úterý 14. listopadu 2017

Oční krém s minerály - For Life & Madaga

Krásný den, moji milí!

Vítám vás u dalšího článku zasvěceného kosmetice :D Že vás to už nepřekvapuje? Znáte značku For Life & Madaga? Z mého vyprávění už možná jo a já tu mám ještě jeden produkt, který jsem vám dosud nestihla představit. A přitom je asi na čase, protože ho používám už pěkně dlouho a pomalu se blížím ke konci. Jedná se o Oční krém s minerály, který jsem si vybrala k testování po předchozích dobrých zkušenostech s očním hydrobalzámem této značky.



Oficiální popis: Oční krém s minerály je polomastný, hydroaktivní krém na vrásky kolem očí, určený pro všechny typy pleti. Obsahuje aktivní látky jako zjemňující oleje, bisabolol, mineral komplex (sodík, draslík, hořčík, stopové minerální prvky) a vitamin E, které vyplňují jemné linky. Mají výživné a zvláčňující vlastnosti, čímž napomáhají k optimalizaci dobrého stavu pleti.


Jak jsem psala, s touto značkou již nějaké zkušenosti mám. Pár produktů bylo naprosto super, jiné nestály moc za řeč, každopádně co od nich můžu a mám s tím jenom nejlepší zkušenosti, jsou pleťové produkty. Proto jsem se nebála a k testování s radostí zvolila tenhle oční krém. S minerály. Hmm. Je přesně takový, jaký jsem čekala. V pěkné lahvičce s pumpičkou, která dávkuje malé, ale přesto dostatečné množství krému. Jedna pumpička na obě oči bohatě stačí. Krém má lehkou krémovo-gelovou texturu, která se skvěle roztírá a ihned vstřebává. Nezanechává oční okolí ulepené, upatlané ani umaštěné. Pokud ho použijete trochu víc nebo opravdu v blízkosti oka, tak nedělá žádnou mlhu. Naopak po chvíli je vstřebaný, avšak oční okolí pěkně opečovávané. Zatímco některé části obličeje se mi nyní začaly, i přes péči olejů, vysušovat, oční okolí je stále ve stejné formě. Dobré formě. To znamená krásně jemné, pružné a hydratované. Ty lehké oční vrásky jsou trochu vyhlazenější a nejsou tak drsné, jak můžou být, pokud mají nedostatečnou výživu. Je prostě moc příjemný a moje pleť ho vítá. Lehoučká svěží vůně, která na pleti není nijak vtíravá, už je jen příjemným bonusem. Trochu mínus pro fanoušky přírodních pokladů, tohle není úplně bio. Jo a taky hezky voní.




Sečteno podtrženo, já ho můžu. Líbí se mi. Dost mi připomíná již zmiňovaný hydrobalzám, ale je o něco krémovější. Hutnější se v tomhle případě říct bojím, protože do hutnosti to má daleko, ale je to trochu víc krém, který oční okolí uvítá. Seženete zde, cena je 419 Kč za 30 ml, které vám vydrží mega dlouho (používám ho už více jak půl roku), takže ta investice do něho není až tak velká.

A co vy a For Life & Madaga? Měli jste od nich něco? Jaký je váš oblíbený oční krém?

*PR produkt zaslaný zastoupením značky For Life & Madaga 

6 komentářů:

  1. Nějak jsem měla tuto značku zafixovanou jako přírodní a podle složení koukám že není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, přírodní bohužel není.. Spíš bych to přirovnala k lékárenské kosmetice :)

      Vymazat
  2. Krém vypadá určitě dobře, navíc to balení s pumpičkou..to jsem ještě u žádného očního krému neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta pumpička je super dobrá a praktická věc! :) Nikdy to s krémem nepřepísknu, navíc je to balení prostě čisté a hygienické..!

      Vymazat
  3. For Life & Madaga mám moc ráda, líbí se mi jejich výrobky a sama už jsem pár produktů měla. U krémů se mi jednoznačně líbí pumpička a celkový obal, protože se tak vyprázdní všechen obsah a nic v něm nezůstane. Druhou věcí je skvělá textura, kdy se jedná o lehounký, dobře vstřebávací krém. Oční krém žádný nepoužívám, jsem na to tak trochu flink.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)