neděle 14. ledna 2018

Spotřebováno za říjen + listopad 2017

Krásný den vám přeji!

Asi sto let tu nebylo Spotřebováno. Nebo aspoň to tak podle toho množství obalů vypadá. Doma už mi překážely, takže jsem se rozhodla je všechny nafotit a článek pro vás zase připravit, ať tu mám na Vánoce hezky čisto! :D .. jo, tohle jsem psala už před Vánoci.. ale tak nějak jsem se k tomu dostala až nyní, takže to konečně omrkneme, hm?


Je toho strašně, ale opravdu strašně moc, tak se na to připravte. Radši se předtím občerstvěte, protože při čtení tohoto románu vám určitě vyhládne :D Napočítala jsem rovných 47 obalů, což možná rázem znamená největší Spotřebováno na blogu. A víte co je nejhorší? Že už tu mám připravené další :D


Sprchový gel Purely Pampering - Dove - jsou ověřená klasika, kterou mám ráda až za hrob. Krásně krémové, vyživující a příjemné sprcháče. Pokožku nejen skvěle umyjí, ale i rozmazlují a hlavně vyživují na dlouhou chvíli. A navíc nestojí svět. Tahle vůně je hodně sladká a květinová, což není úplně moje parketa, ale užívala jsem si ji taky. Hodnocení: 5/5.

Sprchová pěna Citron a moringa - Nivea - jeden z největších objevů loňského roku! Krásná osvěžující vůně, bohatá a jemná pěna, která drží dlouhou dobu tvar a dopřává vám ve sprše pocit výjimečnosti. Navíc krásně provoní a to na pěknou chvilku, pokožka je po umytí nádherně jemná a balení vydrží překvapivě dlouho. Hodnocení: 5/5.

Sprchová pěna Ritual of Sakura - Rituals - a když už jsme u těch sprchových pěn, tak tu mám ještě tenhle skvost. Pokud máte rádi sprchové pěny, tak vám pěny této značky jistě neutekly. Neměly by. Stojí totiž za to. Nádherná intenzivní květinová vůně sakury, která vydrží chvíli i na pokožce. Krásně bohatá pěna, která drží tvar a sprcha s ní je zážitek. Baví mě, baví a jsem ráda, že ji mám ještě jednou do zásoby :D Hodnocení: 5/5.

Mýdlo Green Tea - The Scottish Fine Soaps - než jsem ho vyzkoušela, tak jsem vůbec netušila, že i na mýdle může být něco zajímavého. Tady to začíná krásnou krabičkou, díky čemuž by bylo mýdlo skvělé i jako dárek. Pak to pokračuje příjemnou vůní zeleného čaje, která sice není na rukou nijak intenzivní, ale to od mýdla ani nepotřebuji. Jako bonus mýdlo fakt dlouho vydrží, což pro mne bylo překvapením asi největším (vydrželo snad 3 - 4 měsíce?). Jo a nevysušuje. Prostě moc fajn. Hodnocení: 4,5/5.


Antistresová pěna do koupele Hrozny s limetkou - Dermacol - o těch jsem se tu ještě chtěla rozpovídat, protože patří také mezi největší objevy loňského roku. Tyhle pěny jsou totiž naprosto super. Vyrábí se ve třech mých nejoblíbenějších vůních a zrovna hrozny mi přijdou v koupeli naprosto bezkonkurenční! Navíc stačí trocha, která zaručí bohatou pěnu, která ve vaně dlouho vydrží. A velké balení je také výhodou. Tohle se prostě hodně povedlo! Hodnocení: 5/5.

Bomba do koupele Levandulové pole - Soaphoria - na tu jsem se hodně těšila, ale bohužel pro mne byla spíše zklamáním. Bomba se strašně dlouho rozpouštěla. V podstatě jsem ji měla ve vaně po celou dobu koupele. Vůně byla slabá a nevýrazná, neprovoněla ani koupelnu, natož tělo. Plusem byly obsažené oleje, které pokožku krásně vyživí, že již není třeba se po koupeli mazat. Hodnocení: 2,5/5.

