čtvrtek 18. července 2019

My Clarins: Nová pleťová péče pro mladou pleť

Krásný den vám přeji!

Je na čase mrknout se na zoubek nejnovější péči, kterou na jaře představila značka Clarins. Možná už jste o péči My Clarins slyšeli. Jedná se o veganskou řadu péče o pleť pro mladou pleť do 30 let. Tuto hranici už splňuji jen tak tak, ale zatím se tam vejdu, takže jsem zkoušela jako divá :D K otestování jsem tu měla tři kousky - Re-boost hydratační krém pro mastnou pleť, Pore-less tyčinku minimalizující póry a Clear Out krém redukující nedokonalosti. No a jak si jednotlivé kousky vedly? Pojďte na to mrknout.





Re-boost matifying hydrating cream - Hydratační krém pro mastnou pleť

Oficiální popis: Pro všechny žen ve věku do 30 let, které hledají péči, která bude zmatňovat a dodávat energii jejich pleti po celý den. Dávka energie, která posiluje a hydratuje pleť po celý den. Dodává pleti dobré věci (IN), zatímco ji zbavuje těch zlých (OUT).

Jestli na něco slyším, tak je to péče o pleť, zejména krémy. Tahle krabička v sobě ukrývala bílý, skleněný kalíšek v jemných oranžovo-bílých tónech. Krém samotný měl jemně narůžovělou barvu a po otevření na vás vybafla příjemná, ovocná vůně. Musím tedy říct, že poměrně intenzivní, je cítit i na obličeji po rozetření. Texturu má krémovo-gelovou, lehce roztíratelnou. Začíná se hned po rozetření vstřebávat, zanechává po sobě lehce ulepkanou pleť, což během pár minut mizí a zůstává jen jemná, hebká tvář. A kromě toho taky tu silnou vůni,  která mizí opravdu pozvolna a je cítit delší dobu. Takže pokud nemáte rádi parfemované krémy, tak tohle asi není pro vás. Výsledky se ale dostavily, protože pleť s tímhle kouskem měla jednu skvělou vlastnost - byla opravdu mega dobře hydratovaná. Na první pohled bylo vidět, jak je krásně pružná, pevná a po nějakých šupinkách či sušších tvářích ani památky a na druhou stranu mastnější t-zóna nijak extrémně nezatížená. Naprostý balanc po celém obličeji, takže za to musím opravdu pochválit a díky tomu mu prominu i to lepkání a silnou parfemaci, hlavně, že je ve výsledku pleť spokojená.

Krém seženete exkluzivně v Sephoře (tady), cena je 650 Kč za 50 ml.







Clear-Out Blemish Targeting Cream - Krém redukující nedokonalosti

Oficiální popis: Pro všechny ženy ve věku do 30 let, které hledají produkt pro redukci vzhledu nedokonalostí. Produkt pro stav nouze, který vysuší a redukuje nedokonalosti. Uklidňuje a ulevuje zasažené oblasti.

Dalším kouskem, který vůbec není špatný, je Clear-out. Pokud trpíte na pupínky a jste schopni vydržet je neškrábat a nechat je vysušit, tak tohle je pro vás. V krabičce naleznete tubu se zúženým hrdlem pro snadnou a přesnou aplikaci, takže zamíříte rovnou na pupínek. Textura krému je gelová, má mentolovou parfemaci a chladivý efekt. Po rozetření se ihned vstřebá, do vteřinky o něm pocitově nevíte kromě chladivého efektu, který je mimochodem na podrážděný pupínek moc fajn. Nejlepší na tom ale je, že gel/krém vážně funguje a pupínky pomáhá vysušit a zredukovat. Není to ihned, je třeba namazat víckrát, ideálně ráno a večer a poté čekat. U pupínku se do pár hodin snižuje podráždění a začíná se vysušovat, do dvou dnů po něm potom není ani památky. Základem však je, abyste vydrželi pupínek neškrábat(!), což je pro mě osobně občas opravdu dřina :D Pokud tohle zvládnete, tak máte vyhráno a spolu s Clear-outem vám bude dobře..

