pondělí 2. dubna 2018

Jarní novinky Catrice - rozjasňující kapky, řasenky, korektor

Krásný den vám přeji!

Co takhle shrnout si dojmy z novinek Catrice, které se objevily na pultech obchodů v rámci jarního updatu? O spoustu z nich jste měli možnost si minulý týden zasoutěžit na Instagramu, ale pár mne jich zaujalo a rozhodla jsem se je vyzkoušet na vlastní pěst. 



V updatu se objevila spousta produktů s chromo, prisma a holo efektem. Na to už si začínám připadat pomalu stará, ale Galactic Highlighter Drops mne rozhodně zaujaly. Rozjasňovače já můžu, povětšinou sahám po pudrových, ale tyhle kapky vypadaly tak roztomile, že jsem je musela prubnout. Rozjasňovač je v roztomilé lahvičce a aplikujete se na pleť kapátkem. Tím nanesu na tvář pár ťupanců,  které je třeba lehce do pleti vklepat. Nedoporučuji moc roztírat, protože většinou si s nimi stáhnete i make-up pod tím a ten efekt není přirozený jako při jemném vťupkání. Rozjasňovač je v lahvičce lehce do zlatova, ale po rozetření hází odlesky i do fialkova a stříbrna.. a je to takový ten typický holo efekt. Doporučuji jenom pár kapiček, nijak to nepřehánět. Ve větším množství se s ním nejen hůř pracuje (špatně se vklepává, roztírá make-up), ale navíc je efekt už nepřirozený. Při těch dvou kapkách na jednu stranu je tvář rozjasněná až až. Co se týče výdrže, tak je celkem bezproblémová. Po celém dni samozřejmě nevypadá jako po nanesení, ale zůstává výrazný a znatelný od rána až do večera. Efektově je to moc povedený kousek. Zase ale přiznávám, že ta náročnější aplikace (oproti pudrovému) mě moc neba, takže kolikrát se přistihnu, že sáhnu raději po pudrovém, který nanesu opravdu šupem, než si ťupkat po obličeji kapky :D Seženete v drogériích, cena je cca 150 Kč.






Rozšířila se i řada korektorů. Tentokrát o HD Liquid Coverage Precision. Tahle malá lahvička vypadá velmi nenápadně, ale ukrývá v sobě tajemství. A to velmi tenký a vážně precizní hrot. Přesně takový, jaký mívají například tekuté oční linky. Prostě pro opravdu detailní práci, chápete. Já tedy nic podobného zrovna u korektoru nepotřebuji, používám na aplikaci stejně houbičku nebo prsty, ale třeba to někdo ocení. Dovedu si představit, že někomu se to bude hodit třeba pro detailní práci u obočí nebo jenom na nahodilé nedokonalosti, kde bude stačit jenom kapka korektoru. Odstínově je odpovídající klasické verzi tekutého korektoru HD Liquid Camouflage a velmi podobný mu je i vlastnostmi. Konzistencí je možná o maličko tekutější, ale stejně jako větší verze se skvěle roztírá, nezalézá do vrásek, zanechává pleť zmatněnou a bez chybičky, protože jeho krytí je prostě super. Korektor jako takový je dobrý, stejně jako ta větší verze, jen tentokrát to máte s tím hrotem. A je ho v menším balení logicky méně.





Řasenky Catrice se mi osvědčily už dříve, takže jsem doufala a věřila, že i tyhle dvě nové Lashes to Kill by mohly fungovat. A víte co? Fungují! Na trh přišly rovnou dvě její verze. Zlatá je klasika a modrá je voděodolná. Obě mají jinak stejné balení včetně kartáčku. A tak vám to vnukne i myšlenku, že budou stejné i obsahově a budou fungovat stejně, že jo. Jsem si taky myslela, ale malé rozdíly tam přeci jenom jsou. Zlatá verze řasy hezky natočí a prodlouží, ale zároveň je i trochu poslepuje. Modrá tohle nedělá. Ta totiž nejen hezky natočí, prodlouží, ale i oddělí a řasy jsou v naprosto úžasné formě. Ani jedna pak nemá problémy s opadáváním, rozmazáváním nebo čímkoliv. Prostě jak ji ráno nalíčíte, tak ji večer sundáte. Jediné, čím mě trochu ta modrá roztrpčila je rychlost s jakou mi vyschla, i když nevylučuji, že si za to nemůžu sama. Jeden den jsem ji v pohodě nalíčila a byla v perfektní kondici a druhý den už najednou na řasy skoro nechytala a líčení trvalo hrozně dlouho. Jestli já jsem si ji špatně nezašroubovala! Ale víte co, půjdu do ní i tak znovu. Cena se nepohybuje víc než kolem sto korun a za to prostě stojí. Určitě doporučuji omrknout.





Shrnu-li to, s výběrem novinek jsem spokojená. Všechny, některé jen s menšími výtkami, mi vyhovují. Kapky jsou určitě zajímavé pro nadšence rozjasňovačů. Precizní korektor jsem u jiné značky ještě nepotkala, takže Catrice doplnila díru na trhu a někteří ho určitě ocení. Já jsem naprosto spokojená s jeho vlastnostmi a schopnostmi, jen nedokážu docenit ten precizní aplikátor - tohle nepotřebuji. Zaručeně nejlepší jsou pro mne řasenky. Jsou to už několikáté řasenky této značky a i tentokrát jsem s nimi nadmíru spokojená. Ty vám mohu jednoznačně doporučit.

A co vy? Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

*PR produkty zaslané zastoupením Catrice

10 komentářů:

  1. Rozjasňovací kapičky mám..chtělo se to naučit vychytat to množství a pracovat s tím, špatný není ani co se týče efektu ani co se týče výdrže, ale shrnula bych to asi jako Ty, vítězí pro mně ty pudrové rozjasňovače, u kterých se při té aplikaci zdaleka nemusím tak camrat:-)
    Určitě se podívám po té řasence, docela jsi mně nalákala, navíc od Catrice jsem neměla žádnou řasenku, ani nepamatuji, čas to napravit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ty kapky jsou fajn, ale pudr je pudr :) :D Všechny řasenky od Catrice, které jsem dosud měla, stály za to, takže můžu doporučit :)

      Vymazat
  2. Co mě zaujalo jsou řasenky, ty vypadají opravdu pěkně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou furt samé novinky, zlepšováky ale přitom mi ty řasenky nepřijdou něčím jiné. Každopádně jsem řasenku od Catrice ještě neměla. Asi bych si zvolila ten korektor, nic víc mě až tak nenadchlo. Rozjasňovač mám raději v pudrové verzi.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, musí pořád něco vymýšlet, aby nás zaujali :D :)

      Vymazat
  4. Ten korektor mě zaujal, určitě se po něm podívám. V poslední době bych při nanášení asi víc ocenila ten hrot než klasický pěnový aplikátor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, já si myslím, že i ten hrot najde u někoho uplatnění :) U mě tedy moc ne, já se poslední dobou líčím tak nějak hala-bala, že na nějakou preciznost mě neužije :D

      Vymazat
  5. Ty kapky vypadají moc zajímavě. S rozjasňovači ale teprve začínám a mám jich už až až, tak zatím odolám :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu i pěkné, ale pudry jsou prostě jednodušší a rychlejší :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)