Pěna do koupele Reindeer - Avon - se mi doma objevila už ve druhém balení a ani po něm z této pěny nejsem nadšená. Oproti pěně Aroma Ritual je tahle dost bídná. Průser začíná už ve chvíli, kdy chci pěnu nalít do vany, protože díky asymetrické (ač roztomilé) lahvičce se pěna do koupele špatně lije. Textura je navíc trochu hustší gel, o to je to tedy složitější. K tomu navíc potřebujete té pěny hodně, protože na bílou pokrývku není úplně bohatá. No a taky dlouho nevydrží. Jediné plus je hezká lahvička a příjemná švestkovo-vanilková vůně. Nic moc. Hodnocení: 2,5/5.


Tělová mléka s oleji Třešňový květ a Růže - Nivea - vezmu je najednou, protože kromě vůně mají všechny vlastnosti totožné. Praktické lahvičky s pumpičkou. Příjemně gelovo-krémový obsah, který se na pokožce bez potíží roztírá a rychle se vstřebává. Zanechává ji jemnou, voňavou na dlouhou chvíli a hlavně hydratovanou. Jsou fajn na léto, protože nezanechávají žádný nepříjemný film, i na zimu, protože hydratace je naprosto dostačující. Pecka. Hodnocení: 4,5/5.

Tělové mléko Cashmere Comfort - Dove - řadu DermaSpa mám ráda a ani toto mléko není výjimkou. Není to tedy až tak mléko jako spíš krém, který se ale snadno rozetřel a z velké části rychle vstřebal. Trochu mi vadilo jeho mírné lepení, ale hydratovalo dobře a na dlouhou chvíli provonělo. Avšak poměrně rychle ubývá a z tuby se pak ke konci trochu hůř doluje. Hodnocení: 3,5/5.

Tělové máslo Cashmere Comfort - Dove - hodně podobná záležitost, navíc se stejnou vůní jako mléko výše. Tentokrát lepší balení, o něco hutnější konzistence a ještě lepší výživa - na zimu ideál. Kromě toho ale i více lepení, kdy jsem měla pyžamo přicuclé na těle po dlouhou dobu. To mi trošku vadilo, ale ne tolik, abych si ho neužila. Hodnocení: 4/5.

Bambucké máslo s konopným olejem - Delibutus.cz -  bambucké máslo, které je univerzální kousek na všechno. Tak trochu malý zázrak, pokud vás trápí suchá pleť/pokožka. Obsahuje konopný olej, který v něm lehce zavání, ale nic vtíravého a nepříjemného. Pokud přežijete lehce mastný film, bude vám odměnou zahojená a hydratovaná pokožka. Hodnocení: 5/5.


Antiperspirant Flower Time! - Nivea - vůně byla dost květinová a na můj vkus na antiperspirant poměrně intenzivní, ale snesitelná. Sprej neštípal ani nepálil a to ani na oholené pokožce. Fungoval obstojně. Samostatně nebyl až tak úspěšný, ale v kombinaci s MP to zvládal skvěle a to mi stačí. Jo jen jedna výtka: při každém použití jsem se div nezadusila :D Hodnocení: 3,5/5.

Maximum Protection Stress Control - Rexona - asi nemá cenu o tomhle zázraku zase básnit. Sice obsahuje hliníkové soli, já vím, ale prostě funguje stále nejúčinněji. Příjemná parfemace, snadná aplikace a stoprocentní ochrana. Jediné, co mě pořád štve, jsou fleky na tričkách při neopatrném oblékání :D Hodnocení: 5/5.

Antiperspirant Blocker - Ziaja - po velkém vychvalování spousty blogerek i mé kamarádky, jsem chtěla vyzkoušet i já tenhle zázrak proti pocení. Psala jsem o něm nedávno. Kulička by fungovala, je bez zápachu a překvapivě mi nevadila ani manipulace s ní, ALE je tu jeden velký problém a tím je svědivá vyrážka, která se mi po pár dnech používání objevila. Blocker je pořádný driák, protože i jeho používání je dosti omezeno (tři dny večer a pak obden), takže to rozhodně nebude nic pro citlivky.. A tou já asi evidentně jsem :D 


Vyživující šampon s prosem - Weleda - mne nijak nenadchl, bohužel. Vkládala jsem do něho velké naděje, ale spíš mi nadělal ve vlasech paseku. Vadila mi parfemace, malé množství pěny i konečný efekt, kdy už během druhého dne nebyly vlasy nic moc. Znovu už tedy určitě nepořídím. Hodnocení: 2,5/5.

