sobota 3. listopadu 2018

Flormar - lak na nehty, balzám na rty a krém na ruce

Krásný den vám přeji!

Tak se jdu konečně opřít do článku, který tu pro vás chystám už několik měsíců. Občas si připravím koncept, rozepíšu se a pak se ne a ne dostat k samotnému zveřejnění. A tak to bylo i s recenzí na produkty Flormar, které jsem někdy z jara začala používat. S Flormarem jsem se dosud setkala jen zběžně. Vím, že už v drogériích najdete i jejich stojany, ale zatím nebyla příležitost je prozkoumat nějak víc. Což je určitě škoda, tím jsem si jistá, tak snad časem dojde na Flormar víc. Pro tentokrát jsem testovala rovnou tři produkty této značky. Krém na ruce, lak na nehty CC a balzám na rty. Pojďme tedy očíhnout, co, kde, proč a jak.




Krém na ruce Creamy Coconut

Krém na ruce s kokosem a ještě s takovým obalem? To zní lákavě! Když už jsem zmínila ten obal, tak ten je ťuťu. Konzistence je teda trochu tužší, vyloženě k víčku nestéká, takže teď ke konci to není úplně procházka růžovou zahradou, ale snad se mi podaří s tubou zatočit. Čekala jsem i krásnou vůni, ale bohužel tady přišlo zklamání. Kokos to připomíná asi prvních 5 vteřin, pak je tam cítit už chemické "cosi". To mě moc mrzí, protože zrovna u krému na ruce chci, aby mi voněl. Zase ale reputaci vylepšuje schopností se rychle vstřebat. Nezanechává mastné ani kluzké ruce, přesto víte, že jste se namazali. Jo a taky je opravdu schopný ruce vyživit a hydratovat. Přes noc mi dává ruce do pořádku už několik měsíců a nemůžu si stěžovat :) 





Balzám na rty Watermelon

A ke kokosu přidejte ještě meloun a máte ovocnou bombu. Růžová krabička a bílý obal v sobě ukrývají sytě růžovo-červený balzám. Očekáváte správně, že je balzám zbarvený. Rty zanechává šťavnatě růžové a k tomu lesklé. Melounovou má i vůni, v tomhle případě dost věrohodnou a moc pěknou. Lehce je cítit i ze rtů. Jen škoda, že k tomu po melounu i nechutná, to bych si dala! :D Nerozmazává se, nezalézá do vrásek a celkem dobře drží, pití a jídlo tedy nezvládne, ale nějakou tu chvíli na rtech je. Potud povedené. Ovšem trochu zklamání se zase konalo, tentokrát u hydratace, která mne nijak neohromila. Takhle na rychlé přetření během dne pro nenáročné rty bude dostačující. Ale stačí, aby jste měli rty jen trochu sušší a tohle je prostě málo. Za mě tedy tak napůl. Občas mi to stačí, ale někdy zas potřebuji fakt trochu něco hydratačnějšího.






CC (Correct & Conceal) lak na nehty

Největším překvapením je pro mne pak tenhle lak. Vypadá spíš jako nějaká péče, ono ji to tedy v sobě také má, ale funguje dost dobře i jako klasický barevný lak. Je to hodně světloučká béžová/nude. Čistá a krémová. Má klasický kulatý kartáček na celkem dlouhé tyčince, manipuluje se s ním díky tomu dobře (většinou lakuji bez přetahů a to je u mne co říct), ale vadí mi velikost toho víčka, protože se pak nevejde do žádné krabice :D. Velkým překvapením je u takového světlého laku hlavně krytí, které je naprosto perfektní. Na fotce vidíte pouhou jednu středně silnou vrstvu. To jako chcete, protože málokterý podobného odstínu tohle zvládne. Schnutí je středně rychlé, tj. do pěti minut sucho, ale lepší je ho ještě vytvrdit top coatem. A výdrž? Samotná 3 - 4 dny, s top coatem + 2. A to jako jde. U takto světlé barvy je fajn, že nejsou hned vidět odrbané špičky. Takže jo, tenhle lak prošel.




Sečteno podtrženo: Jsem ráda, že mám zase trochu rozšířené obzory. Doporučit můžu jednoznačně ten krásný světlý CC lak, který funguje lépe než jsem čekala. Krém skvěle lak doplní a obstará péči nejen o nehty, ale o celé ruce. Jen škoda té divné vůně. No a balzám? Průměr. Není nejhorší, ale rozhodně ani zdaleka nepatří mezi nejlepší. CC lak a balzám jsem viděla ve stojanu značky Flormar, který mají drogérie Rossmann. Krém jsem bohužel neviděla a na stránkách Mejkap.net, ze kterých produkty mám v rámci jejich Mejkap boxu, jsem ho již nenašla. 

A co vy a Flormar? Co máte vyzkoušeno? Jaký výrobek od nich doporučíte vyzkoušet?

*Produkty jsem obdržela od e-shopu Mejkap.net v jejich Mejkap Boxu

10 komentářů:

  1. Tak podle obalů a vůně bych určitě sáhla po tom krému na ruce a balzámu na rty, kokos a meloun, to já můžu, ale škoda, že u jednoho produktu vázně vůně, u druhého hydratace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako je to škoda! By to mohli spojit, aby byl jeden na prd a druhý úžo :D Ale ten krém má sice zvláštní vůni, zbytek ale fakt pecka, takže se to dá :)

      Vymazat
  2. Flormar má nádherné obaly, radost pohledět. Zaujal mě hlavně balzámek na rty, u krému je škoda té vůně. Já mám od značky rtěnku, ale zatím jsem ve fázi testování, je trochu tuhá, ale uvidím později :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím očíhnout jejich pověstné oční linky a docela se mi teď líbily i jejich tvářenky a bronzery, tak snad se k nim časem dostanu blíž :D :)

      Vymazat
  3. Zaujal mě krém na ruce, ale škoda jeho vůně. Líbí se mi i CC lak na nehty, takové nude odstíny mám ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já když už lakuji, tak také jedině podobné odstíny, proto jsem ráda, že tenhle tak dobře kryje :) je to nalakované raz dva a navíc celkem dobře drží, což je super! :)

      Vymazat
  4. Tak tady mě zaujaly všechny 3 produkty. Se značkou moc zkušeností nemám, ale všechno vypadá fakt super. :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se musím mrknout ještě na jejich oční linky a tvářenky, ty jsou taky krásné a všeobecně celkem oblíbené :)

      Vymazat
  5. Od téhle značky mám ráda laky. Ostatní produkty nic moc :(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí ještě tvářenky, ale zatím jsem se k nim ještě nedostala :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)