pátek 31. srpna 2018

Jak to funguje? Stříbrná maska OMG!

Krásný den vám přeji!

Víte co? Musím vám plná čerstvých dojmů poreferovat o masce, kterou jsem dnes vyzkoušela! Masek tu mám asi tak na dva roky dopředu, radši to ani nebudu počítat, ale tipuji, že bych jich vyhrabala minimálně čtyřicet, takže než se dostanu k vyzkoušení všech, už dávno tenhle blog upadne v zapomnění :D Ale masce OMG! od Double Dare jsem nedokázala odolávat dlouho. 


Nevím, zda jste tuto značku zaznamenali. V poslední době je celkem vidět na Instagramu u spousty influencierek. Double Dare se orientuje zejména na péči o pleť a kosmetickou výbavu. A existuje spousta variant masek - od zlaté, platinové, růžové po několik druhů třeba pánských masek. Ve většině případů jsou třífázové nebo minimálně dvojfázové. Já mám variantu Platinum Silver Facial Mask Kit, která se skládá ze tří kroků.



Oficiální popis: Set obsahuje: 1) bublinkovou detoxikační masku s antioxidanty ze zeleného jablka. Detoxikuje a jemně očišťuje pleť, díky jedinečným mikrobublinkám, které odstraňují odumřelou kůži a kožní maz a připravují zářivou pleť. 2) slupovací stříbrnou masku obsahující extrakt z perel a diamantů pro rozjasnění a regeneraci. Rychleschnoucí slupovací maska, která nadchne nejen svou jedinečnou barvou, ale i podporou k dosažení bezchybné pleti. 3) Sérum s ubrouskem pro dokonalý finiš obsahující kolagen proti stárnutí pleti a navíc hydratující. Díky speciálně vyvinutému ubrousku odstraní zbytky masky a díky hydratačnímu séru zanechá pleť hladkou a hydratovanou.

Tyhle masky vypadají prostě dobře už od obalu, co si budem. Nebo aspoň mně se líbí tyhle černé, elegantní obaly. Každý krok masky má svůj vlastní uzavřený obal a jde od dalších částí odtrhnout bez poničení, což je fajn a čistě teoreticky by se dala maska použít i na etapy. Třeba jeden den jedna, druhý den další. To už je asi čistě na vás. Já jsem ale testovala najednou, ať vám podám co nejdůvěryhodnější report.


Krok 1 - Detoxikační bublinkující maska

Jak používat: Aplikujte masku na obličej s nebo bez make-pu. Nechte působit po dobu 1 - 3 minut, aby maska bublala na kůži. Opláchněte vodou a vysušte. 

Jako vážení, těšila jsem se zejména na tu druhou část (slupovací masku), ale velmi příjemně mne překvapila už tahle. Nečekala jsem, že je maska platýnková, pořád jsem nějak podvědomě čekala spíš jen krémovou, která začne bublat, ale ono ne. Platýnko je klasické velikosti, takže na mě velké, musela jsem ho různě zohýbat a upravovat, ale přicuclo se a drželo na místě. Do pár vteřin po nanesení se pak začaly dít věci. Strašně mě to bavilo, to vám musím říct. Začaly se na masce i pod ní tvořit droboučké bublinky, které praskaly, obličej příjemně lechtaly a já jsem si to fakt užívala. Docela škoda, že má být maska na obličeji tak krátce :D Ale co, jsem ji nechala na obličeji dýl, abych si to užila. Po sundání jsem tedy dle návodu obličej opláchla a osušila a výsledek? Jako fakt musím říct, že dobře vyčištěná pleť, krásně jemná a póry stažený a čistší. Fakt dobrý!



Krok 2 - Slupovací maska

Jak používat: Aplikujte tenkou rovnoměrnou vrstvu masky na celý obličej. Nechte působit po dobu 20 - 30 minut do úplného uschnutí a poté odtrhněte. Doporučujeme používat s OMG! aplikačním kartáčkem na masku.

