neděle 22. prosince 2019

Miss Sporty: Laky za pár korun, co překonají všelicos!

Krásný den vám přeji!

Tak jo, většina lidí inklinuje s věkem ke kvalitnější a dražší kosmetice, já to mám asi přesně naopak :D Poslední dobou jsem si totiž pokoupila několik věcí od jedné z nejlevnějších značek u nás - Miss Sporty. Nedávno jsem básnila o jejich řasenkách. No a když už jsem byla v nákupním módu, vzala jsem i laky na nehty, na které jsem číhala už hodně dlouho - nude odstíny z kolekce exkluzivně pro DM drogérii - Naturally Perfect.


Vzala jsem si hned dva, klasický nude Vanilla Flavor a pastelově růžový Rose Macaron. Oba jsou velmi jemné tóny, které na nehtech vypadají slušivě a elegantně. Budou dle mého slušet úplně všem! 


Popíši vám je najednou, protože kromě těch odstínů mezi nimi nejsou kvalitativně téměř žádné rozdíly. Laky mají 8 ml, lahvičky jsou jednoduché, vyvedené v jemných tónech daného odstínu, ale moc se mi líbí. Působí tak nějak "čistě". Štětečky laků jsou ploché, konce zastřižené dokulata. Lakuje se s nimi jedna báseň, jde to přesně a pár tahy. Jsou krémové, k plnému krytí stačí dvě vrstvy, což je u podobných světlých odstínů super. U růžového se mi zdá krytí možná o trochu nižší než u nude, takže tam jsem opatrnější a dávám buď druhou silnější a nebo ještě slabší třetí, ale to spíš jen pro sichr. Zasychají téměř okamžitě. Stačí pár minut a máte lak naprosto suchý. To vážně potřebuji a vítám, jelikož prostě nikdy nevím, kdy budu skákat kolem prcka. Schnou do jemného lesku a hlavně za co je miluji nejvíc ze všeho - skvěle drží! A to myslím vážně skvěle. Vanilla Flavor mi dal na nehtech s top coatem deset dní. Deset! To jsem snad nikdy nezažila :D A to jsem ho sundávala jen s lehce oprýskanýma špičkama, jinak vypadal pořád dobře. Růžový mám na nehtech momentálně a už šestý den a stále jako nový. Jako pecka, co vám budu povídat. 

Vanilla Flavor

Rose Macaron

Jsem z těch laků vážně nadšená. Původně jsem si říkala, že mi budou stačit tyhle dva odstíny. Ovšem po těch skvělých zkušenostech to vidím na celou kolekci :D Jen tak, sběratelsky, že jo! Jeden stojí 39,90 Kč a seženete výhradně v DM drogérii.

A co vy a tyhle laky? Máte? Zkoušeli jste? Líbí se vám? Jaký je váš nejoblíbenější odstín na nehtech?

10 komentářů:

  1. Souhlasím, Škodulko :-)
    Mám doma Rose macaron..... a pecka. Přežije i umývání nádobí, úklidy a vaření, .....tzn. věčně mokré ruce...hihi. Jesti je ještě seženu, mrknu po dalším odstínu...vanilla nevypadá vůbec zle :-)
    Přeji pohodový den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, drží fakt skvěle a to i bez top coatů.. fakt čumím :) Na laky za pár korun.. Tobě taky krásný den! ♥

      Vymazat
  2. Mám ten Rose Macaron a můžu fakt jen s nadšením souhlasit, kupovala jsem výhradně kvůli odstínu (miluji tyhle pastelkové) a fakt jsem od něj nic moc nečekala, ale překvapil na plné čáře:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně bomba, kdo by to byl čekal od laku za pár kaček :)

      Vymazat
  3. MS laky jsou nejlepší v mládí to byli mé oblíbené a i teď jich stále pár mám. :) Jsou fakt skvělé a tyto dva odstíny vypadají skvěle.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou pořád stejně dobré :) Taky jsem si je kupovala už kdysi na střední :D

      Vymazat
  4. Výdrž podepisuju taky. V poslední době nosím jen tělové barvy, tak jsem neodolala. Nosím ráda Pearly od Flormaru, jenže jsou dražší, tak jsem sáhla po Miss Sporty s tím, že snad najdu levnější alternativu. Výdrž mě hodně překvapila, lak dal mytí nádobí a v obstojném stavu i extrémně horké a vlhké prostředí aquaparku. Dámy, víte některá, jestli to je nebo bude jen limitka nebo budou v DMku natrvalo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fakt peckovní! :) Jinak v DMku jsou už cca rok a půl, takže vyloženě limitka to není.. Ale teď přihodili další odstíny, tak se trochu bojím, aby časem tyhle nevyřadili a nepřišli s jinýma. Tajně doufám, že ne, že tam tyhle nude krasavce nechají co nejdéle :D

      Vymazat
    2. Odstín úplně neřeším, oblíbila jsem si právě od Flormaru Salmon Dust a přišlo mi, že Miss Sporty bude fajn levnější alternativa. Už vím, jaký odstín konkrétně chci, tak ho vždycky nějak seženu, asi i v měnící se barevné škále si budu schopná vybrat. Tyhle laky ale chci v drogerii vidět nastálo, protože fakticky drží jak žádné.

      Mimochodem, sleduju tvůj Instagram, občas nahlídnu i na blog a jsi mi sympatická tím, jak zůstáváš nohama na zemi a jsi schopná přiznat, že svět ani s miminem není jen sluníčkový výjev ze stylizovaných insta fotek. :) Drž se a hodně štěstí tobě i prckovi. :)

      Vymazat
    3. Mockrát děkuji, toho si vážím! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)