pondělí 3. září 2018

Beauty Box by Avon + recenze na obsah

Krásný den vám přeji!

Víte o tom, že světlo světa spatřil další Beauty Box? Já na nich celkem ujíždím, takže každý další je pro mne příjemným překvapením. Tenhle má na svědomí značka Avon! Od Avonu bych box nečekala, ale velmi příjemně překvapil. Najdete v něm sedm produktů se kterými vytvoříte trendy líčení tohoto podzimu.



Dorazí vám krabice, kde najdete kromě kosmetiky i návod na tři trendy líčení právě s obsahem. Musím říci, že výběr se jim moc povedl, produkty jsou vybrané fakt důkladně tak, aby byly co nejvíce neutrální a využitelné pro všechny.



Najdete tam:

  • Tužku na oči Glimmersticks
  • Tekutou rtěnku Mark.
  • Tužku na obočí Perfect Brow Sculpting Pencil
  • Řasenku Big & False Lash
  • Lak na nehty True Colour
  • Rozjasňující tyčinku Magix
  • Cestovní balení vůně Far Away Rebel EDP

Obsah se mi jednoduše líbí, nápad samozřejmě taky a zdá se mi vcelku přijatelná i cena, která činí 499 Kč, k zakoupení zde. Produkty jsou pak samozřejmě k zakoupení i samostatně, pokud by se vám osvědčily. A jelikož jsem byla z nápadu nadšená a docela mě to zase nabudilo i na zkoušení kosmetických novinek, výrobky jsem pořádně i vyzkoušela, abych vám o nich mohla zároveň podat report. 

Tužka na oči Glimmersticks - odstín Brilliant Amethyst

Tužky na oči od Avonu jsou obecně velmi chválené. Mají vkusné černé balení. Jsou automatické = vysunovací, takže není třeba ořezávat ani se o ni nějak zvlášť starat, stačí pootočit a máte to. Odstín Brilliant Amethyst je hodně světlá třpytivá fialová. Je měkká, možná až trochu moc, že se spíš při aplikaci rozmazává než-li přesně nanáší, ale za to může samozřejmě z části i špička dokulata. Ale aspoň nedře oko a při dvou-třech nánosech je barva dostatečná. Co se mi líbí je její výdrž, protože kam ji nanesu, tam i zůstane po celý den. Nerozmazává se, nemizí, prostě na oku sedí. Pecka. Najdete tu za 69,90 Kč.





Tužka na obočí - Perfect Brow Sculpting Pencil - odstín Deep Brown

Další tužka, tentokrát na obočí. A i tahle se mi líbí! Tužka je opět automatická, takže stačí opět pootočit a ona se vám vysune. Tentokrát je zkoseného tvaru, což je pro líčení obočí ideálka, můžete využít špičky nebo při obočí u kořenu nosu využít širší plochy. Musím říct, že se mi s ní maluje jedna báseň. Není vyloženě tvrdá ani měkká, takový zlatý střed, kterým ale obočí perfektně vykreslíte. Odstín Deep Brown je se studeným podtónem, působí šedivě až černě, ale překvapivě ho nosím a líbí se mi! Obočí vypadá pěstěně a upraveně a to po celý den. Tužka drží beze změny od rána do večera. Jen jsem si zvykla vždy ještě po použití obočí pročísnout kartáčkem (který mi tady tak trochu chybí), aby nebyly vidět žádné ostré linky. Za mě ale fajn a stala se mým každodenním parťákem. Najdete ji zde za 149 Kč.





Tekutá rtěnka Mark - Liquid Lip Laquer Matte - odstín Kissy Face

Dosud jsem byla nadšená, ale tahle rtěnka to změní. Ač se mi líbí balením, aplikací i odstínem, tak spolu nekamarádíme. Balení jednoduchá tubička, pěnový aplikátor nanáší rtěnku vesměs přesně a efektivně. Odstín Kissy Face je nude s nádechem hnědé a zejména je třeba zmínit obsah stříbrné perleti. Má být matná, ale jako já nevím, podle mě jde těžko udělat z perleťové rtěnky matnou :) Textura je hodně našlehaná a jestli právě to není kámen úrazu, neudělá totiž hezkou jednolitou vrstvu, ale divně se na rtech kupí, dělá nechutné šupinky a dáte-li ji ve větším množství, tak se začne postupně i odlupovat. Zajímavý je také fakt, že se částečně chová i jako lak na rty (však to má v názvu, že jo), protože zespodu trochu té rtěnky na rtech zaschne a zůstane, část se normálně otře/obtiskne při první příležitosti. A taky to chvíli lepí. No jako nic pro mě, efekt se mi nelíbí. Jo a zmíním ještě jemnou nasládlou vůni. Ta je tedy příjemná, ale nijak kvalitu rtěnky nezlepší :D Rtěnka je k dostání tady za 169,90 Kč.





Řasenka Big & False Lash

A tady zase už budu hodná. Stejně jako kdysi kolegyně Big & Daring, mne tahle řasenka velmi příjemně překvapila a hned po prvním použití se zařadila mezi mé favoritky. Avon řasenky prostě umí! Si tak říkám, že tohle je nějaké dvojče právě Big & Daring, protože vypadá a hlavně se i chová hodně podobně, ne-li stejně. Má také mohutný huňatý kartáček, který však dokonale pročeše veškeré řasy. I přes jeho velikost si velmi dobře poradí i se spodními řasami, které mám v dost bídném stavu. Překvapivě mi to s ním jde aniž bych si obtiskla půlku kartáčku pod oči :D Řasy jsou po nalíčení dokonale oddělené, natočené a prodloužené. Jako fakt málokterá řasenka mi udělá podobný efekt! Myslím si, že vy si podle fotek stejně řeknete, že je to trága, ale věřte, že tohle jsou pro mě fakt hezké řasy. :D Za mě naprostá pecka a doufám, že mi ještě nějaký ten pátek vydrží ve stejné kvalitě. Najdete ji tu za 239 Kč.




