středa 25. října 2017

The Balm - Nude Dude, Mary-Lou Manizer, Meet Matt(e) Hughes

Zdravím vás, moji milí!

Jedeme dál a to ve velkém stylu. Dnešní recenzí totiž mrkneme na tři produkty značky TheBalm a hned na úvod říkám, že pokud máte rádi občas nějaké to negativní ošití, tak tady ho určitě nečekejte. Budu totiž šíleným způsobem chválit, budu vyloženě cukrovat. Jakože hodně. Protože u těchto tří kousků, které tu mám, to jinak nejde... Nenašla jsem na většině z nich ani drobnou chybičku.


Měla jsem opět možnost vybrat si na e-shopu Elnino.cz pár věcí k vyzkoušení a moje volba byla jasná. TheBalm jsem chtěla asi sto padesát let a koukala jsem, že na e-shopu mají poměrně širokou nabídku. To víte, že jsem si vybrala.. Tedy výběr byl peklo, nemohla jsem se totiž rozhodnout, co chci víc :D Nakonec jsem vybrala tři ikonické produkty této značky - paletku očních stínů Nude Dude Volume 2, nejslavnější rozjasňovač Mary-Lou Manizer a tekutou rtěnku Meet Matt(e) Hughes. A opravdu to nebyl špatný výběr! :D


Rozjasňovač Mary-Lou Manizer

Znáte slavnější rozjasňovač? Já asi ne. O Mary všichni básní, takže se mi samozřejmě usídlila na wishlistu. Ani nevíte, jakou jsem měla radost, když jsem ho/ji konečně držela v rukou :) Trochu jsem zároveň měla i obavy, protože očekávání byla po všem tom básnění velmi vysoká. Obavy se však rychle rozpustily, tohle je totiž naprostá pecka. Krása střídá nádheru. Prvně je tu dokonalý obal. Krabička, v ní kulatá pudřenka. Je umělohmotná, i když vypadá na první pohled jako kovová. Ovšem i tak je bytelná a vydrží hodně, nebojte. Otevírání je klasicky na zacvaknutí, sem tam se mi stane, že to jde ztuha, ale předpokládám (a doufám), že se to časem vychodí. Uvnitř najdete z vnitřní strany víčka zrcátko. A samotný rozjasňovač? Naprostá pecka. Je velmi jemně namletý, drží pohromadě a při líčení dělá souvislou "vrstvu". Žádné velké třpytky, nic co by opadávalo, naopak velmi lehký a jemný poprašek přesně tam, kde ho chcete. Odstínově je trochu do zlatova, možná bych řekla spíše champagne. Je to krásná barva a i když si člověk řekne zlatá, tak to vůbec není nijak teplý podtón. Sluší podle mě každému - světlé pleti i té tmavší. Pigmentace je úžasná, pokud chcete dosáhnout jen lehkého rozjasnění, tak ho nabírejte velmi opatrně. Já vám ale musím něco prozradit. Jsem se do Mary zamilovala natolik, že ji používám klidně i ve větším množství, aby ten lesk pořádně vynikl, protože u Mary se mi to prostě líbí! Ona dodá tvářím takový nehorázně dobrý šmrnc, že se kolikrát přistihnu, jak si během dne čumím na ksicht a kochám se prozářením :D Prostě epesní záležitost. Jo a výdrž to jen dotáhne do konce. Drží jako drak, od rána ji mám na obličeji až do sklonku dne než ji odlíčím. Pecka. Tečka. To chcete. To musíte mít! Navíc se dá použít nejen jako rozjasňovač, ale i jako oční stín, což jsem nezkoušela, ale díky pigmentaci a skvělé výdrži tomu i věřím.









Paletka očních stínů Nude Dude Volume 2

A o nic míň mě baví i tahle paletka. Hledáte univerzální paletku, která v sobě bude ukrývat jak pár matných, tak pár stínů se shimmerem? K tomu bude pěkně vypadat a bude kvalitní? Tak jste na správném místě. Opět naprosto bezkonkurenční, rozkošný obal. Zase krabička, v ní tahle krása. Tentokrát je obal z tvrdšího kartonu, zavírání je na magnet, ze spodní strany víčka opět zrcátko. Pěkně velké přes celou délku. Součástí balení je i oboustranný štěteček. Ten mě tedy zklamal, větší koště jsem neviděla. Z obou stran zkosený a tvrdší štětec, použitelný pro mě akorát na spodní linku. Že bych si jím nanášela stíny na celé oko si nedovedu představit a navíc je ta rukojeť tak nějak křivá :D Ale přežiju. Stíny jsou přilepené obstojně, i když někde to také není úplně tip ťop. A maličko nepraktický je ten matný kartonový povrch. Zejména ve chvíli, kdy se stín dostane přímo na něho. Je to pak takové umatlané a dolů to jde maličko hůř než z obyčejného plastu. Ale to jsou jen takové drobnosti, které s radostí opominu, pokud za to budou stíny stát. A ony za to stojí. Stíny jsou velmi pěkně pigmentované a to jak matné, tak i ty se shimmerem. Ve všech případech jsou stíny pudrové, jemně namleté a přesto nijak extrémně nepráší. Chlívečky jsou maličké, takže se stane, že sem tam něco ulítne, obzvlášť když do stínu hrábnete větším štětcem, ale není to žádný extrém. Se stíny se mi pracuje jedna báseň. Skvěle se ztrácí, spolupracují mezi sebou a barevné rozpětí je moc pěkné pro každodenní nošení i večerní výraznější look. Baví mě. Matných je méně (čtyři), ale jsou v takových barvách, že skvěle doplňují ty třpytivější, takže vám při líčení nic nechybí a v pohodě si vystačíte s touhle kráskou. Na očích všechny vypadají dobře a to po celý den. Od rána až do večera sedí v nezměněném stavu. Prostě moc fajn paletka, kterou používám více než často a neuvěřitelně mě baví i přes ty "jednoduché" barvy. 