Suchý šampon Marrakech - Batiste - poslední v této vůni, fňuk. Než se vyprodala tahle úžasná orientální parfemace, koupila jsem si jeden do zásoby. A nedávno na něj došlo. Opět jako vždy u sucháčů této značky, naprostá spokojenost. Krásně provoní, nedělá bílý povlak a vlasy osvěží a odmastí na celý den. Vždyť už víte, že je miluju. Hodnocení: 5/5.

Lak na vlasy Pflege&Halt - Nivea - cestovní balení se nikdy neztratí a tohle je velikostí ideál do kabelky. Příjemná vůně, nezadušuje a lakuje vcelku obstojně. Není to tedy nejlepší fixace, jakou jsem zažila, ale je vesměs optimální. Zafixuje tak, aby to drželo, ale zároveň aby to vypadalo přirozeně a vlasy nebyly poslepované. Hodnocení: 4/5.

Lak na vlasy Volume Taft - Schwarzkopf - kupuji pořád dokola, takže vás tu asi nepřekvapí. Síla fixace mi vyhovuje, stejně jako fakt, že vlasy neslepuje. Za ty roky už jsem na něho zvyklá a jen velmi nerada ho měním. Hodnocení: 5/5.


Krém na ruce Amber - Fikkerts - krásně a dlouho voněl po ambře, měl moc příjemnou texturu, která se velmi rychle vstřebávala a nezanechávala nepříjemný mastný či ulepený film, byl v nejrozkošnějším obalu, ale bohužel nedělal to nejdůležitější - nehydratoval. Velká škoda. Hodnocení: 2/5.

Krém na ruce s bambuckým máslem - Loccitane - za to tenhle pinďa nebyl špatný. Loccitane má hezké obaly, to všichni víme, ale tím to nekončilo. Krém měl jemnou parfemaci, která se držela i na rukou. Krémovou, trochu takovou mazlavou a lepivou texturu, ale nic nesnesitelného. Za ten efekt to stálo, protože skvěle ruce vyživoval. Fajn kámoš do kabelky. Hodnocení: 4/5.

Peeling na ruce - Manufaktura - tohle mě hodně bavilo! Peelingy já ráda, to asi víte a proto mě bavil i tenhle na ruce. Měl meruňkovou vůni, obsahoval kromě zrníček také oleje, takže nejen, že ruce důkladně vydrhnul, ale navíc je i vyživil! A pokud jste pak přidali ještě krém na ruce, tak to byla bomba a ruce se vám odvděčily. Balení navíc vydrží poměrně dlouho. Při použití cca jednou týdně jsem ho měla více jak půl roku a to jde, ne? Hodnocení: 4,5/5.

Maska na ruce s arganem - Sephora - a masky na ruce se mi také zamlouvají. Tahle arganová mi přišla ještě lepší než zelená avokádová, kterou jsem zkoušela měsíc předtím. Gelu v ní bylo akorát, že ruce nerozmáchala, vůně moc příjemná a ruce po použití hydratované. Opět v kombinaci s krémem po použití to rukám svědčilo. Hodnocení: 4/5.


Pleťová maska s černým bambusovým uhlím - Diet Esthetic - černé uhlí frčí na všech frontách. Tahle maska má několik pro a proti. Začneme těmi proti - má poměrně čpějící parfemaci, která sice není nijak citlivá pro nos, ale dost citlivá pro oči. Vždycky mi začaly strašně slzet oči a to i bez toho, že bych ji přibližovala nějak výrazně k nim. Na pleti štípe po celou dobu, co ji na pleti máte. ALE na druhou stranu skvěle pleť vyčistí. Zvládne nejen vyčistit pleť od černých teček, ale také díky obsahu peelingových částeček ji při oplachování vydrhne trochu důkladněji, že vás zbaví i odumřelých buněk. A plusem je taky hodně dlouhá výdrž balení, u mě vydržela třičtvrtě roku pravidelného používání a to jde, ne? Takže i když není nejkomfortnější, tak posloužila dobře. Hodnocení: 4/5.