Rozjasňující tyčinka Magix - odstín CandleLight

Jestli je něco v poslední době mým guilty pleasure, tak jsou to rozjasňovače. Já je prostě miluju a baví mě zkoušet pořád nové :D Na ty tyčinkové/krémové sice úplně nejsem, ale zkusit se má všechno. Tyčinka má opět automatický/vysunovací systém, takže stačí dole pootočit kolečkem a tyčinka se povysune. Jak můžete vidět, tak má zvláštní oválný tvar, ale musím uznat, že je to vcelku fajn, protože se tím krásně objede lícní kost. Nevím, jak blíž popsat odstín, je to takový ten typický holo efekt, sheen je lehce do zlatova. Dávám ho jen jemně, nijak na tyčinku při aplikaci netlačím a poté ho ještě jemně vklepu a výsledek je pak naprosto přirozený. Lze samozřejmě i přidat, ale vrstvení úplně nedoporučuji díky textuře. Má pak tendence se blbě roztírat a cestovat po obličeji. Jak je to mazlavější, tak to pak nadělá spoustu neplechy. Co ale teda je potřeba říct, že nevydrží oproti pudrovým celý den a postupně mizí. Nanesu-li ho ráno, tak k večeru už na pleti není nic. To je škoda, jinak by to šlo, takhle si nejsem úplně jistá, zda stojí za investici. Rozhodně mám pořád radši pudrové kousky. K dostání zde za 139,90 Kč.





Cestovní balení vůně Far Away Rebel EDP

Jestli se mi ale něco opravdu v boxu zalíbilo, tak je to tahle cestovní sašetka vůně! Já vím, že Avon vůně umí, však od nich mám svoji nejmilovanější, ale že narazím na další, to jsem nečekala. Patři do kategorie orientálně-květinové, já bych ji popsala spíš jako typickou sladkou květinovku, ale šmrncovnější. Obsahuje tóny rybízového likéru, švestky a lahodného červeného ovoce. V srdci najdete sladké tóny pomerančového květu, konvalinky a smyslného jasmínu a základem je pačuli, ambra, slaný karamel a čokoláda. Vlastně v něm najdete namíchané od každého něco, ale ten výsledek je prostě pecka! Navíc co fakt oceňuji je intenzivní vůně a dlouhá výdrž. K tomu je tohle ideální velikost a praktické balení do kabelky. Sašetka má rozprašovač, který je k lahvičce přitavený, takže se vám nikde nevylije. Jen víčko mi na tom nějak blbě drží, ale čert to vezmi. Jen strašně rychle ubývá, jsem se ani nenadála a za chvíli bude po ní. Ale nebudu váhat a určitě objednám další balení, protože momentálně je samostatně v akci za 69,90 Kč (najdete tady).




Sečteno podtrženo: Box se mi naprosto trefil do vkusu, kromě laku (který už podobný od Avonu mám a proto jsem tento ani neotevírala) mne zaujalo vše a všechno používám. Za sebe nemůžu doporučit akorát tekutou rtěnku, která je obrovským zklamáním, u rozjasňující tyčinky jsem na vážkách, líbí se mi tak napůl, zbytek je naprosto skvělý. Jsem sama překvapená, kolik produktů mi sedlo jako hrnec na prdelku :D 




Box najdete tady, ale pozor(!), dá se zakoupit pouze do zítřejšího večera (tj. 4. 9. 2018). Ostatní produkty jsou k zakoupení samostatně, odkazy na ně máte přímo u jejich hodnocení :)

Máte s boxem někdo zkušenosti? Líbí se vám obsah? A co produkty, zkoušel jste někdo něco?

*Box mi byl zaslán jako PR vzorek zastoupením značky Avon

8 komentářů:

  1. Ne vše bych využila, ale jinak je to fajn obsah. Beauty boxy mě také velmi baví :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Beauty boxy mám moc ráda, ale spíš s pečující kosmetikou, tu dekorativní si radši vybírám sama a vyberu si produkt a odstín přesně podle svého:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem poslední dobou taky víc na pečující kosmetiku, ale překvapilo mě, jak mi tento výběr sedl! :)

      Vymazat
  3. Obsah boxu se mi moc líbí. Úplně nejvíce mě zaujal odstín rtěnky, jen škoda, že je na tom s kvalitou tak špatně. A taky by mi vadilo, že lepí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta rtěnka mne taky mrzí, vkládala jsem do ní naděje :( Lepí sice jen chviličku, ale na rtech je celkově díky těm šupinkám hrozně nepříjemná :D

      Vymazat
  4. Podle mě si s tím někdo dal opravdu práci :) Tu rtěnku bych asi nevyužila, ale zbytek ano :) Ten rozjasňovač má krásný odstín!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výběr se mi taky moc líbí, fakt je vidět, že nad tím přemýšleli :) Těším se, zda budou nějaké další boxy!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)