úterý 26. září 2017

Nahlédnutí do německé DM drogérie

Krásný den vám přeji!

Tak jsem si říkala, že kromě článku o návštěvě Berlína samotného, vám připravím i trochu kosmetické okénko, kterým se mrkneme do německého DMka. Přeci jen je tam část sortimentu trochu jiná než u nás (tipovala bych to na cca 30%) a ještě za jiné ceny, tak třeba to někoho z vás bude zajímat :) A nebojte, chystám i haul, ale to zase jindy.



Jak jsem psala už v prvním článku o výletě, byly jsme s holkama v DM na Alexanderplatzu, takže se jednalo pravděpodobně o jednu z nejvytíženějších filiálek. Navíc byla maličká a chyběl tam například sortiment pro zvířata či děti. K tomu kupa lidí.. No škoda, že jsem neměla možnost navštívit nějakou klidnější, člověk by si tak asi užil to očumování ještě víc :) I tak jsem si tam ale svoje našla, lákadel tam byla spousta..! :)

První, co jsme okukovaly byly sprcháče. Mají tam podstatně širší nabídku sprcháčů značky Treaclemoon, která se k nám dostala před nedávnem. Tak třeba se časem dočkáme také dalších vůní. Co jsem musela prozkoumat na základě spousty pochvalných recenzí jsou sprchové pěny Bilou. 


A co nás taky dostalo? Tyhle roztomilé sprchové gely s lenochodem Balea. Obal je nejvíc roztomilý, obsah mi zas přišel nic moc. Zase taková sladká, žvýkačková a blíže nespecifikovatelná vůně. Něco jako případ Jednorozčce - kvůli obalu ho chcete, ale jinak byste oželeli :D Lenochod už se tedy stihl dostat i k nám, takže zkuste mrknout i ve vašem DM ;)


Koukala jsem docela i na širokou nabídku produktů Fructis od Garnier. Minimálně o dvě řady více než u nás.. Také jsem tam zahlédla, myslím, o jednu řadu více u Botanicals od L'oréal. 


Zaujala mne i značka Maui. Dosud jsem o této značce nic neslyšela a líbila se mi už svými obaly :D Máte s ní někdo zkušenosti?


Parfémové okénko. Vůní tam měli opravdu spoustu, něco najdete i v našich regálech, ale některé jsem viděla poprvé v životě. Docela mne zaujalo, že tam mají skoro všechny vůně hned v několika různých velikostech. U nás jich tak pár máme také, ale značně okleštěnější :)


Tělovou péči našim sousedům hodně rozšiřuje nabídka Treaclemoon. Opět. Mléka jsou v několika dalších variantách. A kromě mlék tam můžete objevit i tyhle tělové spreje. No a za ty ceny, neber to! Nemít toho doma kila, tak nakupuji ve velkém :D


V pleťové kosmetice tam najdete taky spousty zajímavostí. Například tuhle růžovou řadu L'oréal nebo balení miniatur masek! Také tam prodávají ještě čtvrtou (modrou) variantu těchto bahenních masek L'oréal. A další dvě platýnkové verze masky Garnier. A tak. Rozhodně je z čeho vybírat.


Dekorativní stojany jsou také jiná. L'oréal a Maybelline jsou asi tak dvojnásobné. A koukněte na ten výběr odstínů make-upů! Jako tam už by si vybral opravdu každý..


V nabídce už jsme tam objevily i novou řasenku a gel na obočí od L'oréalu, které se k nám teprve chystají. Také vám tyto produkty něco hodně připomínají? :)


Kromě toho tam mají stojan NYX a také tenhle menší s Laverou! Na ten jsem koukala se zaujetím, ale nakonec jsem odešla s prázdnou, nic mi neuchvátilo natolik, abych to musela nutně mít. 


U přírodní ještě zůstaneme. Kromě klasiky Alverde či Lavery, které seženete i u nás, tam mají i Nonique. Tady jsem byla hodně na vážkách, jestli něco na zkoušku vzít či nikoliv, ale nakonec jsem odolala. Mám pocit, že se u nás dá kdyžtak sehnat aspoň na internetu.


A na závěr pecka. Tohle všechno od Real Techniques tam seženete běžně v drogérce. Husté, že? K nám už se dva sety také dostaly, tak snad se časem dočkáme takovéhle širší nabídky :) Rozhodně by se to hodilo, co říkáte? Tady jsem si pak nadávala, že jsem si nevzala aspoň ty houbičky :-/ :D
  

Tak a to je všechno, co jsem stihla nafotit. Bylo tam toho samozřejmě mnohem víc. Něco málo z toho, co tam mají, uvidíte ještě v haulu.. A odkážu vás ještě na článek od Renči, která tam pár fotek z DM také má.

A co vy? Jezdíte do Německa na nákupy? Navštívili jste tamní DMko? 

10 komentářů:

  1. Pekne srovnani s ceskym a nemeckym DM. :)
    Je pravda, ze od te doby, co ziju v Nemecku, tak do ceskeho DMka zavitam malokdy. Cas od casu si koupim v tom ceskem telovy krem Nivea Q10, ktery jsem v Nemecku zatim vubec nepotkala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se divím, že zrovna Niveu máme navíc! :) Ale tak v Berlíně se dá zajít do Nivea Housu a tam určitě mít ten krém budou! :D

      Vymazat
  2. Nějaký produkt z limitované edice Lenochoda si musím pořídit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neli, tak moc neváhej :) Ono se to docela rychle vyprodává :D Třeba pak zase navýší dodávky, ale zatím to chodí pomálu a hned je to pryč :D

      Vymazat
  3. Kdykoliv jedu do Německa, tak návštěva a pořádná útrata v tamních drogeriích nesmí chybět:-D Ta nabídka značek a produktů je tam přece jen někde jinde než u nás..Co mám tak vysledováno, tak novinky Balea se k nám dostanou vždy, ale třeba o Bilou si můžeme prozatím nechat jen zdát. Ale je fajn, že se k nám dostaly aspoň nějaké výrobky od Treaclemoon, tu značku jsem donedávna taky kupovala jen u sousedů. Snad těch nových značek bude u nás přibývat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Novinky Balea si jen dávají trochu načas, než přijdou i k nám :D Ale taky jsem ráda, že aspoň dorazí :) Třeba jednou přijde i Bilou :D

      Vymazat
  4. Moc ráda koukám v zahraničí jak do drogerek, tak do obchůdku s potravinama a vždy ráda okukuju, co mají jiné :)

    OdpovědětVymazat
  5. A že toho bývá hodně, co? ;) :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nevím proč, ale stejný produkt, který koupíme i u nás, je mi mnohem sympatičtější v německé drogérii :D Každopádně celý tenhle článek je pro mě jako pro býka červená barva, chci všechnoooo! O:) Já doufám, že se k nám dostane ta růžová řada od L'Oreal, už jsem na ni několik koukala a ta pleťová voda se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tak bývá, naprosto to chápu! :D Taky se mi najednou líbilo vše daleko víc :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)