neděle 19. ledna 2020

Líčení: Desert Dusk poprvé v akci

Krásný den vám přeji!

Tak je to tady, teď vás budu otravovat s další novou paletkou, kterou samozřejmě musím pořádně prubnout. Ano, ano, mluvím o paletce, kterou jsem dostala k Vánocům a to Desert Dusk od Huda Beauty. Samozřejmě najít pod stromečkem takový kousek, se mnou zamávalo, takže s ní teď zkouším všechno možné.. Líčení, které vám dnes ukážu, je asi první s ní vytvořené, velmi jednoduché a nenáročné v hnědo-oranžových tónech.



Rychle hotové, nijak speciální, ale já ho mám ráda a už jsem ho zas vytáhla několikrát. Já jak si něco oblíbím, tak to pak tahám pořád :D Jen jsem měla problém se rtěnkou. Najít nějakou, která by šla barevně k téhle ohnivé kombinaci, byl celkem úděl, a když koukám na ty fotky, vypadá to, že se k tomu tahle také moc nehodí. Ale trochu barvy vytáhl foťák a ve skutečnosti rtěnka celkem hezky šla ke stínu, který mám v nadočnicovém oblouku. Co se týče samotné paletky, tak tam se peru taky s pár drobnostmi, které mi vadí, ale o tom zas někdy jindy..



Použití produkty: 

Tvář: Make-up True Match - L'oréal Paris, BB Magic Powder - Pond's (není na fotce), konturovací paletka Sculpt x Glow - Models Own, rozjasňovač Mary-Lou - The Balm, tužka na obočí - Makeup Revolution

Oči: paletka Desert Dusk - Huda Beauty, tužka na oči 16H Matic Eyeliner - Dermacol, fix na oči Rennaissance - Makeup Revolution, řasenka Instant Volume - Miss Sporty

Rtěnka: Lip Duo tužka na rty - Alcina




A tady ještě v detailu:



Tak a to by stačilo, okecala jsem to už dost. A příště snad něco kreativnějšího, s paletkou se dá vykouzlit dost, je tam spousta zajímavých stínů, tak snad to moje ruce zvládnou :D

Co vy a paletka Desert Dusk? A co celkově podobné teplé odstíny? Používáte nebo dáváte přednost přirozenějším či studenějším odstínům?

6 komentářů:

  1. Líčení je opět krásné :) A pěkně ti to jde i k očím.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Míšo! :) Jo já tomu dřív nechtěla moc věřit, že tahle barva půjde k modrým očím, ale docela jo! :)

      Vymazat
  2. Ahojky,
    líčení ti moc sluší ale paletka mě vůbec neláká, je na mě neskutečně teplá. Já ty teplé barvy nemám moc ráda, maximálně vytáhnu hnědou a zlatou, ale oranžová mi nesluší. Myslím, že ta rtěnka je v pohodě:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Hani :) Mně barevně nevadí, já podobné odstíny nosím a poměrně často, ale nevím proč, nějak si k ní nedokážu najít úplně cestu.. :D Třeba paletka od Péti pro MUR mě baví mnohem víc..

      Vymazat
  3. Pěkné líčení, moc Ti to sluší:-) A krásné linky:-) Paletka sama o sobě vypadá hezky, ale z hlediska využitelnosti pro mně nic moc, využila bych ji tak sotva z poloviny, což by byla škoda, ale už se těším, co s ní vykouzlíš příště:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jestli mi s ní kouzlit půjde.. Já jsem s ní barevně spokojená, ale nějaký blok mám a ne a ne se s ní plně sžít :D A děkuji! :) Pro jednou ta linka fakt docela vyšla, škoda že je to jen jednou za x dní :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)