sobota 23. září 2017

Malí krasavci N°1 - Trend It Up

Krásnou zamračenou sobotu!

Než se vrhneme po hlavě do ponurého podzimu, mrkneme se na zářivé letní barvičky laků. Dává to přeci smysl, ne? :D U mě všechno se zpožděním. Ale je nejvyšší čas některé z nich pořídit, protože značka Trend It Up chystá velký update a tito krasavci N°1, které tu dnes najdete, jsou ve výprodeji za 19,90 Kč! ;)

 


Na zmiňovaný výprodej jsem napjatě čekala, protože jsem tušila, že zrovna tyhle krásné jarní/letní barvičky, se v něm objeví. A je to tak :D Proto jsem neváhala a hned po těchto pastelkách sáhla. Vypadají hezky dohromady i zvlášť. I v kombinaci s dalšími asi sto laky, které doma mám.. 


Plus dávám rozhodně za malé praktické balení (6 ml). Já mám tyto prcky radši než velké lahvičky, protože mám aspoň pocit, že je můžu někdy v životě spotřebovat. I když upřímně, při množství laků, které doma mám, je nereálné spotřebovat i tohle :D Štětečky mají klasické, rovně zastřižené. Lakuje se mi s nimi bez potíží. Konzistence je příjemně krémová. Není extrémně hustá, ale ani ne řídká, že by lak stékal. V první vrstvě může dělat mapy a být nerovnoměrný, ovšem nestalo se mi to u všech odstínů, takže bych se tím úplně nestresovala. Stačí přidat druhou vrstvu a vše je v naprostém pořádku. Ve dvou vrstvách máte plné krytí a krásnou intenzivní barvu s lesklým výsledným efektem. Schne velmi rychle. Do deseti minut jsou obě vrstvy suché a hodíte-li na to ještě gelový top coat, který lak vytvrdí, tak máte po starostech. A na dlouhou dobu. Výdrž je totiž naprosto bezkonkurenční. Velmi mile mne překvapilo, když jsem zjistila, že ten samý lak bez vážných poškození zdobí mé nehty ještě po týdnu! Tedy s top coatem, ale i tak je to naprosto skvělý výkon. To samé se opakovalo se všemi odstíny. Pak jsem na zkoušku zkusila hodit i bez top coatu a to vydržel rovné čtyři dny, což považuji taky za mega výkon. Tihle mrňousci svou výdrží překonali snad 90% laků, které doma mám. I díky tomu si teď nechci lakovat nehty ničím jiným :D 


Mým největším oblíbencem je tenhle krásný fialkový, odstín 113, který v sobě má lehký modro-stříbrný shimmer. Na fotce to asi není úplně zachycené, ale je tam. Ovšem je velmi jemný a nijak do oka bijící, spíš jen laku dodává šmrnc. 


Pak přišla na řadu tahle zelinkavá, odstín 112. Já ji říkám "citrónově zelená" :D Je to taková zvláštní barvička. Čistá krémovka, která schne do lesku a i když vypadá sebepodivněji, je ve výsledku fakt pěkná.


A pak je tu tahle krásná nebesky modrá, odstín 100. Tuhle barvu taky žeru. Lak má v sobě velmi, ale opravdu velmi lehoučký stříbrný shimmer. Je však patrný spíš jen v lahvičce, na nehtech je naprosto neviditelný. Barva je krásná, jen u tohoto kousku mám pocit, že lehce pruhuje. Ale mám pro vás tip, jak tohle zamaskovat. Pokud máte doma Fairy Spell Maybelline nebo nějaký hodně podobný ozdobný top coat, hoďte na něho jednu vrstvu a budete koukat, jaké parády to nadělá! ;) Děkuji za tip Káje, která mi tuto kombinaci poradila, protože se jistojistě zařadila mezi jednu z nejoblíbenějších.

Takže, já končím s básněním. Za mě jsou tyhle kousky naprosto úžasné. Tu výdrž miluji, ty barvy jsou super a já se už teď nemůžu dočkat novinek, které se objeví v updatu. A jen doufám, že budou také tak skvělé jako tyhle pastelky. A vy neváhejte a pokud se vám tyhle láčky líbí, utíkejte do DM, zda tam nějaké zbyly. Stojí 19,90 Kč, no nekupte to! ;)

A co vy a Trend It Up laky? Líbí se vám? Máte také nějaký ve své sbírce?

10 komentářů:

  1. Laky Trend It Up naprosto zbožňuji, ten výběr barev..:-) Ten fialkový a modrý odstín vypadají parádně, zítra se chystám do dm, tak pokud budu mít štěstí a budou ještě k mání, tak odchází se mnou, děkuji za tip:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvy mají pěkné, hodně se mi líbí i ta spousta zemitých a nude barviček vhodných pro každou příležitost :) Ale to zase jindy, teď si ještě užívám tyhle barevňousky :D Není zač, snad tam ještě nějaké objevíš! ;)

      Vymazat
  2. jéj, ten žltý a modrý sú veľmi pekné odtiene :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden hezčí než druhý :) Na to, že podobné "jedovaté" barvy jako je ta zelinkavá, nemám ráda, tak jsem si tuhle moc oblíbila :D

      Vymazat
  3. Já jsem si po dlouhé době nechala narůst nehtíky, takže možná nějaký laky od Trend it up zkusím. Jelikož z většinou jejich sortimentu jsem velice spokojená :-)

    Soutěž o produkty Couleur Caramel v hodnotě 1500 Kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z laků vyloženě nadšená a jestli všechny tak skvěle drží, tak to bude průvan pro peněženku :D :) Určitě na ně mrkni, stojí dvacku a za tu cenu jsou super! ;)

      Vymazat
  4. Wow tak tyto tři odstíny vypadají skvěle! Líbí se mi všechny tři, ale ten prostřední zelený vypad naprosto úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako na to že podobné jedovaté barvy nemusím, tak z tohoto jsem taky nadšená :)

      Vymazat
  5. To jsem nevěděla, že stojí jenom tolik kolik stojí :-D hned zítra naběhnu do drogérie a nějaký odstíny si koupím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že momentálně super bomba cena :) Původně stály 39,90 Kč, což tak není žádná hrůza, ale dvacka je prostě lepší :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)