K sehnání v Sephoře (na e-shopu zde), cena je 450 Kč za 15 ml.







Pore-Less Blur & Mat Stick - Tyčinka minimalizující póry

Oficiální popis: Pro všechny ženy ve věku do 30 let, které hledají praktický produkt, který vyzmizíkuje póry a zanechá pleť matnou po celý den. Tato kouzelná vyhlazující tyčinka vyzmizíkuje póry a nežádoucí lesk. Viditelně redukuje vzhled rozšířených pórů pro vyhlazenou a čistou pleť.

A do třetice všeho dobrého a zlého je tu tyčinka určená na zmizíkování pórů. Zní to zajímavě, obzvlášť pro někoho, kdo má póry, jak krátery. Tyčinka je malá, roztomilá. Vejde se do každé kabelky. Funguje klasicky na vysunutí. Co mě trochu štve, je fakt, že se tyčinka v balení klinká. Každou chvíli čekám, že z toho ten obsah vypadne. Zatím ale drží, tak budu doufat, že to tak zůstane. Tyčinka krásně sladce, ovocně voní. Řekla bych po jahodách a já trochu cítím i grepy. Je růžové barvy, na pleti však neviditelná, nemusíte mít obavy. Po rozetření vytvoří úplně nenápadný, matný povlak, který "zacpe" póry a vaši pleť vyhladí. Je to příjemné, nebudu tvrdit že ne, ale upřímně mi tenhle produkt nepřijde v mojí běžné rutině nijak důležitý a potřebný. Jsou situace, kdy se naprosto bezchybná pleť hodí, ale že bych jej potřebovala matlat na obličej denně, to asi ne. Mám pak pocit tak nějak udušené pleti. 

K zakoupení je tady nebo v kamenné prodejně, cena je 450 Kč za 3,2 g.






Sečteno podtrženo: Re-boost krém za mě určitě jo, ten se moc povedl. Clear-out také funguje, ale musíte být schopni s ním kooperovat. Tyčinka za mě není must-have, i když svoji funkci plní, to zase nemůžu říct, takže tam je to tak nějak napůl a je na vás, zda potřebujete póry zmizíkovat či nikoliv..

A co vy a Clarins? Zaujala vás nová veganská řada? 

*PR produkty zaslané zastoupením Clarins

10 komentářů:

  1. Sice věkově se také ještě vejdu, ale pleť mám suchou, takže nic pro mě, ale musím uznat, že balení je krásné, takové mladistvé :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pozor, oni mají verzi i pro suchou pleť ;) ty krémy dělají ve třech variantách - pro mastnou, smíšenou a suchou :)

      Vymazat
  2. Krém na mastnú pleť stále hľadám i keď používam Niveu ne ni to úplne ono. Zaujal ma hydratačný krémik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je super :) Nijak nezatěžuje, v pohodě se dá používat i v létě aniž by se pod ním obličej "potil"..

      Vymazat
  3. Tak tohle se mi líbí, produkty mně opravdu zaujaly, do věkového doporučení se v pohodě vejdu a hlavně mám mastnou pleť se vším, co k ní patří, jako občasné nezvané hosty na obličeji a široké póry, to bych využila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě je v řadě tuším nějaký čistící gel, mlha na obličej, čistící micelární mléko (hmmmm!) a noční maska (což zní taky skvěle :)).. celá řada je celkem zajímavá :)

      Vymazat
  4. Ten hydratačný krém by som veru vyskúšala, vyzerá super a osobne mám výrazné vône rada. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně výrazné vůně nijak nevadí, ale u krému na obličej to úplně nevyhledávám :D Ale tohle se v pohodě přežít dá :)

      Vymazat
  5. Řada vypadá dobře, jen pro mě už není....už jsem v kolonce stárnoucí .. ☺, nejvíc mi asi od nich vyhovuje Hydra modrá řada, ta je skvělá ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí má Clarins těch řad víc :D Zrovna ta hydratační už mě láká taky dlouho :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)