čtvrtek 5. října 2017

Kosmetické novinky | Srpen 2017

Ahoj, ahoj!

Týden s týdnem se sešel a víte co to znamená? Jo, hádáte správně. Nové video. A protože mám resty, tak si teprve dneska dáme Kosmetické novinky za srpen. Ale ono to ničemu nevadí. Většinu novinek už aspoň v obchodech seženete :)



Úplně vynechám nákupy na Dekorativce, o kterých bylo nedávno samostatné video. Nakoupila jsem tam hromadu věcí, takže kdybych to měla zařazovat ještě sem, tak u toho videa sedíte asi do zítřka :D Proto vás pouze odkážu na článek, kde vše najdete. A teď hurá na další novinky, kterých je i bez té objednávky hromada! ;)


Pomalu každoměsíční záležitostí jsou nadupané balíčky Dermacol. I v srpnu jeden přišel a ukrýval dvě nové micelární vody - zelenou Sensitive pro citlivou pleť a modrou Aqua Beauty pro mladistvou pleť. K tomu byl v balíčku ještě gel-krém Aqua Beauty, který by mohl být super ráno pod make-up, díky své gelové konzistenci, lehké textuře a velmi rychlé vstřebatelnosti. Tak uvidíme.


Další mega balík ukrýval novou značku na našem trhu - Treaclemoon. Tohle je novinkou pouze pro náš trh, v Německu tuto značku seženete už pěkně dlouho a v daleko větší míře. Buďme ale rádi, že máme aspoň něco. Dostaly se k nám dva druhy sprchových gelů, dvě tělová mléka a dva krémy na ruce + miniaturky mlék a sprchových gelů. Ve velkém mi přišel sprcháč One Ginger Morning, který i přes zázvor, který nemusím, voní vážně pěkně. Jak nějaké bonbóny nebo žvýkačky! ;) Krásně voní i vůně malin v krému na ruce a sprcháči, pokud máte rádi ovocné vůně, tak je to něco pro vás. Zaručeně nejsympatičtější mi však jsou vůně tělových mlék. Ta třešňová je moc fajn, ale ještě krásnější je vůně růží (na fotce miniaturka vlevo). Ta fakt vede! Určitě omrkněte a v drogérii očichejte, stojí to za to. Seženete v DMku.


Na sklonku srpna/září dorazily novinky z podzimního updatu Catrice. Celý update se nese v duchu metalických odstínů a nevypadá to vůbec zle. Snad všechny novinky mne zaujaly, co vám budu povídat. Jsou tu dva tužkové korektory, jeden na kruhy pod očima, druhý na rozjasnění. Obojí potřebuji jako sůl. Na oči tu mám řasenku a fixu na oči Glam & Doll. S řasenkou jsem si sedla od první chvíle, dělá opravdu parádní efekt! Zatímco fixa mě už po pár použitích štve. Paletka Matt & Glow je určena na obočí, ale obsahuje i třpytivý stín, takže určitě využitelné i jako oční stíny. Co se mi líbí hodně jsou nové laky na nehty z kolekce Brown Collection. Ta vypadá fakt peckově a laky jsou nádherné. Však už mi taky zdobily nehty několikrát. Na rty je tu potom Liquid Lip Powder, což má zavádějící název, o žádný pudr se totiž nejedná! ;) Ale to vám prozradím zase jindy. Pak je tu matná rtěnka v krásném vínovo-fialovém odstínu. Ideální barva na podzimní hrátky s malovátky. A balzám se neztratí nikdy..


Potěšily mne i nové balzámky Labellino od Nivei. Jsou až nápadně podobné balzámům EOS, co říkáte? Dostupné jsou ve dvou variantách - malina a máta. Oba krásně voní. Ten malinový mi připomíná zubní pastu Perličku :) a mátový voní mentolově, ale neštípe. Jsou příjemné, nedělají na rtech žádný nepříjemný povlak, jsou jen lehce lesklé a příjemně hydratují.