Chai Tea Vanilla maska na obličej - Balea - hezký a prakticky rozdělený obal, ale nic moc obsah. Maska na obličeji štípe, ke konci má i takový zvláštní chladivý efekt, ale výsledek po sundání nic moc. Sice je pleť čistá, ale žádné hydratace či výživy jsem si tedy nevšimla, takže bych ji znovu vážně nepotřebovala. Plus dávám ještě za příjemnou vanilkovou vůni, to jo. Ale tím to končí. Hodnocení: 2/5.

Maska na obličej Kozí mléko - Ziaja - tahle maska sice nemá rozdělený pytlíček na dvě použití, ale za to zvládla víc. Krásně voní (jako celá tato řada), je krémová a pleť obstojně hydratuje. Na pleti neštípe ani nepálí a sundat jde bez potíží. Tu bych znovu klidně brala! Hodnocení: 4/5.

Vyživující pleťová maska - Ellie - opět rozdělený pytlík na dvě použití - praktické. Vůně mandlovo-mléčno-pudrová, což jde. Z počátku štípala, ale po pár minutkách to ustalo. Na obličeji zasychala, poté se jednoduše opláchla a důležitý fakt - zvládla i vyživit. Za to dávám plus. Mínus tu je ale také a tím je začervenání obličeje po použití. Sic to do pár minut zmizelo, ale jistě mé obavy v prvních minutách chápete.. :D Hodnocení: 3/5.

Uhelná slupovací maska - 7th Heaven - slupovací masky, jo to mě baví! Tahle byla navíc černá, na obličeji bez potíží zasychala a poté šla jednoduše sloupnout. Zbaví nečistot i přebytečného mazu a pleť je po jejím použití krásně čistá a jemná. Bavila mě. Hodnocení: 4,5/5.


Čistící pěna - Shokubutsu Monogatari - jeden z nejlepších čistících výrobků, jaký jsem kdy měla. Lehká nevtíravá jablečná vůně, příjemná krémová textura a hlavně dokonalý efekt - vyčištěná pleť, dlouhodobě a do hloubky bez pocitu pnutí, vysoušení či štípání. Pokud budete mít někdy možnost přičichnout k asijské kosmetice, tak tohle jednoznačně doporučuji. Hodnocení: 5/5.

Hedvábný čistící olej Beauty Elixir - Astrid - praktické balení, příjemně vonící obsah a fajn efekt. Olej se mění na jemnou bílou pěnu, která vyčistí bez potíží pleť a zároveň ji nevysušuje ani jakkoliv jinak nedráždí. Pleť je poté jemná, hebká a nacucaná, ale není třeba se bát, nevadí to ani mastnější pleti. Za mě spokojenost. Hodnocení: 4/5.

Micelární voda Sensitive Vegétal - Yves Rocher - obsah lahvičky není špatný a funguje k dočištění a odlíčení pleti dobře. Po použití lehce lepí, ale v rámci snesitelnosti. Potud je to dobré. ALE, absolutně na ni nesnáším jednu věc a tím je balení. Ta pumpička je k vzteku, protože to cáká všude okolo, jenom ne na tamponek. Už proto si ji znovu nekoupím. Hodnocení: 2,5/5.

Dvoufázový odličovač make-upu s pečujícími oleji - Alverde - a znovu si nekoupím ani tohle. Jak vidíte, tak jej vyhazuji ještě s obsahem, protože tohle se spotřebovat nedá. Málokdy něco vyhodím, většinou vždy pro všechno (i to nesedící) najdu uplatnění, ale tady ne. Odličovač co neodlíčí doma vážně nepotřebuji a tohle byl jeden z největších přešlapů loňského roku. Hodnocení: 1/5.


