sobota 28. října 2017

Video: Otázky a odpovědi 3 + líčení z videa

Krásný den vám přeji!

Musím se k něčemu přiznat.. Včera jsem úplně zapomněla, že je čas na nové video :D Takže jsem to o den odložila, přes noc nahrála a je tu až dnes. Ještě ke všemu je video nekosmetické, možná tedy některé zklamu, ale slibuji, že pro příště se můžete těšit na nadupané video plné kosmetiky ;) Abych ale kosmetické nadšence nezklamala úplně, přikládám do článku rovnou i make-up z videa, protože po dlouhé době jsem si trochu s líčením pohrála a dokonce ho nafotila. 



Nejdřív k tomu videu. Jak název napovídá, bude to plné otázek, které mi od vás přišly na základě výzvy, kterou jsem měla na Facebooku i Instagramu. Možná se zase dozvíte něco nového, možná ne. Každopádně kecám pořádně, protože ani jsem se nenadála a je z toho bezmála půl hodina :D Tak koho to zajímá, nechť mrkne. A kdo by měl nějaké další dotazy, tak určitě napište (ať už do komentářů, na e-mail nebo na soc. sítích) a můžeme natočit pokračování :)


No a teď ty slíbené fotky líčení. Za všechno může jedna paletka a to nová The Burgundy Bar od Maybelline, která mi svými odstíny opravdu učarovala a sahám po ní často a ráda. Podle mě je to naprosto ideální kousek na podzimní hrátky s malovátky.


Začalo mě díky ní zase bavit trochu si hrát s barvami a různě je mezi sebou kombinovat. Jako třeba v tomhle líčení, kdy jsem na vrchní víčko použila klasicky hnědé tóny s lehce třpytivým zlatým stínem uprostřed a celé jsem to podtrhla jinou barvou spodní linky, na kterou jsem použila trochu výraznější červeno-vínovou, též z paletky (spodní řada, druhý zleva). A líbilo se mi to. 



Rtěnku jsem už nepřeháněla a volila nude odstín. Jestli se nepletu, tak se jedná o Hydratační rtěnku Rimmel. Dále vím, že mám make-up Made To Stay od Catrice, jiný totiž už několik měsíců nepoužívám a na obočí jsem zkoušela mikrotužku od Maybelline. O té tu budu hovořit velmi brzy ;) A k dalším použitým produktům vám více neprozradím, protože už to mám přeci jenom připravené nějakou tu chvíli a nepamatuji si to. Jsem lajdák, zapomínám to fotit hned po použití a pak to takhle dopadá :D Tak snad mi to odpustíte.





Tak a to by pro dnešek stačilo. Už jste mě viděli i slyšeli a to je až až, takže se opět odmlčím :D

Chci ještě akorát přidat odkaz na organizaci a FB stránku Psí štěstí, kterou ve videu zmiňuji v návaznosti na otázku ohledně psů. Pokud byste sháněli nějakého psího společníka pro sebe nebo pro blízké a rádi byste pomohli chudákům, kteří neměli štěstí hned od začátku, tak kromě útulků můžete mrknout i sem. Je tu spousta krásných psíků, kteří jsou v rukou dočasných pánů. Ti je mnohdy před adopcí dávají dohromady jak po fyzické, tak po psychické stránce. Velmi práci dobrovolníků oceňuji a obdivuji a mockrát jsem byla v pokušení přibrat si do rodiny dalšího společníka, protože je mi velmi často líto těch psích dušiček, které neměly od začátku štěstí na slušného páníčka. Alespoň ve zkratce k tomuto tématu a přemýšlím, že bych někdy připravila celý článek na téma psích mazlíčků či jejich adopci..? Zajímalo by vás to? 

A teď už se skutečně loučím a přeji krásný víkend! ♥

8 komentářů:

  1. Paletka od Maybelline mě láká už delší dobu, tak možná do ní půjdu. Líčení ti sluší :)
    A co se týče tématu psích mazlíčků - já bych si článek přečetla ráda. :)

    Jinak, zvu Vás na svůj nově se rozbíhající kanál na youtube, protože mě to baví mnohem víc než blog. :)

    https://www.youtube.com/channel/UCMkBOr3DAtlabtOqsODufEA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, že Rossmann by ji snad měl teď mít i v akci! ;) Článek se pokusím někdy do budoucna připravit..

      Vymazat
  2. Líčenie krásne veľmi sa ti hodí :) inak pekné vedejko

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)