Jo na stříbrnou masku jsem se těšila. Tohle teď frčí a tak jsem chtěla být taky IN :D Maska byla v menším pytlíčku a upřímně ji bylo tak akorát, nic nepřišlo nazbyt. Opravdu byla pěkně stříbrná, trochu se i v tekutém stádiu táhla, ale rozetřít se dala a poté držela na místě. Zasychat začínala téměř ihned. Kam jste ji nanesli, tam zůstala, už po pár vteřinách už se s ní blbě manipulovalo. Nestékala a držela po celou dobu. Tak jsem si s ní na obličeji na půl hoďky zdřímla. Probudila jsem se s pnoucím obličejem, jak se při schnutí postupně stahovala.. A pak jsem ji teda stáhla. Fakt držela dobře, takže je to vcelku i účinná depilace. Mám teď obličej krásně bez chloupků :D Na jednom místě mi nestihla za půl hoďku úplně zaschnout, takže tam zůstala a pak v různých záhybech tváře zůstaly zbytečky, ale jinak jsem to stáhla na jeden zátah. Hlavně ale byla pleť zbavená přebytečného mazu, krásně jemná a fakt ještě čistší než po prvním kroku. Teď je moje tvář jako dětská prdelka.



Krok 3 - Sérum

Jak používat: Jemně potírejte ubrousek po celé tváři, abyste odstranili veškeré zbytky masky a dosáhli dokonale zvlhčené pleti.

Na závěr ubrousek, který mě teda překvapil spíš nemile, protože se jedná o opravdu miniaturní čtvereček ubrousku (roztáhnout nešel, i když to údajně jde), kterým sotva potřu celý obličej a ještě zvládnu odstranit zbytek masky. Jak jsem říkala, po strhnutí masky mi na jednom místě zbyl asi 1 cm velký flek masky a ten se mi sotva povedlo odstranit tímhle pidižvíkem a to jsem použila ubrousek z obou stran. Napuštěný byl ale dost, takže jsem nejdřív nanesla sérum na celý obličej a poté odstraňovala ty zbytky. Šly dolů naprosto bez potíží, to zase jo. Až moc dobře, to jsem ani nečekala. A sérum lehce navoněné a pleti příjemné, že se ihned vstřebalo a pleť po sloupnuté masce krásně hydratovalo. Jen by to chtělo větší čtvereček než 2 x 2 cm :D 

Sečteno podtrženo, OMG, tohle je fakt pecka. Jako jo, musím říct, že zábavnější masku jsem snad ještě nezažila :D Vím, že bublinky i tyhle různobarevný slupovací masky teď frčí a nabízí je třeba i Sephora a už dlouho mě to lákalo, takže jsem ráda, že jsem to zkusila všechno najednou :) Musím se poohlédnout po něčem dalším podobného ražení. Nejlepší na tom je, že kromě toho, že mě bavila, tak i fungovala a fakt jako dobře. Pleť je teďka ve skvělé formě a věřím, že i další dny to tak bude. Trochu síla je pro mě ta cena, stojí 229 Kč, což je na mě fakt hodně. Zas si říkám, že by se to dalo rozdělit na dvě samostatné masky a to už by asi i šlo.. Škoda, že té stříbrné není víc, aby vydržela nadvakrát. No nic. Seženete ji i v dalších variantách tady, mám pocit, že Mejkap.net je výhradním dodavatelem.

Máte s ní někdo zkušenosti? Zaujala vás? Nebo znáte nějakou podobnou alternativu této masky?

*PR produkt zaslaný zastoupením e-shopu 

7 komentářů:

  1. Ešte nikdy som o nej nepočula, ale určite by som si jej použitie mega užila. :D Vyzerá skvelo!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to sranda a fakt navíc ta maska něco umí, takže double výhra :)

      Vymazat
  2. Jako vzhledově to vypadá fakt strašidelně :-D ale zároveň krutě!! Ta mě faaakt hodně láká :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Už jen z důvodu, jak zvláštně to vypadá na obličeji, se mi to líbí :D :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)