Lehký pleťový olej NutraEffects - Avon - jeden z prvních olejů, které jsem zkoušela. V prvních chvílích velmi příjemný. Je to spíše sušší olej, takže neudělá na pleti těžký mastný film, ale naopak je po použití pleť krásně jemná. Má lehkou vůni, která se mi moc líbila a v prvních týdnech byla pleť krásně hydratovaná a vyživená. Jenže, při dlouhodobějším použití jsem si všimla zanesení pórů a výraznějšího nárůstu pupínků, jak byla pleť neprodyšná. Přesedlala jsem tedy jinam a tenhle kousek dopoužívala na dekolt, kde tolik paseky nenadělal. Hodnocení: 2,5/5.

Olej z pískavice - Zahir Cosmetics - mě bavil. Má praktickou lahvičku s pumpičkou, čímž se v pohodě dávkuje. Je hutnější a olejovější než arganový olej, ale funguje stejně bezvadně a na chladnější období to je skvělý kámoš. Doporučila bych ho i sušší či zralejší pleti, kde by určitě fungoval ještě mnohem lépe, ale ani moje mastnější s ním neměla nejmenší potíže. Líbil se mi a bavil mě. Jen škoda, že velmi rychle ubýval. Hodnocení: 4,5/5.

Arganový olej - DermArgan - na tomhle krasavci jsem se naučila tenhle olej milovat. Pleť je po argaňáku naprosto skvělá a tenhle mi hodně pomáhal i na vlasy. Ale není každý arganový olej stejný, tenhle je trochu hutnější a mastnější než kolega od Sagrady a zanechával na pleti umaštěný pocit. Fungoval jak měl, efekt na pleti byl úžasný, ale použití nebylo tak příjemné. I tak to byl však velký kámoš, kterého můžu doporučit. Hodnocení: 4/5.

Anti-aging sérum s růží - Manufaktura - krásné a praktické balení (pipetka), věrohodná vůně růží, rychlá vstřebatelnost a příjemný pocit na pleti a hlavně dobré výsledky. V kombinaci s oleji, jak jsem ho používala, pleti neskutečně svědčilo. Vrásky neměly tak ostré rysy a pleť celkově byla rozzářenější a vypnutější. Budu muset pořídit znovu! Hodnocení: 4,5/5.


Odličovací tampónky Ebelin - shrnu oboje, ty klasické kulaté i ty s lenochodem. Vlastně ani nevím, proč tu jsou :D Asi jsem vám musela znovu ukázat ty hezké obaly. Našla jsem oblibu zejména v těch větších odličovacích tampóncích, kterými čistím po večerech celou tvář. Mám je ráda díky sešití, takže z toho neleze vata a příjemnému materiálu. Ale víc asi hodnotit nebudu. 

Balzám na rty - Le Petit Olivier - má krásný design, příjemnou vůni a na rtech je transparentní. Je bez chutě, ale má příjemnou krémovou konzistenci až lehce mastný základ. Dodává rtům pořádnou péči, používala jsem ho i na noc a naprosto mi vyhovoval, jen co je pravda. Hodnocení: 4/5.

Čistící páska na nos Pig-nose - Holika Holika - jak jsem minule básnila u pásky od Tony Moly, tak tady jsem byla zklamaná. Fungovalo to totiž jenom napůl. Něco málo to z nosu vytáhlo, ale nebyl to žádný zázrak jako u Tonyho. Hodnocení: 2,5. 


Make-up 24H Made To Stay - Catrice - pumpička, hezké a jednoduché balení a sedící odstín. No, v zimě, kdy jsem bledá jak smrt by to chtělo asi o odstín světlejší, každopádně rozhodně nositelné. Konzistence krémová, která se rychle a jednoduše roztírá. Zanechává matný finiš, má střední až vyšší krytí a na pleti drží bez potíží po celý den. Jeden z nejlepších make-upů, jaké jsem kdy měla. Hodnocení: 4,5/5.

Mikrotužka Brow Precise - Maybelline - nejlepší produkt na obočí, jaký jsem dosud měla! Nikdy jsem si nedělala obočí tak ráda jako právě s touhle tužkou. Je krásně tenká, takže s ní precizně vykreslíte jeho konturu a následně i vybarvíte, kartáčkem ho poté obtáhnete, aby byl efekt přirozený. Obočí vydrží beze změny po celý den a odstínově mi také skvěle sedla. Jen jedinou a přesto dost razantní nevýhodu má a tím je rychlý úbytek. I tak jsem si ji ale do zásoby koupila, nedalo se jinak. Hodnocení: 5/5.

