracovaných stínů, na to je čas málokdy :-/ :D Tobě taky krásný víkend!

      Vymazat
  8. Líbí se mi všechna líčení, ale úplně nejvíc to poslední, to je top, moc Ti sluší:-) U mně všechno záleží na čase a náladě, pokud mám obojí, tak si s líčením vyhrávám, ale většinou jedno nebo druhé postrádám, takže rychlovky jedou:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) Zrovna v tom žlutém jsem se cítila nejmíň, zajímavé, že se líbí :D Nedá se nic dělat, rychlovky prostě musí často stačit :D

      Vymazat
  9. Nádhera, jako vždy. Úplně nejvíce se mi líbí to první hnědé líčení, ale i ostatní jsou moc pěkné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  10. Hnědé líčení je taková klasika a nosí to snad všichni, ale to ostatní líčení je teda rozhodně povedené, krása. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Klárko, krásné líčení ☺. Ty barevné spodní linky se mi vždy moc líbily, ale nevyzkoušela jsem. Evokuje to ve mne léto a úplně se mi vybavily masivní - barevné - pestré náhrdelníky, co se nosily před cca 4-5ti lety. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo barevné náhrdelníky, těch jsem doma také měla hromadu ;) ♥ Mockrát děkuji! A doporučuji barevnou spodní linku zkusit, je to příjemné osvěžení! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)