pátek 29. září 2017

Anti-Aging sérum s růží - Manufaktura

Ahoooooj!

Že jsem si v poslední době oblíbila Manufakturu, jsem už říkala. Pár věcí jsem dostala od ségry či pokoupila a abych toho neměla málo, před pár měsíci jsem měla to štěstí a vyhrála na jejich Facebooku tohle parádní Anti-aging sérum na obličej, krk a dekolt s růží, Q10 a kyselinou hyaluronovou. 


Oficiální popis: Unikátní anti-aging sérum na obličej, krk a dekolt obsahuje vysoké procento aktivních látek pro regeneraci, hydrataci a vyhlazení vrásek. Dopřejte své pleti jedinečný omlazující koktejl z růžové vody a růžového oleje, karlovarské vřídelní soli plné cenných minerálů, ovesného beta-glukanu, mořských řas, koenzymu Q10, kreatinu a polypeptidu. O intenzivní hydrataci, okamžitý lifting, zvýšení elasticity, regeneraci a podporu tvorby elastinu se postará kyselina hyaluronová. Používejte ideálně každý den před nanesením krému či make-upu.


Sérum je součástí mé večerní rutiny v péči o pleť a zrovna jsem žádné neměla v zásobě, proto jsem tento kousek skutečně uvítala. Navíc je to Manu, hezky voní a pěkně vypadá. Bingo. Balení vás okouzlí, pokud máte rádi jemné, ženské obaly. Velmi u séra oceňuji pipetku, díky které je balení hygienicky nezávadné a snadno se používá. V tomhle případě pipetka nabírá trochu hůř, takže je třeba nabrat nadvakrát. Sérum je trochu gelové konzistence a má nažloutlou barvu. Doprovází ho velmi sympatická a věrohodná vůně růží. Je středně intenzivní, lehce jí cítím i na obličeji, ale jen na minutku než se sérum plně vstřebá.Na pleti nezanechává žádný nepříjemný mastný ani ulepený film. Vstřebává se ihned po rozetření a pleti tak dává maximum péče. Zároveň ji připraví i na aplikaci následujícího kroku (aplikace krému, oleje). Asi nemohu nějak potvrdit výsledky séra samotného, protože ho používám čistě v kombinaci s další péčí, ale jak jsem říkala už ve videu k arganovému oleji (zde), tak pleť mám aktuálně v nejlepším stavu, v jakém kdy byla. A bude to i přičiněním tohoto krásně voňavého kousku. Vrásky nemají tak ostré linie, pleť je vypnutější, rozzářenější a pružnější. Jsem spokojená, co vám budu povídat.




Baví mě. Baví mě hodně a chci do budoucna buď další balení a nebo omrknout jiné sérum této značky, pokud u nich další najdu. Nebála bych se ho koupit ani svojí mamce či babičce. Myslím, že tahle příjemná záležitost by neurazila žádnou ženu. Seženete ho buď zde nebo v obchůdcích Manufaktura. Cena je 349 Kč za 30 ml. 

A co vy a Manufaktura? Znáte? Máte rádi? Jaké je vaše oblíbené pleťové sérum?

8 komentářů:

  1. Ahoj,
    výrobky od Manu mi ne vždy vyhovují, ale pokaždé to má krásný obal! To sérum vypadá fakt dobře, začínám si dělat soupis toho, o co si napíšu Ježíškovi:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty obaly jsou jedny z nejkrásnějších, to souhlasím! :)

      Vymazat
  2. Manufakturu mám ráda, ale její produkty zatím moc probádané nemám, takže jsem o tomhle séru ani nevěděla. Ale myslím, že by to byl skvělý dárek pro mamku, jak říkáš, ta moje miluje růže a anti-aging účinek by rozhodně uvítala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérum je vážně moc příjemné, myslím si, že se bude líbit jak mladším ročníkům, tak i generaci maminek či babiček :)

      Vymazat
  3. Manufakturu miluju! Moje mamka si toto sérum koupila cca před 14 dny a říkala, že se ji ted začaly objevovat docela dost pupinky...takže už to sérum nechce moc používat :D

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajejej :-/ Tak je možné, že ji nějaká složka dráždí. Ať raději přestane používat, jestli je to vážně tím :) Já teď takhle měla taky na jeden produkt alergickou reakci, občas se to stane :-/ Ale škoda, že je to zrovna u tohoto voňavého a příjemného kousku :(

      Vymazat
  4. Manufakturu mám ráda, jejich produkty jsou mi hrozně sympatické, i když se k nim nedostanu tak často. Séra u mě teď dost frčí, a tohle navíc vypadá skvěle! Katarina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je navíc vážně příjemné a pokud máš ráda vůni růží, tak tohle musíš mít! :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)