Fix na oči Sensational - Maybelline - revoluční tvar linky, který má usnadnit aplikaci. Z počátku to tak nevypadá, než si trochu zvyknete, ale opravdu to po pár použitích může fungovat. Navíc má linka krásně tenký, dostatečně měkký a poddajný hrot a nějakou dobu i intenzivní černočernou barvu, takže můžu pochválit. Jen přibližně po třech měsících každodenního použití už to není, co bývalo. Hodnocení: 4/5.

Pudrový stín na obočí - Dermacol - z počátku jsem byla skeptická, ale časem jsem se s ním naučila natolik, že jsem si ho fakt zamilovala. Je naprosto úžasný, efekt udělá přirozený, na obočí vydrží po celý den a odstínově mi dobře sedí. I balení samotné vydrží dlouho, což by člověk snad ani nečekal (když vidím, že je barva jenom v tom maličkém víčku). Za mě moc povedené a doporučuji. Hodnocení: 4,5/5.

Lak na nehty 14 Nude Stardust - Dermacol - jeden z mých nejoblíbenějších top coatů vůbec! Tak nádherně vypadal a hodil se skoro ke všem lakům. Používala jsem ho velmi často, i proto zbylo jenom na dně. A než jsem se k němu stihla znovu dostat, tak vyschl natolik, že už to lakování bylo k vzteku, proto se s ním musím lítostivě rozloučit. A mrzí mě, že není v prodeji natrvalo. Hodnocení: 5/5.

Řasenka Angelash - Dermacol - tahle řasenka byla všeobecně oblíbená, ale mně po pár použitích nesedla, takže jsem ji přenechala ségře. Ta ji používala až doteď (tak nějak bojkotuje pravidlo tří měsíců) a moc si ji chválila. Oproti mně má delší řasy, patří mezi ty šťastlivce a tak ji sedí řasenek mnohem víc. Tahle prý hezky prodloužila a držela na místě po celý den.


Inca Collagen - a na závěr tu máme třicetidenní kúru kolagenu, kterou jsem vám nedávno představovala. Nečekala jsem od něho žádné zázraky, o to milejší bylo překvapení, když jsem zjistila, že to funguje. U každého pravděpodobně trochu jinak, protože u mne zůstaly beze změny nehty a pleť a vlasům pomohl tak napůl - kvalita zůstala stejná, ale výrazněji povyrostly. Kde ale dokázal pomalu zázraky byla celulitida, která po měsíci jakoby téměř vymizela. Pokožka byla daleko vypnutější a dolíčky nikde. Pecka! Díky tomu tedy hodnotím pozitivně a jsem ráda, že jsem do testování šla. Hodnocení: 5/5.

Ufff a jsme na konci! Byla toho teda hromada a samotnou mě děsí, kolik jsem schopná toho za pár týdnů spotřebovat. Na druhou stranu si aspoň dělám doma místo, už totiž v záplavě té kosmetiky nemohu ani dýchat. Do budoucna jsem si proto slíbila, že budu kosmetiku pořizovat s rozmyslem a uchovávat toho chci daleko méně. Tak uvidíme, držte palce :)

A kolik jste toho schopni spotřebovat vy? Máte s něčím z toho zkušenosti?