Mezi největší objevy posledních měsíců se zařadily tyto tři produkty značky TheBalm, které mám na testování od e-shopu Parfémy Elnino.cz. Jako že je tato značka obecně oblíbená vím, ale že to bude až taková pecka, to jsem nečekala. Vybrala jsem si paletku očních stínů Nude Dude, která má nejen krásný obal, ale i velmi dobrý obsah. V paletce se ukrývá ideální škála barev, které se dají dobře kombinovat. Najdete tam matné i třpytivé stíny. Jsou krásně pigmentované, dobře se s nimi pracuje, na očích vydrží po celý den. Pecka. Ještě lepší je ale rozjasňovač Mary-Lou Manizer. Hodně chválená věc a už chápu proč! Nádherná champagne se zlatým shimmerem, která v menším množství zvýrazní lehce, ale pokud trochu přitlačíte, dostanete úplně mega krásné rozjasnění. Já jej zbožňuji a ten efekt je top. A tak jsem si říkala, že někde se ta kvalita zastavit musí, ale ani u třetího produktu - tekuté rtěnky Meet Matt(e) Hughes se to nepovedlo. I ta je totiž ú-ž-a-s-n-á! Těžce se mi to říká, ale vážně šlape na paty nejoblíbenější tekuté matné rtěnce Sephora. Jojo, TheBalm vážně boduje!


Poslední PR balíček přišel od L'oréal Paris. Došly mi tyhle tři produkty, které jste tu již mohli potkat v recenzi (zde). Stihla jsem je prozkoušet dříve než se dostalo na světlo boží tohle video :D Nebudu se o nich tedy rozepisovat, ale odkážu vás na recenzi. Jen prozradím, že primer mě ani neurazil, ani nenadchl. Velmi příjemně překvapila paletka korektorů Infaillible Total Cover, to bych ani nečekala. Příjemné krytí korektorů, konzistence jako u kalíškového Camouflage od Catrice mi vyhovuje a práce s nimi je fajn. Mega zklamáním je pak ale další paletka očních stínů La Palette Gold.. Stejně jako La Palette Rose stojí za starou bačkoru. Co vám budu povídat.



Překvapil mne balíček od Cosmopolitanu, který mi na základě hlasování v Cosmo Beauty Awards 2017 zaslal sprejový antiperspirant Rexona. Příjemné překvápko, obzvlášť, když tyhle spreje běžně využívám, takže proč ne! :)


Od mamky jsem pak dostala tenhle Essence odlakovač s kokosem a papájou. Už kdysi jsem ho měla a pokud se nepletu, dal se jeden čas sehnat i u nás. Nevím, jestli se stále sehnat dá, ale mamka si je nechala dovést z Německa a jelikož jich má těžkou zásobu, jedním podarovala i mě :D


A na závěr ještě další nákupy. Neodolala jsem a koupila si pár věcí z výprodeje Trend It Up. Pastelové barvy mi učarovaly a to jak u tužek na oči Soft Matte Kajal, které jsem vzala rovnou ve třech odstínech, tak u laků na nehty. U těch jsem udělala opravdu dobře, že jsem po nich sáhla, protože jeden odstín je parádnější než druhý. Miluji je všechny! A skvěle se kombinují s top coatem Fairy Spell od Maybelline! ;) Poslední kousek je dlouhodržící rtěnka v peru ve výrazném vínovém odstínu, která stála dvacku.. No neber to! Za ty peníze se neztratí..


Tak a to by pro tentokrát stačilo. Vzhledem k tomu, že už za sebou máme i září, tak vím, jaká nálož vás bude čekat příště :D Máte se na co těšit! :)

A co vy? Ulovili jste něco z toho výše? Omrkli jste výprodej Trend It Up?

8 komentářů:

  1. Az trochu dodělám zásoby, tak určitě musím mrknout na Treaclemoon, po které jsem pokukovala už v Německu. Moc se mi líbí také The balm :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě mrzí, že v Německu toho mají tak 5x víc :( :D

      Vymazat
  2. The Balm ma zaujal lesk na pery určite vyskúšam :) Trend it up mna tie laky moc nezaujali osobne ale farby sú pekné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to lesk, ale tekutá matná rtěnka :) Ale je vážně bomba!

      Vymazat
  3. téda, toľko super kozmetiky! sama by som si vedela povyberať a to na kozmetiku veľmi nie som :D tie Treaclemoon produkty by som chcela veľmi skúsiť, tiež som na ne v DMke pozerala :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je toho moře, co ti budu povídat :D Treaclemoon vypadá nejvíc roztomile, tak snad budou produkty i kvalitní!

      Vymazat
  4. Labellina mám koupená, brala jsem obě, protože jsem se nemohla rozhodnout, které potřebuji víc:-D Ta podobnost s EOSy je nepřehlédnutelná, jen doufám, že budou lepší, protože EOSy za mně nejsou úplně hit ohledně účinků. A za Treaclemoon jsem ráda, docela jsem byla vyjevená, když jsem tuhle značku poprvé uviděla v dm:-) Výběr sice ne tak široký jako v Německu, ale aspoň něco:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že bude Treaclemoon časem nabídku rozšiřovat! V Německu měli takových věcí! :-O :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)