Vrchní řada:


Spodní řada:




Tekutá rtěnka Meet Matt(e) Hughes - odstín Committed

A do třetice všeho dobrého. Tady to prostě platí. Tekuté rtěnky a já jsme v poslední době nejlepší přátelé. Zase hezký obal. Krabička a v ní tahle lahvička. Je tedy fakt, že tady je to balení takové "nejobyčejnější", co si budeme povídat :D Rtěnka má pěnový aplikátor jako běžné lesky. To mi však naprosto vyhovuje a pracuje se mi s ním bez potíží. Má lehce našlehanou konzistenci a pomocí aplikátoru se nanáší naprosto precizně a bez potíží. Do nosu vás u rtěnky uhodí lehce nasládlá až mentolová vůně. Po aplikaci pak rty chvíli i chladí. Ale je to fajn a líbí se mi to! Po aplikaci velmi rychle zasychá, nezanechává žádnou nepříjemně silnou, matlavou či ulepenou vrstvu. Zasychá do ultra matu a suchého povrchu. Je velmi jemná a v podstatě o ní ani nevíte. Moc se mi ten konečný efekt líbí. Navíc její výdrž je okouzlující. Drží dlouhé hodiny beze změny, můžu mluvit, jíst či pít. Neobtiskává se, nerozpíjí se, nezalézá do vrásek, slézá rovnoměrně a velmi nenápadně. Důležitý je fakt, že i přes super matný finiš nevysušuje. Ba naopak, jak můžete vidět na fotce, kde je nakreslené srdíčko, tak obsahuje i olejové složky, které se o rty starají a krásně je vyživují. Po celou dobu, kdy ji máte na rtech, vaše rty nestrádají. Odstínově jsem se taky strefila. Je to přirozená, hodně univerzální nude barva, která má teplejší podtón a jde lehce do oranžova. Moc pěkná na léto, ale myslím si, že bude pěkná i teď na podzim.. i jindy. Je prostě fajn. I tohle se tedy povedlo a já nemůžu jinak než chválit. Za mě je to jedna z nejoblíbenějších a nejpříjemnějších matných rtěnek, které doma vedu.









A tady ještě všechno v akci. Stíny rovnou několikrát a rozjasňovač je tam určitě také vždy, protože od té doby, co tenhle kousek mám, jiný nenosím :)







Sečteno podtrženo: pecka. Jsem těmi kousky naprosto unešená. Jeden lepší než druhý. Kvalitní obsahově, rozkošné obaly a přijatelné cenami. Pokud váháte nad koupí, tak přestaňte váhat a jděte do toho. Já budu určitě chtít další. Už mám na seznamu Cindy-Lou Manizer, stejně tak tvářenky, paletky a další rtěnky této značky :D Achjo, to jsem zase něco objevila :) Seženete na e-shopu Parfémy Elnino.cz, kde jsou ceny opravdu sympatické. Rtěnku seženete tady, cena je 260 Kč (vybrané odstíny za 303 Kč), Mary-Lou je momentálně nedostupná, ale pokud pokukujete po Cindy-Lou tak zde nebo Betty-Lou tady, obojí stojí 310 Kč. Paletku pak najdete tu za 550 Kč. 

A co vy a TheBalm? Zaujala vás značka? Vlastníte od ní něco? Pochlubte se! :)

*PR produkty zaslané zastoupením Elnino.cz

14 komentářů:

  1. Od The Balm mám tekutou rtěnku, jen tedy jiný odstín a je fajn. Ráda bych vyzkoušela ale i další produkty, jsou tááák lákavé :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda! :) Já bych "nutně" potřebovala nejlíp vše! :D

      Vymazat
  2. Od The Balm som zatiaľ ešte nič neskúšala ale by som od nich chcela vyskúšať skôr ich lícenky ale tekutý rúž tiež vyzerá lákavo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvářenky se taky chystám, tak snad se na ně dostane :)

      Vymazat
  3. Paletku mám v plánu si pořídit! :) A ta tekutá rtěnka vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty paletky mají vážně nádherné! A hlavně pořád představují nové! :D :)

      Vymazat
  4. Od TheBalm jsem měla vytoužený rozjasňovač, jen jsem nevěděla, jestli víc potřebuji Mary nebo Cindy, nakonec to vyhrál ten první a byl to fakt skvělý kup a stálo to za každou korunu, jsem z něj nadšená:-) A chystám se pořídit i sestřičku Cindy a nějakou tu paletku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejně, jsem z Mary taky nadšená, takže se obávám, že Cindy a Betty na sebe nenechají dlouho čekat.. :D Navíc na Elninu to mají vážně za pár šupů! ;)

      Vymazat
  5. Už je to nějaký ten týden, kdy jsem si úplně stejný rozjasňovač také pořídila a jsem z něj nadšená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama! :) Je to vážně pecka!

      Vymazat
  6. The Balm má hrozně pěknou dekorativku. Tolikrát jsem si říkala že si něco koupím, jenže ač mám peníze na její pořízení, tak se mi nikdy nechtělo vydat tolik peněz, to je hrůza se mnou. Ten rozjasňovač si už musím pořídit. Teď jsem koukala že The Balm přijde s novou paletkou, která mě mega zaujala.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, jestli chceš něco ušetřit, tak určo mrkni právě na Elnino, protože tam mají ty ceny vážně parádní! ;) Koukala jsem, že skoro až poloviční oproti jiným.. Například "rodinku" Lou Manizer tam seženeš kus za cca 300, což je pecka!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)