16 komentářů:

  1. Já jsem s těmi Pig Nose páskami zase naopak maximálně spokojená. Vytahaly mi hromadu nečistot a jsou za mě top! :) Kupuju na Ebay za pár kaček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně tyhle fungovaly jen tak napůl :( Ale pořád lepší než ty u nás dostupné verze (např. Balea), ty nevytáhly vůbec nic :D

      Vymazat
  2. Rexona je super, ale vždycky mi pod ní zůstane mastné kolečko, nechápu proč to teče. Micelárku od YR jsem měla teď nedávno modrou v menším balení a vůbec to neodličovalo oči. Jinak pěkná spousta věcí, já mám většinou měsíčně kolem 10 kousků.
    Kriss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, že už se mi to asi u jednoho nebo dvou balení taky stalo s tím mastným! Taky nechápu, co to je :D Tahle růžová verze micelárky YR taky na oči moc nebyla, ale já to po micelárce ani nevyžaduji, takže mi to až tak nevadilo, používám je jen na vyčištění pleti :) Jinak spotřeba fakt obrovská, je to tedy za dva měsíce, což mě snad aspoň trochu omlouvá, ale když teď vidím tu prosincovou a už i tu lednovou.. achjo :D Na druhou stranu jsem ráda, aspoň si tu dělám konečně místo :D

      Vymazat
  3. Tak ale tomu říkám pořádná čistka v kosmetice:-) Já bych taky moc ráda kosmetiku pořizovala s rozmyslem, ale jedna věc je chtít a druhá zrealizovat, to mi prostě nejde a nakupuji stále jako divá:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to ještě není všechno, ta pořádná čistka se konala až pak, takže příště tady toho bude taky kupa :D A fakt se teď budu mírnit, protože už mi ta kosmetika přerůstá přes hlavu :-/ :D

      Vymazat
  4. Ta pěna od Avonu má opravdu hezké a rozkošné balení, ale jak vidím, tak je dost na nic, což je velká škoda. Batiste suché šampony jsou skvělé a fakt jsem ráda, že něco takového je na trhu. Masky na ruce od Sephory mě lákají, ale ještě jsem si nikdy žádnou nepořídila, tak až udělám návštěvu do Sephory, tak si jí koupím. Ještě mě lákají masky na nohy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na sucháče Batiste taky nedám dopustit, kupuju pořád dokola, bez nich už nemůžu fungovat :D Masku na nohy Sephora bych také do budoucna ráda zkusila, tak uvidíme. A nově mají i platýnkové masky na vlasy, což zní taky dost zajímavě :D

      Vymazat
  5. Ty jo, poradna spotřeba, taková čistka by se mi také hodila. Měla jsem pouze telove mléko Dove a bylo super. A souhlasím s těmi Rexonami, nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dělala jsem těch čistek víc, příště budeme pokračovat :D Musím to trochu zredukovat, jinak to už můj stůl nevydrží :)

      Vymazat
  6. Teda Kláry, to je pořádná spotřeba :D Tu pěnu do koupele od Dermacolu právě teď používám a jsem z ní nadšená, tu parfemaci hrozen a limetky miluji. V zásobách mám i pěnu od Avonu, ale už jsem jí jednou zkoušela a nic moc. Z tvých spotřebovanců mě hodně zaujal ten olejíček od Manufaktury, ten bych ráda v budoucnu vyzkoušela. Pásky na nos Holika Holika mám taky doma, ale zatím jsem je zkoušela jenom jednou a nic moc. Ale třeba jsem ji jenom nějak špatně nalepila, tak nechci soudit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dva měsíce jsou dva měsíce :D Taky mám tu pěnu ráda, já u sprcháčů upřednostňuji vůni Irské kávy nebo v létě Meloun, ale teda u té pěny mě absolutně odzbrojila právě tahle hroznová :) Od té Manu je to sérum, nikoliv olejíček, ale je super! Asi si ho budu muset pořídit znovu :) Pásku Holika jsem měla jen jednu a právě nic moc, Tony Moly mi přijdou lepší a vytáhnout toho víc :)

      Vymazat
  7. Pudr na obočí od Dermacolu mám také ráda, je to s ním taková rychlovka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pudr je super a když jsem se to s ním naučila, tak jsem taky neměla problém :)

      Vymazat
  8. Všetky tvoriteľky týchto článkov obdivujem že sa Vám to chce skladovať! Haha. Väčšiu polovicu veci som nepoznala takže mam čo skúšať.
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No upřímně tentokrát jsem měla co dělat, abych se toho nezbavila dřív než to nafotím, protože krabice přetékala :D Jinak mi to ani nevadí, mám na to zvláštní krabici, kde mi to nijak nepřekáží :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)